2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikili test yaptırdınız mı nasıl yapılıyor merak ettimde kızlar.. bende önümüzdeki çarşamba gidicem hayırlısıyla inş bi sorun cıkmaz

Canım ultrasonla bebeğin burun kemiği oluşmuşmu ve ense arkasında toplanan sıvının kalınlığı ne kadar diye bakıyorlar. Bide kan alıyorlar. Kan değerlerini ve ense kalınlığını bir bilgisayar programına girip down sendromu gibi bi kaç hastalığın riskini hesaplıyorlar

a.s.merhaba güzel eylül anneleri nasıl gidiyor hamişlik... bende 2010 ekim annelerindenim siz bizden önde olduğunuz için bi bakim dedim...bizi neler bekliyooo

Nıhayet bebıŞımın karnını doyurdum baygınlık geÇırecektım nerdeyse aÇlıktan

Teşekkür ederim cnm hoşbuldum.. a.s. ikili testinin sonucu anladığım kadarıyla tabi normal cıkmış cok sevindim umarım herşeyiyle güzel sağlıklı hamilleik geçiririz :Saruboceq:

Evet canım 3 lü test yapılacak ama doktorada bağlı tabi 2li testi iyi çıkanlara bazı doktorlar gerek yok diyomuş. Ama ben yaptırıcam. 20 martta randevum var, o zaman 16. haftada olucas. Sanırım o zaman yapılır 3lü testim. Normaldede 16-20 arasıymış zaten

Lilacım hayırlısı olsun kan değerlerin de çok güzel çıkar Allahın izniylee,, Ben 3 lü yaptırmak istemiorum yaa insan stres oluo gerçekten hep test hep test(

Tamam cnm sen daha kan tahlilinin sonucunu almadın ama ense kalınlığı normal cıktı anladım kan sonucunda güzel cıkar umarım ... ben bu konuda yanlışmı bılıyorum bılmıyorum ama eğer 2 li teste bir risk görülmezse 3 lü test yapılmıyomuş diye okumuştum bi yerde

anladım cnm zeka testide oluyo bu dimi hani bi sorun var mı yok mu kesin sonuçmudur?

ayy sağolun kızlar valla nasıl hafifledim anlatamam..
en çokta karnımdan bakmasına.
nefret ettiydim artık vajinal ultrosondan :)

ya bendede aşırı stres var doktor yapalım derse yaptıracağım tabii.
ama bu 2li testin günü gelene kadar neler çektiğimi bir ben bilirim...
hayırlısı olsun.

bazı arkadaşlarımıza mesaj atıyorum.
liste için !
listeye adını yazdırıp sonra herhangi bir bilgi vermeyenlere/uğramayanlara tek tek mesaj atıp son gelişmelerini soruyorum.
keşke herkes daha duyarlı olsa bu konuda

Dönüp dolaşıp gene isim konusuna gelicem:)))) sizce arnisa ismi nasıl??? ama okurken nisayı uzatarak okuyun. arniiisaaa:) isimler sözlüğüne bakarken değişik geldi, merak ettim ne düşünceksiniz. Gerçi ben zeynep duru düşünüyorum ama daha erken tabi:)

Rahatla cnm rahatla herşey güzel olucak bende stresliyim bu ikili test yüzünden inş hepimizin sonucları güzel cıkar

ben 2 li test normal 3 lüye gerek yok derse doktorum yaptırmayı düşünmuyorum şuan için

sıkı takipçinizim artık rahat bırakmam sizi vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…