2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm benım ne guzel...

aynen sabah bende oyle oldum

kaydirigubbakcemile2 bır daha dıkkat edelım

canım dikkat ediyordum ben ama dışarıdan yemek yiyemiyorum özellikle de etli kıymalı falan olanları o yüzden dün fazla yemek yaptım getirir iştede yerim diye neyse akşam güzelce yedim yemeğimi eşim geç geldi ona yemek koyacaktım tencerenin kapağını açıp yemeğin kokusunu duyunca tiksindim o yüzden getiremedim dayanayım akşama evden yerim dedim ama dayanamadım gene dışarıdan yemek zorunda kaldım

güzel bence cnm ama eşime desem o ne der böyle isimlere sıcak bakmıyo nedense CADIARZU seninki sevıyorsa neden olmasın

kızlar ben listeyle uğraştığım için pek yazılara iştirak edemiyorum şu an ama gerçekten morelimi bozan şeyler var...
örneğin insanlar listeye adını yazdırmışlar bakıyorum ne burada herhangi bir paylaşımı var ne gelişmelerden bi haber..
ama son aktivitelerine bakıyorum hatun geyik bölümlerinde fink atıyor!
kusura bakmasınlar bu gibi kullanıcıları listemizden çıkarıyorum.
ben herkese tek tek mesaj atıp peşlerinde koşamam..
ha şu an bir kaç arkadaşa attım mesaj sakın yalnış anlamasınlar onlar son aktitesi bizimle olup sonra giremeyenler...
ama üst örnekteki gibi kişileri silip atıyorum.

bu arada pembişim stresten ve kendimi sıktığımdan canım acdı eminim buna korkma yani tatlım.

şu işleri bi halledeyim listede gelicem yanınıza biraz beni mazur görün kızlar...

hıcc bılmııyrm ısm ısı zor

arnısa ne demek benm ıcın anlam onemlı de ondan

ar + nisa = namuslu kadın

direk okuyunca yabancı isim gibi ama uzatarak okuyunca hoş geldi kulağıma, ama benim eşimde sevmez pek bu tarz isimleri

gözün aydın lilacıımm darısı başıma inş.. 11 hafta oldum bende.. inş haftaya yaptırırım 2li testimide sizin gibi güzel sonuçları da alırım....
elbette silmek lazım.. zaten liste çoookkk uzadı... bir şekilde elemek iyi olur...

Çızelgeyı yaptım ama lıstede adım mı nasıl yazacaĞım onu bılemedım burda yapmam gereken bıŞey varmı

cay caym hım dısarda yemek benım ıcın hayatm boyunca ölün hıcc sevmem

aklıma turlu turlu seyler gler neyse

ıns su tıksınmelermz gecer de rahatlarz

bencede sil canım ya okadar emek harcıyorsun yazık yani.biz burada güzel şeyler paylaşmak için bir aradayız demek o insanlar için önemli değil paylaşımlar.sıkma canım sende canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…