cnm benım ne guzel...
aynen sabah bende oyle oldum
kaydirigubbakcemile2 bır daha dıkkat edelım
Dönüp dolaşıp gene isim konusuna gelicem:)))) sizce arnisa ismi nasıl??? ama okurken nisayı uzatarak okuyun. arniiisaaa:) isimler sözlüğüne bakarken değişik geldi, merak ettim ne düşünceksiniz. Gerçi ben zeynep duru düşünüyorum ama daha erken tabi:)
Benim acımadı canım, normal damardan kan alıyolar. Benimki psikolojik gerçi, bakınca acıyo, bakmayınca acımıyo:)
hımmmmm
çizelgeyi yaptım ama listeye nasıl katılıcam onu bilemedim
hıcc bılmııyrm ısm ısı zor
arnısa ne demek benm ıcın anlam onemlı de ondan
kızlar ben listeyle uğraştığım için pek yazılara iştirak edemiyorum şu an ama gerçekten morelimi bozan şeyler var...
örneğin insanlar listeye adını yazdırmışlar bakıyorum ne burada herhangi bir paylaşımı var ne gelişmelerden bi haber..
ama son aktivitelerine bakıyorum hatun geyik bölümlerinde fink atıyor!
kusura bakmasınlar bu gibi kullanıcıları listemizden çıkarıyorum.
ben herkese tek tek mesaj atıp peşlerinde koşamam..
ha şu an bir kaç arkadaşa attım mesaj sakın yalnış anlamasınlar onlar son aktitesi bizimle olup sonra giremeyenler...
ama üst örnekteki gibi kişileri silip atıyorum.
bu arada pembişim stresten ve kendimi sıktığımdan canım acdı eminim buna korkma yani tatlım.
şu işleri bi halledeyim listede gelicem yanınıza biraz beni mazur görün kızlar...
ozkem hosgldn[/QUOTE
hoş Bulduk nasıl oldun
Hoşbulduk cnm a.s.
Hoşbulduk cnm a.s.
kızlar ben listeyle uğraştığım için pek yazılara iştirak edemiyorum şu an ama gerçekten morelimi bozan şeyler var...
örneğin insanlar listeye adını yazdırmışlar bakıyorum ne burada herhangi bir paylaşımı var ne gelişmelerden bi haber..
ama son aktivitelerine bakıyorum hatun geyik bölümlerinde fink atıyor!
kusura bakmasınlar bu gibi kullanıcıları listemizden çıkarıyorum.
ben herkese tek tek mesaj atıp peşlerinde koşamam..
ha şu an bir kaç arkadaşa attım mesaj sakın yalnış anlamasınlar onlar son aktitesi bizimle olup sonra giremeyenler...
ama üst örnekteki gibi kişileri silip atıyorum.
bu arada pembişim stresten ve kendimi sıktığımdan canım acdı eminim buna korkma yani tatlım.
şu işleri bi halledeyim listede gelicem yanınıza biraz beni mazur görün kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?