2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lilacım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. bu arada listeye yazman için
hamile kaldığım yaş:29
kilo:80 :-(

ccanım tebrik ederim oğluşun geliyormuş..ay bizde öğreniriz inşallah haftaya..benim bchg 85,000 bakalım kız tutucakmı...

canım eğer dr un verdiyse hamilelikte kullanıma uygundur,içer,iğine bak bi..sonuçta iltihaplanmada önemli tedavi olmassan belki ilerler..85,345 vslls benim hormon coşmuş demekki..:))

aaa mopiscimle aynı çıkmış bizim ense kalınlığımız :)
ay birde kan sonuçlarım çıksa.
ya bende kız çocuğuna hevesliyim ama kesin oğlum olacak öyle hissediyorum ben ve tüm çevrem..
hep bi kızım olsun istemişimdir...

mesticim gözün aydı canım..
çok sevindim valla...

Allahım listemizdeki tüm annelerin bebeklerin gelişimleri çok güzel gidiyor maşallah...
Rabbim sen bizi ve bebeklerimizi koru nazarlardan.....

ay evet canım yaaa bende onu istiyorum bitsede tüm steresimizi atsak üstümüzden...

lilacım kuzum benim kilo 53 eklersen canım sağol...ama sanırım şuan 1 kilo aldım:)

bende randevuyu aldım yarın gidiyorum doktora çok heyecanlıyım:Saruboceq:

önemli değil tatlım zaten hamiş kaldığımız kiloyu yazıyorum.
bnck Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallah :)

ooow çok açıktım gidip 2 yumurta kırayım bari :)
öptüm kızlar :****

ooo afiyet olsun kız yemek yemiştim aç değilim ama acayip canım çekti
sabah kahvaltıya bende kırayım tereyağına ımmmmmmm:)))

merhaba arkadaşlar kayınvalidemlerde kaldığım için bayadır nete giremedim yazılarınızı takip edemedim fırsat buldukça hepsini okumaya çalışcam ama size bişey sormak istiyorum ben 13.haftadayım ve hala bulantılarım geçmedi doğru düzgün bişey yiyemiyorum artık çok kafaya takma başladım geçmiycekmi acaba hiç nezaman kendime gelicem nasıl beslencek bebişim sizde durumlar nasıl söylerseniz sevinirim

idrar yollarındaki iltahap için banada ilaç verdi ben kullanıyorum ama seninkiyle aynı değil

teşekkür ederim mesticim :)
ay nevincim bir anda kötü oldum bak hiç düşünmedim canınızın isteyeceğini
valla pat diyede söylemiş oldum özür dilerim canım

aleyna bizim bulantılar 10-11. haftalarda bitti canım.
senin neden hala geçmedi ki?

cnm bende bulantısı hala geçemeyenlerdenim sanki hala ilk günkü gibi çok fenayım ve çok kilo kaybettim.4.aydan sonra rahatlarsın epey dedi doktor banada.hatta bu hafta annemde kaldım duramadım evde ne yemek yapabiliyorum nede yiyebiliyorum:1closedeyes:

ya bende bu hafta yoktum ne kadar ilerkemişsiniz kızlar 200 sayfa nerdeyse oku oku bitmedi valla:):)

kızlar merhabaaa ben de geldim. lilacım beni de ekler misin listeye... yaş 26, kilo 58, sat 13 aralık, doğum kısmetse 22 eylül (terazi mi olcak başak mı? :) işte böyle...

bu arada bizimde salı günü 2'li testlerimiz yapılcak, bebiş 12 haftalık olmuş olacak. doktorlar cinsiyet tahminini en erken ne zaman yapıyor acaba.

günaydın kızlaropuyorumnanaktan bana dua edin :Saruboceq:biraz sonra gidiyorum doktora çok heyecanlıyım ikili testde yapılacak eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…