nevincim sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım...
inan üzerinden ağırlık kalkıyormuş gibi oluyor.
ben düne kadar nasıl stresliydim.
bu gün testimi yaptırdım rahatladım.
darısı yaptıracakların başına inşallah....
kızlar 4 lü teste 3 lü testten farklı olarak bitanedaha hormon fazla bakılıyormuş bazı dr lar,3 lü yapmadan 4 lüde yapabiliyormuş.zaten aynı dönemde oluyor...hayırlısıyla bitirsek bu testleride rahatlasak..
ooow çok açıktım gidip 2 yumurta kırayım bari :)
öptüm kızlar :****
ooow çok açıktım gidip 2 yumurta kırayım bari :)
öptüm kızlar :****
selam kızlar nasılsınız. biz bugün ikili test sonucumuzu aldık. Allahıma şükürler olsun sonuç çok iyi dedi doktor. bir de idrar testi yaptırmıştım. idrar yollarında biraz iltihap var dedi doktor. iki tane ilaç yazdı. monurol ve enfexia diye. kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. siz ne dersiniz. aranızda bu ilaçları kullanan var mı arkadaşlar. haaa bir de doktorum bana erkek demişti ya bugün test sonucunu alır almaz bhcg değerime baktım. 20,7 benim değerim. hani 50 den düşük olursa erkek olur, yüksek olunca kız olur demiştiniz ya. ben de tuttu valla.
merhaba arkadaşlar kayınvalidemlerde kaldığım için bayadır nete giremedim yazılarınızı takip edemedim fırsat buldukça hepsini okumaya çalışcam ama size bişey sormak istiyorum ben 13.haftadayım ve hala bulantılarım geçmedi doğru düzgün bişey yiyemiyorum artık çok kafaya takma başladım geçmiycekmi acaba hiç nezaman kendime gelicem nasıl beslencek bebişim sizde durumlar nasıl söylerseniz sevinirim
günaydın kızlaropuyorumnanaktan bana dua edin :Saruboceq:biraz sonra gidiyorum doktora çok heyecanlıyım ikili testde yapılacak eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?