o günlerde gelecek merak etme üzülme
bende elimi karnıma koyduğumda özellikle birşeyler kıpırdıyor gibi ama malesef
eşimde diyor hadi be hissediyorum ben, garibim
dr.lar kesinlikle mümkün değil diyor hele ilk gebelikte
en erken 18 hafta ve sonrası
ama sonraki gebeliklerde daha erken hissediliyormuş
bende heyecannnnla bekliyorum ama daha var (yeterki sağlıklı olsun en önmlisi bu biz biraz daha bekleriz)
aynen canm bende eşime söluyorm dalga geçiyo benle bağrsaklarn oynuyodr diye ama snki ben hisseder gibi oluyrm bilmem ama dr da sordm yok öle bişey dedi ya benmki birzcık haraketlenme var gibi ben yanılmıyorm diye düşünüyorm zaten çok hareketliydi usg dede baknca 10 haftalıkken bay bay yapyodu 12 haftakılken takla atıyodu elini emiyodu şimdi 14 hafta olacak teyzesi:ecrin_bebek:
ben geldim ense kalınlığı normal dedi kan idrar test sonuçlarını öğlen alıcaz hayırlısı bakalım ama bebişim büyümüşkaydirigubbakcemile3
@mopsy: sen şevket yılmaza gidiyordun sanırım değilmi, umarım yanılmıyorumdum
selam güzel anneler,
haftalardır giremiyordum, herkes çok iyidir umarım.
dün medical park göztepedeki suat beye gittim, ALLAH'a şühürler olsun bebeğim çok iyiydi.
hatta cinsiyet tahmini bile aldım, kız soru işareti:ecrin_bebek: dedi doktor.
ALLAH hepimizin yavrularını korusun hayırlısıyla.
sevgiler hepinize...
hayır canım ben jimer gülin okana gidiyorum geçen seneden beri..hiç şevkete gitmedim..orası sigorta zaten ben özelden gidiyorum
kızlar ben hiç birşey hissetmiyorum ne bebek ne bağırsak hareketi 1gr bile hissetsem diye oturup dinliyorum sessiz odada sırüstü uzanıp konsantre oluyor resmen transa geçiyorum tık yok vallaaakaydirigubbakcemile3
kızlar ben hiç birşey hissetmiyorum ne bebek ne bağırsak hareketi 1gr bile hissetsem diye oturup dinliyorum sessiz odada sırüstü uzanıp konsantre oluyor resmen transa geçiyorum tık yok vallaaakaydirigubbakcemile3
günaydın canım..bebeğinin iyi olmasına çok sevindim...ay çok şükür nazarlar değmesin herkezden güzel haberler geldikçe içim sevinçle doluyor.....
sen uzun süredir yoktun nerelerdesin bakimmm.<....öyle çok arayı açmayın vallaaklava:
her ne olursa olsun bebeğini aldırmamayı düşünenlerin 2'li ve 3'lü test yaptırmalarına gerek var mı? Bu testlerin başka faydaları var mı? Yaptırmazsak bi şey kaybeder miyiz?
her ne olursa olsun bebeğini aldırmamayı düşünenlerin 2'li ve 3'lü test yaptırmalarına gerek var mı? Bu testlerin başka faydaları var mı? Yaptırmazsak bi şey kaybeder miyiz?
Benim de bağırsak hareketlerim çok fazla..Herhalde bebek hareket etse bile bağırsak hareketi sanacam..
Bu arada doktor bana 2'li test yapmadı, sadece ense kalınlığına baktı 1cm. normal dedi, kan testi yapmadı, niye acaba..???
Bu arada benim de ultrasona göre 13+6 oldu, 3 gün önde...
selam arkadaşlarrr bebişimi gördüm kocaman olmuş yavrum herşeyi yerinde Allahıma şükür....bi hareketli eller ayaklar....ve de dr ilk tahmini erkek....birazdan kan sonucunu alcam zeka testi için bakalım oda iidir inşallah
selam arkadaşlarrr bebişimi gördüm kocaman olmuş yavrum herşeyi yerinde Allahıma şükür....bi hareketli eller ayaklar....ve de dr ilk tahmini erkek....birazdan kan sonucunu alcam zeka testi için bakalım oda iidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?