2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen canm bende eşime söluyorm dalga geçiyo benle bağrsaklarn oynuyodr diye ama snki ben hisseder gibi oluyrm bilmem ama dr da sordm yok öle bişey dedi ya benmki birzcık haraketlenme var gibi ben yanılmıyorm diye düşünüyorm zaten çok hareketliydi usg dede baknca 10 haftalıkken bay bay yapyodu 12 haftakılken takla atıyodu elini emiyodu şimdi 14 hafta olacak teyzesi:ecrin_bebek:

MAŞALLAH :ecrin_bebek:
kese genişlediği için bağırsakları itiyor adeta ve o kıpırtıları biz bebek olarak adlandırabiliyoruz (birazda çokkk istediğimiz için sanırım)
ilerde gerçekten bebeğin tekmelerini kıpırtılarını hissedince farkı
anca ozaman ayırt edermişiz
şimdi ne kadar bize hayır bu bebek desekde ozaman anlayacakmışız
İNŞALLAH yakın zamanda sağlıklı bebeşini güzel güzel hissedersin
bizde çok merak ediyoruz ve cinsiyetinide çok merak ediyoruz
başka bir sitede 12 hafta ultrasonunda bakarak çokkkk iyi tahminlerde bulunuyorlarmış cinsiyet hakkında 4gözle bekliyoruz 12 hafta ultrasonunu (az kaldı)

Benim de bağırsak hareketlerim çok fazla..Herhalde bebek hareket etse bile bağırsak hareketi sanacam..
Bu arada doktor bana 2'li test yapmadı, sadece ense kalınlığına baktı 1cm. normal dedi, kan testi yapmadı, niye acaba..???
Bu arada benim de ultrasona göre 13+6 oldu, 3 gün önde...

ben geldim ense kalınlığı normal dedi kan idrar test sonuçlarını öğlen alıcaz hayırlısı bakalım ama bebişim büyümüşkaydirigubbakcemile3

ya doktor bende sadece ense kalınlığına baktı, kan, idrar testi istemedi..sen Ş.Urfa'da hangi hastaneye gidiyorsun? CADIARZU

@mopsy: sen şevket yılmaza gidiyordun sanırım değilmi, umarım yanılmıyorumdum

hayır canım ben jimer gülin okana gidiyorum geçen seneden beri..hiç şevkete gitmedim..orası sigorta zaten ben özelden gidiyorum

selam güzel anneler,
haftalardır giremiyordum, herkes çok iyidir umarım.
dün medical park göztepedeki suat beye gittim, ALLAH'a şühürler olsun bebeğim çok iyiydi.
hatta cinsiyet tahmini bile aldım, kız soru işareti:ecrin_bebek: dedi doktor.
ALLAH hepimizin yavrularını korusun hayırlısıyla.
sevgiler hepinize...

kızlar ben hiç birşey hissetmiyorum ne bebek ne bağırsak hareketi 1gr bile hissetsem diye oturup dinliyorum sessiz odada sırüstü uzanıp konsantre oluyor resmen transa geçiyorum tık yok vallaaakaydirigubbakcemile3

günaydın canım..bebeğinin iyi olmasına çok sevindim...ay çok şükür nazarlar değmesin herkezden güzel haberler geldikçe içim sevinçle doluyor.....
sen uzun süredir yoktun nerelerdesin bakimmm.<....öyle çok arayı açmayın vallaaklava:

her ne olursa olsun bebeğini aldırmamayı düşünenlerin 2'li ve 3'lü test yaptırmalarına gerek var mı? Bu testlerin başka faydaları var mı? Yaptırmazsak bi şey kaybeder miyiz?

hayır canım ben jimer gülin okana gidiyorum geçen seneden beri..hiç şevkete gitmedim..orası sigorta zaten ben özelden gidiyorum

pardon canım ya başkasıyla karıştırdım ozaman
aklımda öyle kalmış

kızlar ben hiç birşey hissetmiyorum ne bebek ne bağırsak hareketi 1gr bile hissetsem diye oturup dinliyorum sessiz odada sırüstü uzanıp konsantre oluyor resmen transa geçiyorum tık yok vallaaakaydirigubbakcemile3

Hiç kendini yorma 16 haftalıkken zar zor hissediliyormuş..

sırt üstü yatınca elini koy karnına dr un ultasonla baktığı yere /göbek deliğinin altına
benim sol taraf kıpır kıpır
öbür türlü bende hissetmiyorum sadece elimi koyunca

evde değilim, annemlerde kalıyorum epeydir. internet de olmadığından giremedim.
çok teşekkür ederim, ALLAH hepimizin yavrularını korusun:Saruboceq:
cinsiyet tahminini bu kadar erken alacağımı tahmin etmezdim ama yanılma payı da olduğunu ekledi doktor, ikili testte büyük ihtimalle belli olur.
sağlıklı olsunlar da :Saruboceq:

her ne olursa olsun bebeğini aldırmamayı düşünenlerin 2'li ve 3'lü test yaptırmalarına gerek var mı? Bu testlerin başka faydaları var mı? Yaptırmazsak bi şey kaybeder miyiz?

yanlış okumuşum pardon

Son düzenleme:

eğer özürlüde olsa aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma ozaman canım....
ama ben korkuyorum yani eli kolu kafası burnu hiç oluşmayan bebeklerde oluyormuş..allah korusun yani.....genetik bozukluk varsa bilmek isterim yarın birgün bana bişi olsa özürlü çocuk kendine bile bakamaz.bugün yarınıda var...
hani ufak tefek özürler olabilir tedavisi olur birsürü şey....ama ya hem beden hem zihinsel özürü varsa ..bilemiyorum allah bunları düşünmeyi bunlar üzerinde karar verip tercih yapmayı nasibetmesin inşallah.....
herkezin kendi tercihi ben bütün testleri yaptırıp takip etmek istiyorum sonradan süpriz olmasını hiç istemem enazından hazırlar insan kendini diye düşünüyorum....

biz aynıyız senle canm sedende 14 haftaya giriyosnusg de normal çıkmıştı herşey gerek görmemiştr tatlım kendine güvenen dr muş bi sorn olmaz tekma kafana eskiden ikil tesmi vardı

selam arkadaşlarrr bebişimi gördüm kocaman olmuş yavrum herşeyi yerinde Allahıma şükür....bi hareketli eller ayaklar....ve de dr ilk tahmini erkek....birazdan kan sonucunu alcam zeka testi için bakalım oda iidir inşallah

gözün aydın canım

ayy ne güzel benim tahminde bile bulunmadı dr :roflol:gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…