2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlaropuyorumnanaktan bana dua edin :Saruboceq:biraz sonra gidiyorum doktora çok heyecanlıyım ikili testde yapılacak eyvahedigeldismile

inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canım...

canım benim 12 haftalıkken doktor söylemişti ama kesin konusamıyorlar

bizde dün gittik ikili test için 11+5 di dün ense kalınlığı normal dedi dr
kıpır kıpır kuzum gördüm içim rahatladı :))
1 hafta sorada diğer sonuçlar çıkacak bakalım hayırlısı
ama cinsiyet için henüz erken dedi ( 1 ay sora dio yaaaaaaa

ben geldim ense kalınlığı normal dedi kan idrar test sonuçlarını öğlen alıcaz hayırlısı bakalım ama bebişim büyümüşkaydirigubbakcemile3

ikili testi ii çıkanlar: gözleriniz aydın!!!!!!!!!!
darısı bizlerin başına (amin)

bu ilk kan testiniz mi? yoksa yeni hamile kaldığınızda da dr. kan testi istemişmiydi?????
bize daha nezaman yapacağımızı söylemedi dr. amcamız
haftaya cuma sanırım tekrar gideceğiz (daha randevu almadım)
ama 10 sonra tekrar gel demişti

günaydın canlarım nasılsnız buun her keeler iyıdir inş ikili teste giden arkadaşlarmız güzel sonuçlar inş

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yapılmıştı kan testleri senin yapılmadı mı

Kızlar selam....
dün ve bugün doktora gittik...
Dün medikal Park fatih Ayşegül sofuoğluna gittim, çok iyi ilgili ve içten bir doktor.. Ama hastanenin devlet hastanesinden farkı yok..... Acaip bir bekleyiş var... Sadece ayşegül hanıma özgü değil.. diğer bölümler de çok ama çok kalabalık... 11.40 a randevu aldım 1 ay önce 12.30da muayene olabildim...
10 +3 dedi normal dedi....
Bugün sabah da Or-Ahayim de Meltem Özbene gittim.. O da çok şeker çok ilgili bir doktor... Hastane ufak ama güzel... 9.15 e randevu almıştık tam saatinde aldılar... Uzun süre ultrasonda seyrettik bebeğimizi... El salladı babasına... Çok hareketli bu güzel dedi....
Bugün ise 11+1 dedi ve SATınla uyumlu dedi....
Dedim biz biraz geriden gidiyorduk... Dedi ki önceki ölçümlerde bebek küçük olduğu için baş-popo mesafesi ölçümünde milimlik de olsa hatalar olabilir bu da geriden gittiğinizi düşündürmüş olabilir dedi....
Haftaya perşembe yada engeç öbür perşembe ikili teste gelin dedi...
Hastanenin perintoloğu varmış.. sadece perşembe günleri hastanede... ikili test 180 detaylı ultrason 175 lira....
Parasında değili de acaba ÇApada yada cerrahpaşada yani üniversite hastanesinde i yaptırsam diye düşünüyorum...
Karar veremedim... Sizler nerde yaptırdınız ikili testleri...

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yapılmıştı kan testleri senin yapılmadı mı

hayır canım yapılmadı
ben iki kere kaybettim bebeklerimi ozamanlar
yeni öğrendiğimizde hep yaptırmıştık
iki kere bebek kaybı olunca hamile kalmadan bir sürü test yaptırmıştık
ve ertesi ay hamile kaldım sorun çıkmadı ALLAHA ŞÜKÜR
sanırım ondan gerek duymadı
doktora het hafta en geçher 10 günde bir gidiyoruz yani kontrolleri ihmal etmiyoruz ama test istemedi dr

canım ben özel dr a gidiyorum kan testi için 100 tl dedi ulturason için ayrıca ücret istemedi

arkadaşlar bebişlerimiz tam olarak kaçıncı haftata hissedciğz oynamalarnı?

ilk hamilelikte 18 haftada fln
ama ikinci yada sonraki hamileliklerde 14 haftada hissediliyormuş

ondan önceki hissettiklerimiz(ve bizim bu bebek işte dediklerimiz aynı eşim gibi :teytey: )
ise malesef bu bağırsaklarımız naniknanik

canım ben jfk da yaptırdm ikili tesdi 53 tl dr usg yede para almadı yakınsan buraya gel dr da iyi nadide korkut temiz hastane muayene üçreti ssk bakurn varsa 62 lira ama tesler baya uygun geldi bana

günaydın şeker annelera.s.
deniz gözünaydın bebişlerini hareketli hareketli görmüşsün harika....
canım parası mühim değilde o ikili test ve detaylı ultrason ücretleri bana fazla geldi..
bende bursanın en iyi kadın doğum hastahanelerinden birise gidiyorum burada herşey son teknolojı hastahane desen otel gibi...ikili için 60lira ücret aldılar..
ultrsaona ise ücret istemediler..her gittiğimde 3lü boyutlada bakılıyor....

hadiya canm bende bebek hareket ediyo diyorm 14 hafta oluyo yarn bende nasıl seviniyorm bebeşimi hissediyorm diyebuyrunnnnnnnnn

@mopsy: sen şevket yılmaza gidiyordun sanırım değilmi, umarım yanılmıyorumdum

hadiya canm bende bebek hareket ediyo diyorm 14 hafta oluyo yarn bende nasıl seviniyorm bebeşimi hissediyorm diyebuyrunnnnnnnnn

o günlerde gelecek merak etme üzülme
bende elimi karnıma koyduğumda özellikle birşeyler kıpırdıyor gibi ama malesef
eşimde diyor hadi be hissediyorum ben, garibim
dr.lar kesinlikle mümkün değil diyor hele ilk gebelikte
en erken 18 hafta ve sonrası
ama sonraki gebeliklerde daha erken hissediliyormuş
bende heyecannnnla bekliyorum ama daha var (yeterki sağlıklı olsun en önmlisi bu biz biraz daha bekleriz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…