2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeğin ilk hareketleri 8-9 haftalıkken oluyor fakat bizim net bi şekilde hissetmemiz 20. haftayı bulabiliyor.şu an hissettiklerimiz bağırsak hareketleri.bende hissediyorum hareketlenme fakat doktorum bebeğin hareketlerini hissettiğinde farkı anlıycaksın diyor

sağolun canlarım ay çok mutluyum canım benim işallah testlerde güzel çıkar...ense kalınlığıda normalmiş...kana bakçaz oda iyiyse diğer testlere gerek yokmuş....

selam kızlar
dün çok kötüydüm
ev kirlendi diye biraz temzilik yapayım dedim bin pişman oldum akşam bel ve kasık ağrısından öldüm bide midem bulandı aklıma neler geldi bilseniz öyle kötü biyerdeyizki 100 km çevremizde nöbetçi bi kadın doğumcu bulamadık sabahı sabah ettim kabuslar gördüm 5.30 da kalktım gerçi uyudummu bilmiyorum ya neyse dra gittik aksi gibi oda ameliyattaymış bekledik neyse anlattım geç bakalım dedi
ama çok kızdı ben size ev işi yapmayın demedimmi diye ki benim riskli gebelik
ilk anda bebeğin kalbini duyamadım ölüyorum sandım ama çok şükür gayet ii doktorda rahatlıyım diye bi süre dinletti sonra usg de yaklaştırdı herşeyini gösterdi göbek kordonunu ellerini ayaklarını meleğim sırt üstü yatmış popsunu yukarı atıyordu
dr bile maşallah yerinde durmuyor dedi zorla ölçtü ense kalınlığını 1.1 mm çok güzel dedi
sonra 4 boyutluda gösterdi meleğimi çok güzeldi ya sol elini yüzünü kapamış duryordu
cinsiyet tahmini istedim ben tahminlerimi söylemiyorum dedi rica ettim ben istiyorum ama dedi bi bakayım dedi ve bacak arasındaki parıltıyı gösterdi % 70 80 erkek dedi
oğlum olacak yanılmışım ben kız hissediyordum aman sağlıklı olsunda başka bişey istemem
kan verdik haftaya çıkacak inş

aysecım g.aydn dıkkat et bos ver ev ısı kalsn

benım de bazen rahat yapamıyrm dıye cnm sıkılıyo aama ne yapalım ya

esım yapıyo sagolsn..

aramza yenı gelenler hos gelmısler

sonucları guzel olanlara da masallh dıyeyım

darsı bıze ıns

Mrb kızlar sonuçlar ne güzel herkesın iyi cıkmış cok sevındım yaptırıcak olanlardanda güzel haberler alırız inş..

slm kızlar.ya benim dişim çok feci tuttu iltihaplanmış ve doktor bana hiç bişey vermedi cesaret edemem ben hamile birine antibiyotik vermeye dedi.ağrı kesici bile vermedi.tuzlu suyla gargara yap dedi.yaaaaaaaaaaa yardım edin bana ben napayım bişey bilen varsa söylesin çok fenayım ben yaaaaa

ay cnm bilemedım ki tuzlu su her zaman iyi gelır derler normal ağız için olan gargaralardan alabilirsin yutmadıgın surece sorun yok allah şifa versın ... :Saruboceq:

ay cnm bilemedım ki tuzlu su her zaman iyi gelır derler normal ağız için olan gargaralardan alabilirsin yutmadıgın surece sorun yok allah şifa versın ... :Saruboceq:

3 gündür onu yapıyorum sadce zaten ama yok pek fayda vermedi.artık dişimn ağrısı kulağıma boğazıma vurdu apse yaptı.ağlycam artık ben yaaaa

aaaa ne biçim dr muş o!!!!!
doktor lukta ne okumuş merak ettim hahaha
bazı antibiyotikler fln hamileyken de kullanılabiliniyor!!!!!!!!!!!!!!!
yaa yerinde olsam başkasına giderdim bana çok saçma geldi!!!!
tamam hamilelere fazla ilaç yazmıyorlar bebeğe geçer diye
ama mutlaka verebileceği birşey vardır
cesaret edemiyormuşşşş acaba diplomayı nerden aldı hahaha

cnm bursadasın galiba sende bilirsin ozaman 2 gece önce diş hastanesine gittim acilde orda bi doktor dedi.hatta kendi doktorum hamilelikte kullanılabilen ilaçlar var dedi diye söyledim ozaman o versin dedi bana.iyide kadın doğumcu ne anlasın dişten yaa.bana versede kullanma diyo.sabret geçer dedi manyak ya.ama ben ölücem bu ağrıdan

sanalcm hıc bı fıkrım yok ya dıs agrısı da baska bı seye benzemıyo

Allah sıfa versn cnm ya

çok geçmişolsun sanalcım allah şifa versin..diş ağrısıda çok zor apse falan ayptıysa ciddi bir antibiyotik kullanman lazım bide o apse boğazlarına kadar iner çok iltahap yapar....
bencede başka bir doktra gözük...yaa birde diştede her antibiyotik kullanılmıyor...inş vardır verebileceği birşey...

ne kadar saçma bişey yaaaa doktor dişçi bilmezse bunu kim bilecek manav mı???
madem nöbetçiye gittin bugün yine git
nasıl olsa başka nöbetçi gelmiştir
dersin ağrı çoğaldı bişey yazamazmısınız diye???
eğer doktor ünvanını hak eden birisiyse yazacaktır bişey
yok buda ben cesaret edemem derse artık bilmiyorum yani
ilk defa böyle saçmaaa bişey duydum yaa
dişçinin işi değil mi bu?????
oldu sabret acıdan ölsen umurlarında değil bazı dr.alrın
sinirlerim bozuldu gerçekten dayanam hiç böyle şeylere

internetten baktınmı google dan gitmeden bir araştır hangileri kullanılabilir vs. diye
istersen

mopsy pembe canlarım çok sağolun.evet boğazıma kadar yaptı sanki boğazımda ceviz var oderece apse yaptı.sadce diş ağrısı değil hem kulak hemde boğaz ağrısı çekiyorum.Rabbim yardım etsin gece ağladım artık çoçuk gibi ya dayanamıyorum.bitkisel bişeyler bilen varsa söylesin kızlar

şirinciğim gözün aydn kızlar bugün ben işde olduğmda kk ya fazla takılamayorm arada bi takılıyom neler yazmş sınız okuyorm canlarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…