aramza yenı gelenler hos gelmısler
sonucları guzel olanlara da masallh dıyeyım
darsı bıze ıns
slm kızlar.ya benim dişim çok feci tuttu iltihaplanmış ve doktor bana hiç bişey vermedi cesaret edemem ben hamile birine antibiyotik vermeye dedi.ağrı kesici bile vermedi.tuzlu suyla gargara yap dedi.yaaaaaaaaaaa yardım edin bana ben napayım bişey bilen varsa söylesin çok fenayım ben yaaaaa
ay cnm bilemedım ki tuzlu su her zaman iyi gelır derler normal ağız için olan gargaralardan alabilirsin yutmadıgın surece sorun yok allah şifa versın ... :Saruboceq:
slm kızlar.ya benim dişim çok feci tuttu iltihaplanmış ve doktor bana hiç bişey vermedi cesaret edemem ben hamile birine antibiyotik vermeye dedi.ağrı kesici bile vermedi.tuzlu suyla gargara yap dedi.yaaaaaaaaaaa yardım edin bana ben napayım bişey bilen varsa söylesin çok fenayım ben yaaaaa
aaaa ne biçim dr muş o!!!!!
doktor lukta ne okumuş merak ettim hahaha
bazı antibiyotikler fln hamileyken de kullanılabiliniyor!!!!!!!!!!!!!!!
yaa yerinde olsam başkasına giderdim bana çok saçma geldi!!!!
tamam hamilelere fazla ilaç yazmıyorlar bebeğe geçer diye
ama mutlaka verebileceği birşey vardır
cesaret edemiyormuşşşş acaba diplomayı nerden aldı hahaha
cnm bursadasın galiba sende bilirsin ozaman 2 gece önce diş hastanesine gittim acilde orda bi doktor dedi.hatta kendi doktorum hamilelikte kullanılabilen ilaçlar var dedi diye söyledim ozaman o versin dedi bana.iyide kadın doğumcu ne anlasın dişten yaa.bana versede kullanma diyo.sabret geçer dedi manyak ya.ama ben ölücem bu ağrıdan
sanal sen bursanın içindemiydin nerdeydin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?