2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.......... vitamin kullanıyormusunuz dr verdimii?
öptüm herkesi kahvaltı hazırlamaya geçiyorum.

günaydın kızlar.benim spastik kolon rahatsızlığım var.ne yesem dokunuyor.sürekli ishalim var.bi tedaviside yok.acaba bebeğimin gelişimini etkiler mi?kilo alamazsam diye endişeleniyorum.bi bilgisi olan var mı??

günaydın...bende folic plas kullanıyorum c ve d vitaminlerinide içeriyor
dr bana elevit vermedi hafta içi gidersem belki verir..
]bnck[ bu arada hakan beyden memnunmusun?tavsiye edermisin... benim dr um osman konyalı doğum yaptırmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum bide osmde ki ultrasondan foto aldınmı?

üç defadır oraya gidiyorum ikili testi de o yaptı aynı gün çıktı sonuçlar beklemedik yani ben memnunum bebeğin fotoğraflarını da verio her gittiğimde kalabalık olyo zaten

günaydın kızlar..

prenses bu konuda bir bilgim yok doktoruna danıırsan daha kesin bilgiler alırsın geçmiş olsun...

bende elevit vegyno ferro sanol diye bi hap daha kullanıyorum sabah aç karınla içiyorum 2 tane vitamin ilacı yani...

selam güzel anneler nasılsınız,biz iyiyiz..ayşecim oğluş geliyormuş gözün aydın canım sağlıkla gelsinler...

kızlar mrb, kahvaltıya misafirlerim vardı yeni gitti. oturdum bilgisayarın basına

evt sleepy cim erkek
% 70 80 dedi
yinede kesin demedi açık kapı bıraktı 2 hafta sonra kontrolde kesinleşir dedi 4 boyutluda baktı harikaydı onu görmek

epey erkenden tahmi yapmış bakalım biz nerdeyse 14 olucaz haftaya görebilcekmiyiz acaba..bu arada ayşecim ikili testte bchg hormonun kaçtı,bakalım seninki tutçakmı...

merhabalar güzel anneler ve bebişleri kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bugün ben kendimi biraz daha iyi hissediyorum bulantılarım azalıcak heralde inşallah çünkü yoksa ölcem bulantı hapına devam ediyorum yinede...artık evimdeyim nete daha sık girebilcem yazılarınızı takip edebilcem sonunda ben çarşamba günü doktora gidicem 13 hafta bitmiş olcak sanırım 2 li testide ozaman yapıcak sizce cinsiyeti belli olurmu doktor söylermi ?

iyi olmana sevindim aleynacım,benim ikili testte belli olmadı,ama sen 13 haftalık olucan belki olabilir.ben 11 haftalık olmuştum çünkü..

iyi olmana sevindim aleynacım,benim ikili testte belli olmadı,ama sen 13 haftalık olucan belki olabilir.ben 11 haftalık olmuştum çünkü..

inşallah canım çok mrk ediyorum çünkü gerçi önemli olan sağlıklı olması bebişlerin ama yinede insan mrk ediyor cinsiyetini belli olsada ufak teke ciciler almaya başlasak dimi zemuszemus sakaryalısın sanırım bende aslen oralıyım her yaz giderim hemşeriyiz :)

gözün aydın canım. gamyoncuiremsu

cnm çok sağol ben kız diyordum ama yanılmışım

epey erkenden tahmi yapmış bakalım biz nerdeyse 14 olucaz haftaya görebilcekmiyiz acaba..bu arada ayşecim ikili testte bchg hormonun kaçtı,bakalım seninki tutçakmı...

canım testler istanbula gidiyor burda haftaya çıkacak o zaman yazarım tatlım

cnm ben ikiliye dün gittim bebeğim sata göre 11+3 dü usgde 12+2 çıktı maşallah
ve dr % 70 80 tahminini söyledi oğlum olacak sanada söyler bence

bende 1,5 aydır elevit kullanıyorum
yaa sanki bizim dr. usg makinesi eski mi ne
çok net göstermiyor foto larda
hem öyle 3/4 boyut fln da yok
kesin bizimkinin cinsiyeti geç belli olur malum usg biraz antika gibi hahah
daha önceki gittiğim hastanede daha erken daha net görünüyordu bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…