- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
- 96
günaydın kızlar.......... vitamin kullanıyormusunuz dr verdimii?
öptüm herkesi kahvaltı hazırlamaya geçiyorum.
günaydın...bende folic plas kullanıyorum c ve d vitaminlerinide içeriyor
dr bana elevit vermedi hafta içi gidersem belki verir..
]bnck[ bu arada hakan beyden memnunmusun?tavsiye edermisin... benim dr um osman konyalı doğum yaptırmadığı için değiştirmeyi düşünüyorum bide osmde ki ultrasondan foto aldınmı?
evt sleepy cim erkek
% 70 80 dedi
yinede kesin demedi açık kapı bıraktı 2 hafta sonra kontrolde kesinleşir dedi 4 boyutluda baktı harikaydı onu görmek
sağol caycaycım sen nasılsın tatlım?
iyi olmana sevindim aleynacım,benim ikili testte belli olmadı,ama sen 13 haftalık olucan belki olabilir.ben 11 haftalık olmuştum çünkü..
gözün aydın canım. gamyoncuiremsu
epey erkenden tahmi yapmış bakalım biz nerdeyse 14 olucaz haftaya görebilcekmiyiz acaba..bu arada ayşecim ikili testte bchg hormonun kaçtı,bakalım seninki tutçakmı...
merhabalar güzel anneler ve bebişleri kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bugün ben kendimi biraz daha iyi hissediyorum bulantılarım azalıcak heralde inşallah çünkü yoksa ölcembulantı hapına devam ediyorum yinede...artık evimdeyim nete daha sık girebilcem yazılarınızı takip edebilcem sonunda ben çarşamba günü doktora gidicem 13 hafta bitmiş olcak sanırım 2 li testide ozaman yapıcak sizce cinsiyeti belli olurmu doktor söylermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?