iyi aksamlar kızlar benim esimde bugün gec gelecek. hamiş hamiş kocalarımızı bekliyoruz. birde bugün yagmurda ayagım kaydı düştüm dizlerim acıyor
Merhaba arkadaşlar.
Bugün doktora gittik 10 haftalık olduğunu söyledi,tahmini doğum tarihide 30 eylül.
Sağlığı büyümesi herşey normalmiş
Ah bide kalbinin sesini duydum ki,dünyalar benim oldu.
Çok mutluyum kızlar çoookk:teytey::teytey: Allahım tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu ammiiinn...:Saruboceq:
ayyy canım kıyamam dizlerinin üstüne düşmüşsün Allah korumuş bebişle seni.
çok geçmiş olsun.
ya bende öğrenemedim cinsiyetimizi((((
valla benim kociş yok o olmayıncada canım hiç yemek istemiyor.
ama az önce elim ayağım titredi kalktım kısır yaptım evde ne varsa doğradım bulgura yanınada ayran.oh iyi oldu valla.
eskiden hiç böyle değildim şimdi acıkınca bayılcak gibi oluyorum ben
melekkcm hosgldn
Aman canım.Bende yaşadım onu dikkat et geçmiş olsuniyi aksamlar kızlar benim esimde bugün gec gelecek. hamiş hamiş kocalarımızı bekliyoruz. birde bugün yagmurda ayagım kaydı düştüm dizlerim acıyor
Rabbim bebişinle beraber hayırlı ömürler versin canım.Şeniz olumunekankayizsmileSağol Pembem, eşim ailesini de aldı avm'ye gittiler. Ben yorulurum gelmicem dedim. Akılları kaldı ama hemen dönecekler. Bi de yarın doğumgünüm arkadaşlar. Yavrum en güzdel hediye oldu bana. Eşim çok hoş bi yüzük almış sağolsun. 14 ayar sevdiğimi biliyor, öyle almış. Ailemden uzak ilk doğumgünüm, ama artık eşim ve bebişimle bi aileyiz işte. Bian evvel kucağıma almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?