2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy canım kıyamam dizlerinin üstüne düşmüşsün Allah korumuş bebişle seni.
çok geçmiş olsun.

ya bende öğrenemedim cinsiyetimizi ((((

valla benim kociş yok o olmayıncada canım hiç yemek istemiyor.
ama az önce elim ayağım titredi kalktım kısır yaptım evde ne varsa doğradım bulgura yanınada ayran.oh iyi oldu valla.
eskiden hiç böyle değildim şimdi acıkınca bayılcak gibi oluyorum ben

Merhaba arkadaşlar.

Bugün doktora gittik 10 haftalık olduğunu söyledi,tahmini doğum tarihide 30 eylül.
Sağlığı büyümesi herşey normalmiş
Ah bide kalbinin sesini duydum ki,dünyalar benim oldu.
Çok mutluyum kızlar çoookk:teytey::teytey: Allahım tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu ammiiinn...:Saruboceq:

bakalım hcg tezi tutacak mı ben kız olmasını çok istiyorum hayırlısı evet bende acıkınca bi tuhaf oluyorum-tatlicadiarzu-bende uyudum yeni kalktım hastanede çok bekledik yorulmuşum biraz sonrada yemek yapıcmcokacimcoook

insan kalp sesini duyunca gerçekten çok mutlu oluyo ben ağlıcak gibi oluyorum o zaman:sm_cool:

bnckcım hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsunda ne olursa olsun demi canım...
kızılcık gözün aydı...
insan çok mutlu oluyor gerçekten.
ve o güzel duana kocaman bir AMıN diyorum.

bende evde test yapıp çift çizgiyi gördüğümde antrenin ortasına çöktüm Allahım bana aratmadın şükürler olsun.
sen hasretle bebek özlemi çeken herkesin kucaklarını doldur diye ağlayarak dua etmiştim...

çünkü ben 2,5 sene hap ile korunmuştum olmayacağını düşünüyordum çok şükür aratmadı Rabbim hemen verdi :)

Herkese merhaba arkadaşlar, epey bi yeni katılan arkadaş olmş. Benim memleketten misafirlerim var. Kayınvalidem yanımda, bugünde kayınpederim geldi. Ancak pazartesi buralarda olucam inşallah. Gelenlere hoşgeldin diyorum. Gemişi okudum sabah, kimsecikler yoktu. Evde de herkes uyuyodusempatiksalakcinni ınşallah herkes iyidir...

Lilacım ben de öğrenemedim henüz, karnım bile belli oldu artık. Ama sıpa dönmedi bizeklava: Hcg 50,9 tam sınırda. Burda son zamanlarda buna göre tahmin yapılıyor ya. Bu rakam bana hiç bi yönde ipucu vermiyor. Çok meraktayım. Acıkma konusunda aynıyız. Gıdasını bi,zden alıyor ya, çok sık acıkıyorum. Anında yemek istiyorum.:CüvCüv:

meleeem gelmiş :)
canım senin kayınvalidenin geldiğini biliyorduk içimiz rahattı açıkcası nağiş yok ortalarda hiç bişiy demeden yok oldu inşallah o da iyidir...
50,9 ee 50 yi azıcık geçmiş belki kızdııır :)
aman hayırlı-sağlıklı evlat olsunlarda mühim değil.

pembişiiiim afedersin şekerim

melekkcm hosgldn

Sağol Pembem, eşim ailesini de aldı avm'ye gittiler. Ben yorulurum gelmicem dedim. Akılları kaldı ama hemen dönecekler. Bi de yarın doğumgünüm arkadaşlar. Yavrum en güzdel hediye oldu bana. Eşim çok hoş bi yüzük almış sağolsun. 14 ayar sevdiğimi biliyor, öyle almış. Ailemden uzak ilk doğumgünüm, ama artık eşim ve bebişimle bi aileyiz işte. Bian evvel kucağıma almak istiyorum

iyi aksamlar kızlar benim esimde bugün gec gelecek. hamiş hamiş kocalarımızı bekliyoruz. birde bugün yagmurda ayagım kaydı düştüm dizlerim acıyor
Aman canım.Bende yaşadım onu dikkat et geçmiş olsun

Rabbim bebişinle beraber hayırlı ömürler versin canım.Şeniz olumunekankayizsmile
Yalnızlıktanda kurtulmuşsun.Çok sevindim.opuyorumnanaktan

:) canımm şimdiden doğum günün kutlu olsun eşinle bebişinle uzun ve sağlıklı bir ömüğr geçir inşallah....

Sağol ıpeğim, sen nasılsın, bebiş iyi mi? Cinsiyet tahmini varmı sizde? Epeydir okuyamadım, kaçırmış olabilirim :))

Sağol Lilacığım, teşekkür ediyoruz biz de :)) Sana herşey için, listemize, siteye verdiğin emekler için de teşekkür ediyorum. Bazıları görünüp kayboluyor, aldırma hiç. Gerekiyorsa da sil. Keyfimizi kaçırmasınlar bizim aklinialirimsmile

çok sağolun arkadaşlar....sevinçleri paylaşmak ne güzel....hadi bakalım erkekler çoğunlukta sizleride bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…