ayyy canım ya kızım demek ne güzel bende kızım olsun çok istiyordum hatta hep kız dedim kız kıyafetleri baktım ama oğlum olacakmış
gerçi tek derdim sağ salim olması ama anne kız arasındaki bağ çok farklı oluyor
bende kız isitiyordum ama esim hala erkek bence diye tutturuyor. kız oldugunu duyunca suratı düşmüştü resmen.
çoooooooooooooooooooookkk tebrık ederım aysecımmm cokk sevındım.
kacıncı hafta bellı oluyor cınsıyet
cnm erkekler hep böyle sanırım benimkide hep bana farketmez eli ayağı düzgün olsun yeter diyordu halada diyor ama
oğlum derken gözlerinin içi gülüyor görmen gerek
hepsinin içinden geçen erkke bebek galiba
evet galiba. ama dogsun kız erkek farketmeyecek bence
cay cay geçenlerde canımın çok çektiği bişey vardı onu yeme fırsatım oldu
o zaman bende sanki bebişimin oynadığını hissettim
böyle sanki bişey kaydı içimde
sonra usg dede aynı haraketleri yapıyordu sanırım bende hissettim çünkü gaz olmadığına eminim onu uzun zamandır çektiğimden ayırt ediyorum ama bi daha olmadı henüz
evt cnm o yumuk elleri görünce kokusunu duyunca fark kalmaz
bizimkine kalsa en az 3 tane istiyor. 1.cocugun uykusuz gecelerini zorlugunu görünce 2. yi istermi bilmiyorum :)
eşimin işi dolayısıyla buradayız aslen ıspartalıyım.kaydirigubbakcemile
bizimkine kalsa en az 3 tane istiyor. 1.cocugun uykusuz gecelerini zorlugunu görünce 2. yi istermi bilmiyorum :)
ayyy bi an önce dogsalarda sevsek. ben 2 hafta sonra tekrar gidecem doktora %70 kız demişti bu sefer kesin belli olur. cok güzel kıyafetler var almak için sabırsızlanıyorum. reklam gibi olacak yasakdır belki ama suraya baktınız mı kızlar ben bisürü sey aldım
Tchibo.com.tr || Her hafta yeni bir dünya
benim eşimde 3 tane istiyo ben bi tanesini nsl doğurcam diye düşünüyorum onlara göre herşey çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?