2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çoooooooooooooooooooookkk tebrık ederım aysecımmm cokk sevındım.
kacıncı hafta bellı oluyor cınsıyet

bende kız isitiyordum ama esim hala erkek bence diye tutturuyor. kız oldugunu duyunca suratı düşmüştü resmen.

cnm erkekler hep böyle sanırım benimkide hep bana farketmez eli ayağı düzgün olsun yeter diyordu halada diyor ama
oğlum derken gözlerinin içi gülüyor görmen gerek
hepsinin içinden geçen erkke bebek galiba

çoooooooooooooooooooookkk tebrık ederım aysecımmm cokk sevındım.
kacıncı hafta bellı oluyor cınsıyet

canım çok sağol dün gittim
aslında ikili test için randevum haftaya idi ama biraz rahatsızlanınca acil gittik gitmişken ense kalınlığını ölçtü kan verdim ikili test için
11+3 düm sata göre ama usg de 12+2 çıktık cinsiyet tahminini ısrarla isteyince % 70 80 erkek dedi ama 2 hafta sonra kesinleşicek inş
darısı başına cnm
senin kese yada keseler göründümü inş ikiz olur bi kerede olur

evet galiba. ama dogsun kız erkek farketmeyecek bence

evet hayatım ya bana da gaz değilmiş gibi geldi

benim eşim de kız çocuk hastası ben de kız istiyorum ama bana erkekmiş gibi geliyor sağlıklı olsunda önemli değil zaten ilk bebeğimiz olacak Allahın izniyle sanırım son bebeğimiz de olur

bizimkine kalsa en az 3 tane istiyor. 1.cocugun uykusuz gecelerini zorlugunu görünce 2. yi istermi bilmiyorum :)

evt cnm o yumuk elleri görünce kokusunu duyunca fark kalmaz

ayyy bi an önce dogsalarda sevsek. ben 2 hafta sonra tekrar gidecem doktora %70 kız demişti bu sefer kesin belli olur. cok güzel kıyafetler var almak için sabırsızlanıyorum. reklam gibi olacak yasakdır belki ama suraya baktınız mı kızlar ben bisürü sey aldım

Tchibo.com.tr || Her hafta yeni bir dünya

eşimin işi dolayısıyla buradayız aslen ıspartalıyım.kaydirigubbakcemile

cnm bende izmirliyim eşiminişi dolayısıyla ağrıdayım burası tam bir mahrumiyet bölgesi

bizimkine kalsa en az 3 tane istiyor. 1.cocugun uykusuz gecelerini zorlugunu görünce 2. yi istermi bilmiyorum :)

bwnim kcamda en az 3 tane istiyor
nasıl bakıcaksak

cnm ben baktım kendime tişört aldım kargo buraya haftada bir geldiği için henüz elime geçmedi ama güzel bişeye benziyor

benim eşimde 3 tane istiyo ben bi tanesini nsl doğurcam diye düşünüyorum onlara göre herşey çok kolay

benim eşimde 3 tane istiyo ben bi tanesini nsl doğurcam diye düşünüyorum onlara göre herşey çok kolay

bugün esimin arkadası ve esi geldi. esi mutlaka doguma girsin bebim esim girdikten sonra dogumda cektiklerimi görünce suran agrıyor diyince üzerime titriyordu dedi :) bizimki bastan ben girmem diye tutturuyor.

yok benimki hayatta girmez zaten bende istemem normal doğum falan olursa beni o halde görsün istememlmaz:

off yaa çoğunun belli oldu cinsiyeti benim dr bana hiç bişi demedi satları benden geç olanların ki bile belli olmuş bizimki de kıçını dönmüş :)))))))))
haftaya test sonuçlarını almaya gidicem o zaman da girerim sanırım inşallah o zaman belli olur :)

selam kızlar,benim eşimde giricek inşallah bir aksilik olmassa..bende normal doğum istiyorumm..bence o anı birlikte yaşamak lazım,elimi tutarak o sancıları beraber atlatmak ve bebişimizi aynı anda beraber görmek istiyorum ben,umarımda öyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…