Sağol İpeğim, sen nasılsın, bebiş iyi mi? Cinsiyet tahmini varmı sizde? Epeydir okuyamadım, kaçırmış olabilirim :))
Ben 2li test yaptırmayacam canım mart sonunda baktıracağız inş.Bebişle kötüyüz bu aralar canım ya.Lekelenme oldu bizde düşük tehlikemiz devam ediyor.Progestan kullanıp yatıyoruz
çok sağolun arkadaşlar....sevinçleri paylaşmak ne güzel....hadi bakalım erkekler çoğunlukta sizleride bekliyoruz
hayırlı olsun canım erkekmiş bebişin.Bende dün listeye baktım kaçı çin takvimine uyuyor diye.Senle yaşımız aynı herhalde.Bakalım bizimki ne
Sağol Pembem, eşim ailesini de aldı avm'ye gittiler. Ben yorulurum gelmicem dedim. Akılları kaldı ama hemen dönecekler. Bi de yarın doğumgünüm arkadaşlar. Yavrum en güzdel hediye oldu bana. Eşim çok hoş bi yüzük almış sağolsun. 14 ayar sevdiğimi biliyor, öyle almış. Ailemden uzak ilk doğumgünüm, ama artık eşim ve bebişimle bi aileyiz işte. Bian evvel kucağıma almak istiyorum
Yok ben hissetmiyorum. Ne diyorlardı, kızlar geç mi hareketlenirdi kaydirigubbakcemile3
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN opuyorumnanaktan
canım doğum günün kutlu olsun nice yıllra bebişlernle beraber öptmkaydirigubbakcemile
evet ya hakkaten o doğru benim diğeri kızdı ve 4,5 aylıkken hissettim
ama bunda hissediyorum..
bide kızda kasık erkekde bel ağrısı olayıda doğruymuş
benim belim müthiş ağrıyor
erkekmi geliyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?