2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol İpeğim, sen nasılsın, bebiş iyi mi? Cinsiyet tahmini varmı sizde? Epeydir okuyamadım, kaçırmış olabilirim :))

Ben 2li test yaptırmayacam canım mart sonunda baktıracağız inş.Bebişle kötüyüz bu aralar canım ya.Lekelenme oldu bizde düşük tehlikemiz devam ediyor.Progestan kullanıp yatıyoruz

Ben 2li test yaptırmayacam canım mart sonunda baktıracağız inş.Bebişle kötüyüz bu aralar canım ya.Lekelenme oldu bizde düşük tehlikemiz devam ediyor.Progestan kullanıp yatıyoruz

canım yaa morali yüksek tut Allahın izniyle bişe olmayacak...İnşallah dinlen yorma kendini

çok sağolun arkadaşlar....sevinçleri paylaşmak ne güzel....hadi bakalım erkekler çoğunlukta sizleride bekliyoruz

hayırlı olsun canım erkekmiş bebişin.Bende dün listeye baktım kaçı çin takvimine uyuyor diye.Senle yaşımız aynı herhalde.Bakalım bizimki ne

ay canııım ne demek seve seve ilgileniyorum listemizle..
onlar bizim meleklerimiz :)
belki ileride bu listedeki bebeklerin yolları bir yerde kesişir ama bizim haberimiz olmaz :)
hayat bu ne olacağı hiç belli olmaz :)

meleğim zaten listenin başına uyarı attım uzun süre uğramayanlar silinecektir diye...
umrumda değil açıkcası :)

Srncr çok sağol arkadaşım, hep bu günleri göstersin rabbim. ıpeğim geçmiş olsun, yüreğini ferah tut, Rabbim korusun ikinizi de:Saruboceq:

hayırlı olsun canım erkekmiş bebişin.Bende dün listeye baktım kaçı çin takvimine uyuyor diye.Senle yaşımız aynı herhalde.Bakalım bizimki ne

evet benim çin tak. erkekti arka arkaya 3 ayda öle çıktı valla....hadi seninde belli olsun bakalım hayırlısıyla doğuralım

Ayyy inanmıyorum ne zamandır girmiyodum ne çok cinsiyet belli olmuş
herkez için hayırlı olsun
benim randevuma daha çooook var
ama ben bu hafta 4 boyutluya gitmeyi düşünüyom
inşallah orda belli olur

kızlar hareketleri hissetme durumunuz nasılll
benimki atıyor bazen pıt pıt

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN opuyorumnanaktan

Yok ben hissetmiyorum. Ne diyorlardı, kızlar geç mi hareketlenirdi kaydirigubbakcemile3

evet ya hakkaten o doğru benim diğeri kızdı ve 4,5 aylıkken hissettim
ama bunda hissediyorum..
bide kızda kasık erkekde bel ağrısı olayıda doğruymuş
benim belim müthiş ağrıyor

erkekmi geliyo acaba

Hımm ilginç, ama bende kasık değil bel ağrısı çok fazla. Çin takvimi kız çıktı, ama ben şimdi hangi yaşa göre hesaplıycam. Yarından sonra yaşım değişiyor. Ayyyyy öğrensem de kurtulsam şu hurafelerdendelikafadulden

Güzeller ben çıkıyorum, bizimkiler gelmek üzere. Bu kadarlık bile burada olmak iyi geldi. Yarın geçmişi okuyacaklar, sizlere de selam

iyi gceler kızlar ne alemdesiniz bebişler nasıl?
ben en çok yemek yemeyi ve yapmayı özledim...bugun eşim beni zorla lokantaya götürdü ama nafile....yine yemeğim ona kaldı benim yerime yemekten onun göbeği şişti valla ben 5 kilo verdimm...

günaydın güzel annelera.s. kimse kalkmadı mı ben çok mu erkenciyimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…