2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öylemi canım ozaman büyük ihtimalle benimkinide söyler doktor ayy heyecan yaptım bak şimdi 3 gün kaldı :) ama korkuyorumda biyandan okadar çok çıkardımki düzgün beslenemedim 9 haftalıkken gitmiştim en son ozaman iyiyidi bebişim inşallah şimdide iyiyidir gelişmiştir aç kaldı yavrum (((

selam kızlar nasılsınız
benim çıkartmalar bitti iştahım acayip açıldı habire acıkıyorum:))

kızlar selaaam nasılsınız bakalım?
bozocum benim de bu hafta bitti çıkartmalar. yarım saat geçmeden açlık başlıyor. bu da haliyle sevindiriyor beni opuyorumnanaktan

bende de öyle aşerme olmadı. ama sadece tv de bişi görmüştüm. bu ara da bulunması zor bişeydi. onu yemesem rahat edemeyecektim. oturup aglıcam sanki o derece yani. eşime söyledim. ille de isterim die. saolsun aramış bulmuş. 2 çatal yedim ama hemen geçti istegim :1closedeyes:
şükür ondan sonra da bişi olmadı. canınız çekmesin. ne oldugunu demicem. opuyorumnanaktan

valla kızlar benimde iştahım süper yani sürekli içim kıyılıyor:)) ama çok kilo almadım henüz bu sevindirici...

ben de 1 kez aşerdim ama eşim onu gtetirene kadar öldüm
gözüm kararmış gibi yedim deli gibi

ben serumlar sayesinde kilo aldım içine bi kaç tane vitamin koyuyorlardı

bende asermek istiyorummm nasıl bir duygu acaba. biraz esim eziyet ceksin :)

bende hep derdim 9 ay yandın herşeyi istiycem diye ama yok daha şimdilik canım çekmiyor.amaşunumu yesek dediğimde gidip alıyımmı canınmı çektin diyor sağolsun ...

kızlar biraz önce yemek yerken bebişimin olduğu yerde birşeyler oynadı acaba bebişimmi?

olabilir canım yada gaz karışıtırıyoruz bazende,ama sen bebişim diye düşün bence...

cay cay geçenlerde canımın çok çektiği bişey vardı onu yeme fırsatım oldu
o zaman bende sanki bebişimin oynadığını hissettim
böyle sanki bişey kaydı içimde
sonra usg dede aynı haraketleri yapıyordu sanırım bende hissettim çünkü gaz olmadığına eminim onu uzun zamandır çektiğimden ayırt ediyorum ama bi daha olmadı henüz

ben 1 kez hissettim keske daha sık hissedebilsem kızımı

ayyy canım ya kızım demek ne güzel bende kızım olsun çok istiyordum hatta hep kız dedim kız kıyafetleri baktım ama oğlum olacakmış
gerçi tek derdim sağ salim olması ama anne kız arasındaki bağ çok farklı oluyor

ben geldim hava güzel olunca biraz yürüdük eşimle ama hemen yoruldum öff bide başbakan gelmiş buraya bi kalabalıktı heryer polis kaynıyodu

bende kız isitiyordum ama esim hala erkek bence diye tutturuyor. kız oldugunu duyunca suratı düşmüştü resmen.

cok sıkıldım yapacak hiçbirsey yok. evdende cıkasım gelmiyor.
esimde yok gece gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…