öylemi canım ozaman büyük ihtimalle benimkinide söyler doktor ayy heyecan yaptım bak şimdi 3 gün kaldı :) ama korkuyorumda biyandan okadar çok çıkardımki düzgün beslenemedim 9 haftalıkken gitmiştim en son ozaman iyiyidi bebişim inşallah şimdide iyiyidir gelişmiştir aç kaldı yavrum (((
kızlar selaaam nasılsınız bakalım?
bozocum benim de bu hafta bitti çıkartmalar. yarım saat geçmeden açlık başlıyor. bu da haliyle sevindiriyor beni opuyorumnanaktan
bende de öyle aşerme olmadı. ama sadece tv de bişi görmüştüm. bu ara da bulunması zor bişeydi. onu yemesem rahat edemeyecektim. oturup aglıcam sanki o derece yani. eşime söyledim. ille de isterim die. saolsun aramış bulmuş. 2 çatal yedim ama hemen geçti istegim :1closedeyes:
şükür ondan sonra da bişi olmadı. canınız çekmesin. ne oldugunu demicem. opuyorumnanaktan
bende hep derdim 9 ay yandın herşeyi istiycem diye ama yok daha şimdilik canım çekmiyor.amaşunumu yesek dediğimde gidip alıyımmı canınmı çektin diyor sağolsun ...
cay cay geçenlerde canımın çok çektiği bişey vardı onu yeme fırsatım oldu
o zaman bende sanki bebişimin oynadığını hissettim
böyle sanki bişey kaydı içimde
sonra usg dede aynı haraketleri yapıyordu sanırım bende hissettim çünkü gaz olmadığına eminim onu uzun zamandır çektiğimden ayırt ediyorum ama bi daha olmadı henüz
ayyy canım ya kızım demek ne güzel bende kızım olsun çok istiyordum hatta hep kız dedim kız kıyafetleri baktım ama oğlum olacakmış
gerçi tek derdim sağ salim olması ama anne kız arasındaki bağ çok farklı oluyor
ayyy canım ya kızım demek ne güzel bende kızım olsun çok istiyordum hatta hep kız dedim kız kıyafetleri baktım ama oğlum olacakmış
gerçi tek derdim sağ salim olması ama anne kız arasındaki bağ çok farklı oluyor