2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Meraba Handecim, meraba herkese. Sen Sat diyorsun. Ben listenin en başındayım. Doğum 29 Ağustos bile olabilir. Ama sıpa hala belli etmedi cinsiyetini. İkili testte erken daha, iki hafta sonra gelin dedi. İki hafta sonra gittik, acaip bi şekil almış dönmedi bize. Keyfi yerinde miniğin dönmeyecek deyince doktor bi hışımla kalktımklava: Eşek çocuğum diye söylene söylene çıktık. İki hafta sonra kontrolümüz var bakalım. Nolacak???eyvahedigeldismile

melekçim benim inşallah esma meleğim geliyor seninki belli olmadı galiba 3lü test nezaman yapılacak kızlar

aynı zaan işte tatllım en son nezaman gitttiniz drabiz geçen cumartesi öğrendik amcama haber verdim sewinçten ağladı bu cumarteside rahmetliyi defnettik

aynı zaan işte tatllım en son nezaman gitttiniz drabiz geçen cumartesi öğrendik amcama haber verdim sewinçten ağladı bu cumarteside rahmetliyi defnettik

Canım zaten senle aynı gidiyo hafatmız. Biz de geçen hafta cumartesi kontroldeydik, ama bi farkla: biz öğrenemedik kız mı erkek mi:tomato: Bu arada başın sağolsun. 3'lü testi araştırdınmı, eşime diyorum şimdi 2li iyiydi niye 3lü yapıyor. Sence??

slm kızlar.Bugün canım biraz sıkkındı.Eşimle denize gittik.Kenarında biraz oturduk gezdik.Soğuk olduğu için çok kalamadık ama deniz kokusu ve sesi beni rahatlattı.Şimdi tansiyonum düşük.Sürekli başım dönüyor.Şu dönemide bir atlatsak.Düzelmezse izne ayrılmayı düşünüyorumsositososito

bende aynı durumdayım canım.kendimisürekli halsiz hissediyorum ve durmadan ağlıyorum.bu gün raporum bitiyor.yarın gözümde okadar çok büyüdüki..Allah hepimizin yardımcısı olsun.

herkese merhaba,
yazıları okudum cinsiyetler belli olmaya başlamış=)) hayırlı olsun opuyorumnanaktan bnm öğrenmeme daha zaman var sanırım 12.haftaya giriyorum inş.bu hafta...13 veya 14.haftalarda doktor bişey sölermi dersiniz cinsiyet ile ilgili???:CüvCüv:

söyler inşallah cnm belli olur o dönemde melekçim bilmiyorum nedie ne diildir ama araştıracağım buarada teşekkür ederim cnm allahım kimselere yaşatmasın böle acıyı cnm çok yandı valla

çok teşşekkürler allahj razı olsun allah kimseye hamişken böle acılar yaşatmasın hem bebeğe hem gidene üzülüo insan

evet cnm hayatın gerçekleri bunlar ama sen metin olmaya çalış önemli olan bebeğin şuanda.Rabbim bebişine ve ailesine uzun ömür versin

geceyi ben kapatıyorum..
bakalım sabahı ilk kim açacak...
ıyi geceler kızlar..
siz duymasanızda

günaydınnnn iyi haftalarrr sabahı da ben açayım lilacım :)))

günaydıın güzel bebişlerin güzel anneleri hayırlı günler herkeseopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…