Hayırlı olsun canım,sağlıcakla kucağına alırsın inaşallah.
Darısı başımıza.
benimde icime oyle doguyo galiba bu bebis kiz hic erkekmis gibi gelmiyo yani bide benim hic erkek kardesim yok farketmez ama hani ilk icimden gelen erkek olsun isterim ama hep icime kiz doguyo dilime kiz geliyo bu kiz benide cirkinlestirdi iyice
canım ben doktordaki tartıda 59,5 la başladım 64,200 düm haftasonu..evdekinde 57 ile başlamıştım listede onu vermiştim ama sonuç olarak aynı gidiyor işte nerdeyse 5 kilo..ama doktorum normal dedi..ayda iki kiloya kadarı,maşallah bende hiç sektirmiyorum:)))
merhaba canim nasilsin bugun pek moralim yok,ikiz kiz kardesimle ayni anda hamile kaldik o ogrendi oglu alacak ama ben daha ogrenemedim bilmiyorumkismilediye moralim bozuldu,ya kesin benim kisi kiz demeye basladimkaydirigubbakcemile3
merhaba canim allah saglik versin oncelikle,bende daha ogrenemedim acikcasi yuzum sivilcelendi ama herkez acayip guzellesmisin diyorda ben oyle gormuyorum evhamlanmaya basladim kiz diye dusunuyorum bakalim ne cikacak persembeye sen kac haftaliksin,
kızlar moralım bozuldu 3lu tarama sonucu ıcın aradı hemsırem drum benı görmek ıstıomuss ayrıntılı ultrasona göndercekmıs sata bakcakmıs kötu bıseymı cıktı dedımm dr bırıkı yerde takıldı daha ayrıntılı görmek ıstıo dedı:(((cok kötuyum ya
kızlar moralım bozuldu 3lu tarama sonucu ıcın aradı hemsırem drum benı görmek ıstıomuss ayrıntılı ultrasona göndercekmıs sata bakcakmıs kötu bıseymı cıktı dedımm dr bırıkı yerde takıldı daha ayrıntılı görmek ıstıo dedı:(((cok kötuyum ya
inşallah dedıgınızz gbıdırrr cok kötuu oldumm 4 sene sonunda tup bebekle hmıle kaldım butun umudum hayallerımm bu bebegımm tekıstegımm((nolur kötu bıseycıkmasın allahımm ben mahvlolurumm yoksa (
inşallah dedıgınızz gbıdırrr cok kötuu oldumm 4 sene sonunda tup bebekle hmıle kaldım butun umudum hayallerımm bu bebegımm tekıstegımm((nolur kötu bıseycıkmasın allahımm ben mahvlolurumm yoksa (
Kızlar ben travel sistem arabakları pek düşünmüyorum.. Açıkçası bana çok pahalı geldi...
1500 tlye bebek odası var yaa.. arabaya o kadar para vermek bana gereksiz geliyor açıkçası...
Ben araba alıcam ama kraftın star modeli var 250 tl onu düşünüyorum şimdilik...
Ayrıyetten de kaliteli bir oto koltuğu alıcam...
Zaten bebek arabasını fazla kullanmıycam, heryere arabaya gidileceği için...Oto koltuğu daha önemli....
Bebek arabası da ancak alışveriş merkezinde kırda parkta sahilde yürüyüş yapp gezerken kullanırım, çok da aman aman bişey olamasına gerek yok o yüzden...
allah korusun iyi dusun iyi olsun canim bir sey yoktur allah saglikla almayi hepimize nasip etsin endise yapip stres yapma yazik sana .
canim bende 5yil bekledim klomen tedavisiyle hamile kaldim inanki ilk 3ay doktorlardan cikmadim yeni yeni rahatim yani normal tedaviyle de oldumuzdan daha hassas daha tedarikli bakiyorlar buna emin ol BIRSEY CIKMIYACAK INSALLAH BURDA HEPIMIZ BIRLIKTE GULECEZ MUMKUNSEDE BIZI MERAKALRDA BIRAKMA;ama metin ols ya hemen KOTU ICERIK DUSUNME NE OLURSUN ANNESI INSALLAH SAGLICAKLARLA DOGACAK sevgiyle esen kal,
cornellia canım nolursun sakin ol stres yapma canım bence kesinlikle kötü birşey değildir...
zaten bu testler yüzde yüz doğru değil ki...ayrıntılı ultrasonda bakılması çok iyi olur hem senin için.hepimiz baktıracağız ayrıntılıya neticede negüzel girmiş olursun..sakın stres yapıp bebeğinide üzme lütfen...
daha bugün doktorlada konuştuk stres meselesini..bebek gelişemez kilo alamaz sigara içmek gibi birşey bu stres dedii.hatta daha kötü erken doğuma neden olur lütfen stressiz ortamlarda bulun bu dönem içinde dedi bana...sende sıkma canını bence gayet iyi bebeğin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?