2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun canım,sağlıcakla kucağına alırsın inaşallah.
Darısı başımıza.

merhaba canim nasilsin bugun pek moralim yok,ikiz kiz kardesimle ayni anda hamile kaldik o ogrendi oglu alacak ama ben daha ogrenemedim bilmiyorumkismilediye moralim bozuldu,ya kesin benim kisi kiz demeye basladimkaydirigubbakcemile3

benimde icime oyle doguyo galiba bu bebis kiz hic erkekmis gibi gelmiyo yani bide benim hic erkek kardesim yok farketmez ama hani ilk icimden gelen erkek olsun isterim ama hep icime kiz doguyo dilime kiz geliyo bu kiz benide cirkinlestirdi iyice

merhaba canim allah saglik versin oncelikle,bende daha ogrenemedim acikcasi yuzum sivilcelendi ama herkez acayip guzellesmisin diyorda ben oyle gormuyorum evhamlanmaya basladim kiz diye dusunuyorum bakalim ne cikacak persembeye sen kac haftaliksin,

Bende 79 kiloyla başladım,ama öyle bi bulantı dönemi geçirdim ki Allah kimseye vermesin.
6 kilo verdim 1 ayda.
Dr norlmal geçecek bunlar falan dedi.
Yeni yeni düzeliyorum ama hala 72-73 o civarlardayım
İnşallah bebeğimi iyi besliyorumdur.

kızlar moralım bozuldu 3lu tarama sonucu ıcın aradı hemsırem drum benı görmek ıstıomuss ayrıntılı ultrasona göndercekmıs sata bakcakmıs kötu bıseymı cıktı dedımm dr bırıkı yerde takıldı daha ayrıntılı görmek ıstıo dedı:(((cok kötuyum ya

merhaba canim nasilsin bugun pek moralim yok,ikiz kiz kardesimle ayni anda hamile kaldik o ogrendi oglu alacak ama ben daha ogrenemedim bilmiyorumkismilediye moralim bozuldu,ya kesin benim kisi kiz demeye basladimkaydirigubbakcemile3

Merhaba canım,iyiyim sen nasılsın.
Bu arada ne tesadif kardeşinle aynı şeyleri yaşamak güzel olsa gerek.
Üzülme tatlım bak şunun şurasında bikaç günün kaldı
Sen dua ette göstersin bebişin.

merhaba canim allah saglik versin oncelikle,bende daha ogrenemedim acikcasi yuzum sivilcelendi ama herkez acayip guzellesmisin diyorda ben oyle gormuyorum evhamlanmaya basladim kiz diye dusunuyorum bakalim ne cikacak persembeye sen kac haftaliksin,

hayirlii insallah canim tabiki saglikli dogsunda seninde gonlune gore olsun insallah :)
su an 18 hafta 1 gununum yani 19 haftama girdim iste persembe gunude 18 hafta 4 gun olucak gidiyorux bakalim iki hafta sonra doktora gidicem ultrason icin ama cinsiyet ogrenmciem esim istemiyo ya neler yaptim ogrenmek istemiyo banada izin vermiyo
dogunca gorencem cinsiyetini galiba belki gizlice sorarim doktora :)

merhaba canim gecmis olsun da bence fazla evham lutfen mumkunse yapmamaya bak,normaldir boyle durumlarda hemen aklina kotu seyler getirme,zor biliyorum anliyorum ama bebegini dusun sen dusundukce huzursuz olukca oda olur,sevgilerle,esen kala.s.

bozma moralini canim sakin ol bir sey yoktur doktorlar bazen abartiyo anneme beyin timorusun diye iki ay ordan oraya gonderdielr yuksek ihtimal dediler hic bir sey cikmadi kadin tertemiz 2 ay olucem diye gozyasi doktu doktorlar takintili oluyo abartiyo bazen bir iki soru takmistir kafasina ondan bakiyodur merak etme :)

Canım yaaa,aklına kötü şeyler getirme.
Ayrıntılı usg de bakması çok daha iyi olacaktır
İyi haberle alırsın inşallah...amiinn

inşallah dedıgınızz gbıdırrr cok kötuu oldumm 4 sene sonunda tup bebekle hmıle kaldım butun umudum hayallerımm bu bebegımm tekıstegımm((nolur kötu bıseycıkmasın allahımm ben mahvlolurumm yoksa(

inşallah dedıgınızz gbıdırrr cok kötuu oldumm 4 sene sonunda tup bebekle hmıle kaldım butun umudum hayallerımm bu bebegımm tekıstegımm((nolur kötu bıseycıkmasın allahımm ben mahvlolurumm yoksa(

allah korusun iyi dusun iyi olsun canim bir sey yoktur allah saglikla almayi hepimize nasip etsin endise yapip stres yapma yazik sana .

canim bende 5yil bekledim klomen tedavisiyle hamile kaldim inanki ilk 3ay doktorlardan cikmadim yeni yeni rahatim yani normal tedaviyle de oldumuzdan daha hassas daha tedarikli bakiyorlar buna emin ol BIRSEY CIKMIYACAK INSALLAH BURDA HEPIMIZ BIRLIKTE GULECEZ MUMKUNSEDE BIZI MERAKALRDA BIRAKMA;ama metin ols ya hemen KOTU ICERIK DUSUNME NE OLURSUN ANNESI INSALLAH SAGLICAKLARLA DOGACAK sevgiyle esen kal,

cornellia canım nolursun sakin ol stres yapma canım bence kesinlikle kötü birşey değildir...
zaten bu testler yüzde yüz doğru değil ki...ayrıntılı ultrasonda bakılması çok iyi olur hem senin için.hepimiz baktıracağız ayrıntılıya neticede negüzel girmiş olursun..sakın stres yapıp bebeğinide üzme lütfen...
daha bugün doktorlada konuştuk stres meselesini..bebek gelişemez kilo alamaz sigara içmek gibi birşey bu stres dedii.hatta daha kötü erken doğuma neden olur lütfen stressiz ortamlarda bulun bu dönem içinde dedi bana...sende sıkma canını bence gayet iyi bebeğin canım...

Sahiden pahalı, arkadaşım çocuk odasını 1800 tl verdi, arabayı 1500 tl deyince bende güldüm duruma.

bu testler çok doğru değil bunuda aklından çıkarma doktorlşar kendisi söylüyor bunları....
bütün testler iyi çıkacakta ayrıntılıda güzel çıkacak onda bile yüzde yüz değil bu taramalar diyor....yüzde 5-10 tıbbi olarak hepimiz risk altındayız zaten canım..lütfen bebişini üzme kötü şeyler düşünme...allahım hepimize sağlıklı bebekler nasibetsin inş....endişelenmemek mümkün değil hepimiz için ama allaha emanetiz sonuna kadar

allah korusun iyi dusun iyi olsun canim bir sey yoktur allah saglikla almayi hepimize nasip etsin endise yapip stres yapma yazik sana .

ewet cnm maleseff böle ugrasıp arayıncaaa daha farklı oluyoo ınsan butun umudum benımm bebegımmm ınsllahhh bıseyy cıkmazz allhın ıznıylee tamam cnm haber verırım yarınn ınsallah cnmm sende sevgıyle kall cok saaol..
ınsalllah mopys cımmm dedıgın gıbıdır cnmmm ıns ötu bısey deıldırrr zaten randevumm cumartesıydı ayrıntılı ultrason 22.haftada bakılcaktıı ben daha 18 haftamdayımm..tamam cnmm stres yapmamaaya calıscam ama elımde deıl ıste benı anlıosunuzdurr allh kımseyı evlat hasretylee sınamasın bızlerı de sag salım bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın allhım..ewet stres ıyıı deıl bılıorumm yapmamayada calısorumm ama ıste elımde deıll ..ınsss cnm ınsss ıyıdırbebegım...cok sagoll

ya demek kesın sonuc deıl bunlar ama 2li tarama testım normal cıkmıstı nese kızlarr ınsalahh bısey cıkmazz yarınnn hersey bellı olucak elbettt allahım kötu seyler yasatmasın ınsalllah

üzülme canım kötü bişey yoktur iyi düşün güzel düşün güzel şeyler olsun bende yarın alcam 3 lü test sonuçlarını hem bu testler olumluda olumsuzda çıksa tam güvenilir değil doktor kendisi söyledi bana

canı üzülme bişey çıkmaz kendini böyle moral ver ayrıntılı utrosyonu her dr istiyor canını sıkma allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimize

ınsallh kızlar destegınız için sagolun hepinızde bıraz rahatladımm ınş srun cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…