ya demek kesın sonuc deıl bunlar ama 2li tarama testım normal cıkmıstı nese kızlarr ınsalahh bısey cıkmazz yarınnn hersey bellı olucak elbettt allahım kötu seyler yasatmasın ınsalllah
canım bide ikili 3lüye göre daha güvenilirmiş..hep öyle diyorlar
allah bağışlasın kısmet sizi topiğimizde görmek çok güzel çok yardımcı oluyosunuz bize,demek şimdilik tulumları alsak yeter?biberon ne almalıyız sence?
3 gündür ağrıdan duramıyorum ve minosette fayda etmiyor bgn gittim şükür ki başladık kanal tedavisine ama filmsiz ne kadar olursa artık antibiyotikte vermedi dişçim lokal anesteziyle yaptı şuan gayet rahatım dünya varmış be:)
kizlar birde benim yuzum cok cirkinlesti suratim uzadi sanki burnum tuhaflasti cillendim gibi esim sana oyle geliyo diyo fondoten kullaniyorum sinir oldugum icin surekli deli oluyorum neden acaba bana benzeyen varmi aranizda?
Evet bendede ayni seyler oluyo bi baktim douche aldiktan sonra yuzumde kirmizi kirmizi benekler sonra bi kac gun sonra cil oldu boyle,birde iyi yonu kafamdan saclar cikmaya basladisacima yaradi hamilelik sadece
canim benim sacim uzun ama ekstra kaynak vardi belimden asagi cikardim ehpsini normal omzumdan asagi sacalrim kaldi onlarda acayip cansizlasti dokuluyolar
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşllah ben 3 hafatada 3 kilo almışım fazla kilo almak istemiyordum ama bu aydan sonra alaclm herhalde karnım da çıktı hiç birşeyim olmuyor dün kıyafet bakim dedim birşey beğenemedim :umursamaz:
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşllah ben 3 hafatada 3 kilo almışım fazla kilo almak istemiyordum ama bu aydan sonra alaclm herhalde karnım da çıktı hiç birşeyim olmuyor dün kıyafet bakim dedim birşey beğenemedim :umursamaz:
ilk atlar kilo verdim çok iştahsızdım şimdi kendimi gıtlıktan çıkmış gibi hissediyorum sanki aç kaldığım günlerin acısını çaıkarıyorum yaaaaaa istemiyorum kilo almak zaten yeteri kadar var :sinifsinif:canım merhaba, sen niye çizelge yapmıyorsun hep unutuyorum kaç haftalık olduğunu sempatiksalakcinni haftada 1 kilo çok olmuş canım ekmeği vs. kes istersen ilerleyen aylarda hızla alcaz zaten, inşallah yediklerimiz hep bebişlere yarar.
bende sitrese girmemek için ne 2 li nede 3 lü yaptırdım çünkü çoğunluk yanlış çıkıyorcornelia sakın stres yapma, biliyorum çok zor. anlıyorum ki doktorum haklıymış 3 lü test yaptırma kafa karışıklığından başka bişey değil demişti. 3 lü yaptırmadan direkt ayrıntılı ultrason yapıcaz dedi, çarşamba ultrasona giricem kısmetse. 2'li %90 gerçeği 3'lü %60 gerçeği gösteriyor. sonuçta dr. çok gerekli olsa hepimizden 3 lüyü isterdi sonuçta hast. kazancak ama kafa karıştırıyormuş. senin 2lin güzel çıkmış ona güven, bide detaylı bebişine bakılcak orda da inşallah herşey çok güzel çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?