2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya demek kesın sonuc deıl bunlar ama 2li tarama testım normal cıkmıstı nese kızlarr ınsalahh bısey cıkmazz yarınnn hersey bellı olucak elbettt allahım kötu seyler yasatmasın ınsalllah

canım bide ikili 3lüye göre daha güvenilirmiş..hep öyle diyorlar

kızlar benim kaçgündür ağrı oluyor karnımda sizdede oluyormu

bide siz bu tetenoz aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz bazı dr gerek yok derlermiş siz yaptırmayı düşünüyormusunuz aşı
benim mayısın 5 de aşı günüm

allah bağışlasın kısmet sizi topiğimizde görmek çok güzel çok yardımcı oluyosunuz bize,demek şimdilik tulumları alsak yeter?biberon ne almalıyız sence?

haberini bekliyorum canim ,ciciler hazir bekliyor ,insallah bebisinin cinsiyetini hayirlisiyla ogren opuyoruz sizi

tabi kanal tedavisinde filim çok önemli ama doktorun dikkatli yaparsa çok sorun olmaz inşallah en azından dişini kaybetmenden iyidir.bide dişin arkamı öndişinmi eğer öndişinse filmsiz de çok sorun olmaz.arka azılarınsa yani büyük azı dişlerinde birazdaha zordur filmsiz yapmak.geçmş olsun

Nagişim meraba... Aşı konusunda bende meraktayım, doktorum bişey söylemedi bize. Sağlık Ocağı çağırdığında dediler. Bilemiyorum açıkçası

kizlar birde benim yuzum cok cirkinlesti suratim uzadi sanki burnum tuhaflasti cillendim gibi esim sana oyle geliyo diyo fondoten kullaniyorum sinir oldugum icin surekli deli oluyorum neden acaba bana benzeyen varmi aranizda?

Evet bendede ayni seyler oluyo bi baktim douche aldiktan sonra yuzumde kirmizi kirmizi benekler sonra bi kac gun sonra cil oldu boyle,birde iyi yonu kafamdan saclar cikmaya basladi sacima yaradi hamilelik sadece

Evet bendede ayni seyler oluyo bi baktim douche aldiktan sonra yuzumde kirmizi kirmizi benekler sonra bi kac gun sonra cil oldu boyle,birde iyi yonu kafamdan saclar cikmaya basladi sacima yaradi hamilelik sadece

canim benim sacim uzun ama ekstra kaynak vardi belimden asagi cikardim ehpsini normal omzumdan asagi sacalrim kaldi onlarda acayip cansizlasti dokuluyolar

[

ınsalllah mopys cımmm dedıgın gıbıdır cnmmm ıns ötu bısey deıldırrr zaten randevumm cumartesıydı ayrıntılı ultrason 22.haftada bakılcaktıı ben daha 18 haftamdayımm..tamam cnmm stres yapmamaaya calıscam ama elımde deıl ıste benı anlıosunuzdurr allh kımseyı evlat hasretylee sınamasın bızlerı de sag salım bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın allhım..ewet stres ıyıı deıl bılıorumm yapmamayada calısorumm ama ıste elımde deıll ..ınsss cnm ınsss ıyıdırbebegım...cok sagoll[/QUOTE]

canım benim inaşallah herşey yolunda gider,lütfen pozitif düşün sağlıkla alıcaksın bebişini kucağına..bizleri habersizz bırakma..kendien dikkat et...

iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşllah ben 3 hafatada 3 kilo almışım fazla kilo almak istemiyordum ama bu aydan sonra alaclm herhalde karnım da çıktı hiç birşeyim olmuyor dün kıyafet bakim dedim birşey beğenemedim :umursamaz:

kızlar bugün bebeğim çk hareketliydi maşallah şimdiden bacaklarım ağrıyor rahat değilim

cornelia sakın stres yapma, biliyorum çok zor. anlıyorum ki doktorum haklıymış 3 lü test yaptırma kafa karışıklığından başka bişey değil demişti. 3 lü yaptırmadan direkt ayrıntılı ultrason yapıcaz dedi, çarşamba ultrasona giricem kısmetse. 2'li %90 gerçeği 3'lü %60 gerçeği gösteriyor. sonuçta dr. çok gerekli olsa hepimizden 3 lüyü isterdi sonuçta hast. kazancak ama kafa karıştırıyormuş. senin 2lin güzel çıkmış ona güven, bide detaylı bebişine bakılcak orda da inşallah herşey çok güzel çıkar.

ınşş 2lliinınsonucu dgrudurozamnn ne dıım hyrlıssıı bebegım annesınıı uzmucek bılıorum çunku o benıbuzamana kdr hıç uzmedıı üzmicekte bunu bılıorumm..saol sleppycım ınşş herssey ıı cıkıckkk haber verırım yrınnn öpüorum sende kndıne dıktt et..

canım merhaba, sen niye çizelge yapmıyorsun hep unutuyorum kaç haftalık olduğunu sempatiksalakcinni haftada 1 kilo çok olmuş canım ekmeği vs. kes istersen ilerleyen aylarda hızla alcaz zaten, inşallah yediklerimiz hep bebişlere yarar.

anım evet bu ay itibariyle bebişler daha hızlı büyüyecekmiş,bende bu ay 2 kilo almışım doktorum aylık 2 yi geçme dedi ama valla korkuyorum sonraki aylardan bende..evet çok güzel kıyafetler yok pek (

ewet sevsevıll ne oldugunundan daha tam olarak bı bılgım yok dr umm görmk ıstemiş bı ıkı sey aklına tkılmış hemsrem korkulck bışıy yok sakın kndını uzup sıkma dedı sadece kntrol amacı daha net hersey bllı oluuck dıee ayrıntılı bkılcak dedııı..ınş senın ayrıntılı srunsz cıkarr yrında bnm ınşşş hyrlısı hkkımzda allh saglıkla kucklamamızı nsspeder ınşş..

ilk atlar kilo verdim çok iştahsızdım şimdi kendimi gıtlıktan çıkmış gibi hissediyorum sanki aç kaldığım günlerin acısını çaıkarıyorum yaaaaaa istemiyorum kilo almak zaten yeteri kadar var :sinifsinif:

bende sitrese girmemek için ne 2 li nede 3 lü yaptırdım çünkü çoğunluk yanlış çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…