2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anım evet bu ay itibariyle bebişler daha hızlı büyüyecekmiş,bende bu ay 2 kilo almışım doktorum aylık 2 yi geçme dedi ama valla korkuyorum sonraki aylardan bende..evet çok güzel kıyafetler yok pek (
evet birden bire aldım 3 kiloyu kiloyu bugün 18 hafta bitti sonum ne olur bilmem senağlama

hemen başka şeyler ye iç ağzının tadı değişsin bende sabah peynir yediğim zaman öyle oluyor

bugün kuzenim ev taşıyordu bende onun 9 aylık bebeğine baktım anladımki ben bebek bakmasını unutmuşum tutarken bile kortum eyvahedigeldismile

kızlar doktorum, meyveli süt, meyveli yoğurt, meyveli soda gibi şeyleri tüketme dedi. kesinlikle işlem görmemiş olacakmış, light ürünler, az yağlı gibi ekstra bi işlem görmücekmiş. bebğin beyin gelişimi için ceviz, badem, fındık günlük yenilecek.size de söyleyim belki faydası olur.

ama ben meyveli sütleri içebiliyodum hiç içmmemekten iidir bence yaa öyle değil mi CADIARZU

kızlar sütü tekbaşına tüketemiyorsanız mesela muzla blendırdan çekip köpük küpük olmuş bi halde içebilirsiniz süper oluyor:)) şimdi çilekte çıktı çileklede yapabilirsinz hemde doğal olur hazırlara benzemez bende tavsiye çok lezzetli oluyor:)))

çerez türü hiç birşey yiyemiyorum hamile kalmadan önce çok seviyordum şimdi kokusuna bile tahammül edemiyorum

bende vitamin hapi icemiyorum yaaaaa aninda cikiyo ictigim zaman midem cok kotu oluyo napicami sasirdim icsem bi turlu icmesem bi turlu

ben de bi araa ona takmıştım kocişim yapıp yapıp getiriodu her akşam bıktırdı valla bıraktım normale döndüm:)

canım benim. iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun. canını sıkma. dur bakalım daha ne var ne yok bilmiyoruz. hele bir yarın olsun. doktora git bakalım ne diyecek. varsa bir sorun ki inşallah bişey yoktur, bir çözüm yolu da vardır merak etme canım benim. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah...

cnm bnm saol...öle ypmya calışıomda esmın de moralı cok bozukk ıyıce uzuluom..ınş bşyy yoktrrr...amın cnm ınşlh:sinifsinif:mafoldumben:çok üzgünüm:

evet arkadaşlar meyveli sütümüzü yoğurdumuzu kendimiz yapıcaz, cevizi, meyveyi, balık ve kırmızı eti ihmal etmicez. balığı haftada bir yemek yeterli oluyor yada balık yağı hapı kullanıcaz.. herşeyin doğalı. ekmeği de tam tahıllı yemek gerekiyor. ben bunlara dikkat ediyorum ama tek olumsuz yanım geç yatıp geç kalkıyorum, kahvaltı arada kaynıyor, öğleden sonra yemeye başlıyorum. ama o ilk öğünde mesela menemen yapıyorum bi tane soğan biber iki domates bir yumurta yemiş oluyorum öyle öyle dengelemeye çalışıyorum inş yetrli oluyodur.

gece gece yazdım kendi kendime kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…