evet birden bire aldım 3 kiloyu kiloyu bugün 18 hafta bitti sonum ne olur bilmem senağlamaanım evet bu ay itibariyle bebişler daha hızlı büyüyecekmiş,bende bu ay 2 kilo almışım doktorum aylık 2 yi geçme dedi ama valla korkuyorum sonraki aylardan bende..evet çok güzel kıyafetler yok pek(
ilk atlar kilo verdim çok iştahsızdım şimdi kendimi gıtlıktan çıkmış gibi hissediyorum sanki aç kaldığım günlerin acısını çaıkarıyorum yaaaaaa istemiyorum kilo almak zaten yeteri kadar var :sinifsinif:[/QUO
kilo verdiysen vücut kendini toparlıyor demek ki iyi o zaman. ayy şişe süt aldım sekin günlük sütlerden büyük bardak içtim şuan bulantıdan ölüyorum, süt resmen tezek kokuyodu ahır gibi. sanki yeni sağıldı işlem görmeden içiyorum. sıktım dişimi bitirdim ama midem çok kötü.
kızlar doktorum, meyveli süt, meyveli yoğurt, meyveli soda gibi şeyleri tüketme dedi. kesinlikle işlem görmemiş olacakmış, light ürünler, az yağlı gibi ekstra bi işlem görmücekmiş. bebğin beyin gelişimi için ceviz, badem, fındık günlük yenilecek.size de söyleyim belki faydası olur.
kızlar sütü tekbaşına tüketemiyorsanız mesela muzla blendırdan çekip köpük küpük olmuş bi halde içebilirsiniz süper oluyor:)) şimdi çilekte çıktı çileklede yapabilirsinz hemde doğal olur hazırlara benzemez bende tavsiye çok lezzetli oluyor:)))
ewet sevsevıll ne oldugunundan daha tam olarak bı bılgım yok dr umm görmk ıstemiş bı ıkı sey aklına tkılmış hemsrem korkulck bışıy yok sakın kndını uzup sıkma dedı sadece kntrol amacı daha net hersey bllı oluuck dıee ayrıntılı bkılcak dedııı..ınş senın ayrıntılı srunsz cıkarr yrında bnm ınşşş hyrlısı hkkımzda allh saglıkla kucklamamızı nsspeder ınşş..
canım benim. iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun. canını sıkma. dur bakalım daha ne var ne yok bilmiyoruz. hele bir yarın olsun. doktora git bakalım ne diyecek. varsa bir sorun ki inşallah bişey yoktur, bir çözüm yolu da vardır merak etme canım benim. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah...
Gunaydin kizlar! :dance:
a.s.gunaydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?