- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
- 96
cnm bnm saol...öle ypmya calışıomda esmın de moralı cok bozukk ıyıce uzuluom..ınş bşyy yoktrrr...amın cnm ınşlh:sinifsinif:mafoldumben:çok üzgünüm:
nasılsınız bugün? ben sakız çiğniyordum dişim kırıldı akannehir sanırım kalsiyum yetmediği için dişlerim bozulmaya basladıç napcam şimdi yaaa? :çok üzgünüm:
Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri.
Umarım bugün herkes için iyi geçer.
madeofhonor günaydın canım,bu durumda sen oymak başı oluyorsun heralde dimi :)
günaydın güzel annelerrr
çay keyfi yapıyoruz kızımla :))
kizlar cayla aram yok ama kahvesiz yasayamiyorum hemde sutsuz sekersiz iciyorum kahvaltiyi bile caysiz yapiyorum dr,ve ozellikle esim cok kiziyor ama umrumda deil her denilenide yapmamak lazim onu yeme bunu icme ayy yasasin ozgurluk hahaha:=) hamilelikte azaltim baya ama yinede icmeden yapamiyorum,
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. saltanat canım geçmiş olsun dişin kırılmış. off ağrı yapıyordur şimdi o. hemen doktora gitmen gerek bence.
valla çok haklısın kısmetcim. ben de kahveyi çok severdim. severdim diyorum çünkü 5 aydır ağzıma koymuyorum. o kadar yerleşmiş ki beynimize kahve çay yasak içmeyin diye. kahve içmiyorum ama çayı da çok açık olacak şekilde içiyorum valla. yoksa ne yaparım bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?