2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bnm saol...öle ypmya calışıomda esmın de moralı cok bozukk ıyıce uzuluom..ınş bşyy yoktrrr...amın cnm ınşlh:sinifsinif:mafoldumben:çok üzgünüm:

canım benimmmmm........İNŞAALLLAAH BİŞEY YOKTUR BİTANEM YAA ... gelince yaz hemen :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

nasılsınız bugün? ben sakız çiğniyordum dişim kırıldı akannehir sanırım kalsiyum yetmediği için dişlerim bozulmaya basladıç napcam şimdi yaaa? :çok üzgünüm:

canim ben iyim ama bebiste iyi zemuszemus ay o dis arisi ni ben cektim halende tedaviye gitmeliyim ama gitmiyorum ayrisi beni olduruyor,korkma bebek illk uc ayi atlati cok sukur,ben ilk kizim da disimi cektiler cok sukur brisey olmadi,mecbur olunca simdikte cektiririm ne yapim agirmasindan iyidir,korkma birsey olmaz onlar ilac yerlestirir bakarlar ihmal etme bende cips yerken kaydirigubbakcemile3dolguuy cikartmistim hahhahaakaydirigubbakcemile3

ayy bende çok korkuyorum şu diş konusundan normalde zaten bende kalsiyum eksikliği vardı dişler problemliydi tedavi görmüştüm ama bebeğim kalsiyumu almaya başlayınca ağrılar olucak diye korkuyoruum mafoldumben

günaydın yavru kurtlarıımopuyorumnanaktansiz bu satırları okurken ben iğrenç adliyenin yolunu tutmuş oluciğimmmmmmmm,beni özleyin anacımkaydirigubbakcemile5

Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri.
Umarım bugün herkes için iyi geçer.

madeofhonor günaydın canım,bu durumda sen oymak başı oluyorsun heralde dimi :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. saltanat canım geçmiş olsun dişin kırılmış. off ağrı yapıyordur şimdi o. hemen doktora gitmen gerek bence.

günaydın şekerler nasılsınız..bende öğlene doğru eve gideceğim yarın antalyaya gideceğimiz için hazırlık falan yapacağım biraz...
dünakşam rüyamda hep kızımın ultrason görüntülerini gördüm çok tatlı yaa çok seviyorum canım benim..

ayy bende çay içmeye iniyorum çok canım çektiiiiiieyvahedigeldismile

kizlar cayla aram yok ama kahvesiz yasayamiyorum hemde sutsuz sekersiz iciyorum kahvaltiyi bile caysiz yapiyorum dr,ve ozellikle esim cok kiziyor ama umrumda deil her denilenide yapmamak lazim onu yeme bunu icme ayy yasasin ozgurluk hahaha:=) hamilelikte azaltim baya ama yinede icmeden yapamiyorum,

valla çok haklısın kısmetcim. ben de kahveyi çok severdim. severdim diyorum çünkü 5 aydır ağzıma koymuyorum. o kadar yerleşmiş ki beynimize kahve çay yasak içmeyin diye. kahve içmiyorum ama çayı da çok açık olacak şekilde içiyorum valla. yoksa ne yaparım bilemem.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. saltanat canım geçmiş olsun dişin kırılmış. off ağrı yapıyordur şimdi o. hemen doktora gitmen gerek bence.

Gunaydin canim a.s. sagolasin ama hic agri yapmiyor ve ben daha dusunuyorum hekime gitsem mi gitmesem mi diye :uhm: ohaoldumsmile

kızlar tanem ismi nasıl sizce...
dün akşam büyük kaynım çok beğendiğini söyledi...tanem yada bade diyor...

mestitosh canim ben dogum sonrasi emzirmeyi dusunuyorum bri aksilik olmasa ozaman gunde belki iki fincana indiririm ama suanda iyiiyim,ben aciyi cok seviyorum herkez bebege tehlikeli diyor ya cocuk dogmadiki daha dogsun emzirsem haklilar illede esim cok ustume dusuyor bazen bikiyorum kaydirigubbakcemile3aman ya benim ilk kizda herseyi yedim citim fazlasiyla bunda canim istemiyor kizim 5,935grm normal dogdu bence bunyeye bakar,yoksa bizimkilere kalsa hersey yasak,opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…