2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vay ne cesaret! naniknanik ben de kahve manyagiydim hamile kaldigimdan beri sadece 1 fincan ictim galiba. Cayi da cok acik olarak sabahlari 1 fincan icyorum. ama haklisin ya abartmadikca bazen kacamak yapmak ve biraz da rahat davranmak daha dogrudur. cokacimcoook ben soyle koyu, col sutlu ve bol sekerli unv-de iken kantinde ictigimiz kahveyi cok ozliyorum yaa cokacimcoook

kızlar tanem ismi nasıl sizce...
dün akşam büyük kaynım çok beğendiğini söyledi...tanem yada bade diyor...

canim cok guzel bence duyulmamis vede guzel bir isimopuyorumnanaktandilerim saglicakla kucaklarsin,bende oglum olursa adini deniz can koyacam kizimin adi dicle ama kizim olursada adini deniz elida koyacam ah bir bilsem cinsiyetini

5,935 garm mi??? yani 5 kilo mu???? akannehir

5,935 garm mi??? yani 5 kilo mu???? akannehir

kaydirigubbakcemile3evet canim hemde 6kiloya yakin burda eyaletin en buyuk bebegi idi inanki hersey yerdim durmaksizin birde hem okul hemde calisiyordum bilirsin yurtdisinda okular daki sistem cok farkli yinede iy kilo aldim ama inaki kizim baya sasirti dr,larimi cunki sogarada kullanirdim dedilerki anne suyun kurumus cocuk olecek su bu derken 2bucuk saate dogdu maymunum hahaha:=)) en buyuk emzigi aldi ama 40gun emdi cunki ben hastalandim biberonla abdamil le devam yaptim,bu bebegide 3,buucktan yukari istemiyorum eh yas baya var simdik ozaman 18dim simdik 30 birde dogum sonra kilo vermek ben ozamn 1yilda ancak vermistim kaydirigubbakcemile3

Kıızz nasıl doğurdun 6 kilo çocuğu delikafadulden

günaydın herkese.uzun zamandır yoktum.anneannemize gittik.kzıma bir sürü ciciler aldık.
sizin hazırlıklar başladı mı neler yapıorsunuz?

günaydın kızlar tanem çok güzel bir isim bence kızım olursa hiç düşünmeden koyarım

guanydin hosgeldin canim evet tanem cok guzel bencede kulaga cok hos ya tanem allah nasip ederde arkadasimmiz insallah kucagian saglicakla alir amin,sen kacinci haftadasin canim ogrenebildinmi cinsiyetini?

sağolun kızlar...kayınvalidemde beğendi ben ona birtanem derim diyorkaydirigubbakcemile3

elida ne demek acaba????

masallah!!! baska ne diyelim 6 kilo dogurmussun hemde normal alkisalkisalkis sen kendin toplam kac kilo almistin? vay be hala soktayim 6 kilooo kafamçokkarıştı

günaydın herkese.uzun zamandır yoktum.anneannemize gittik.kzıma bir sürü ciciler aldık.
sizin hazırlıklar başladı mı neler yapıorsunuz?

hos geldin canim. ben daha hicbisey almadim . mucizemin cinsiyetini bile bilmiyorum ki.. simdilik suna buna bakyom. insallah en yakin zamanda cinsiyetini ogrenir cicilerini almaya baslarim :Saruboceq:

guanydin hosgeldin canim evet tanem cok guzel bencede kulaga cok hos ya tanem allah nasip ederde arkadasimmiz insallah kucagian saglicakla alir amin,sen kacinci haftadasin canim ogrenebildinmi cinsiyetini?

ben 19. haftadayım % 80 erkek demişti doktor bu cumartesi gidicm bakalım ne olucak

Günaydın canım,tatile mi gidiyorsunuz Antalya'ya,daha önce yazdıysan kaçırdım kusurabakma merakettimde.

Bu arada tanem ismi güzel kulağa hoş geliyor,tabi okulda arkdaşları özelliklede erkekler bitanem diye dalga geçmezlerse.Bence güzel bi isim.

masallah!!! baska ne diyelim 6 kilo dogurmussun hemde normal alkisalkisalkis sen kendin toplam kac kilo almistin? vay be hala soktayim 6 kilooo kafamçokkarıştı

canim tam 50kilo idim ve 78kiloyla dogurdum 28kilo aldim bebek 6 idi hemen hemen ebekle suya 13kilo giti bana dayaris kaldi ama 1yilda verdim:=((( hahahahah

kısmet canım sana da kızına da maşallah ben abime tosun diyorum 5buçuk kilo doğmuş diye. senin kızın maşallah abimi de sollamış. Allah sağlık sıhhat versin...

tanem ismi güzel gerçekten. ben ilk defa acunun sunduğu yetenek sizsiniz Türkiye programında duydum. oradaki kızın adı da tanem di. çok güzel isim bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…