kizlar cayla aram yok ama kahvesiz yasayamiyorum hemde sutsuz sekersiz iciyorum kahvaltiyi bile caysiz yapiyorum dr,ve ozellikle esim cok kiziyor ama umrumda deil her denilenide yapmamak lazim onu yeme bunu icme ayy yasasin ozgurluk hahaha:=) hamilelikte azaltim baya ama yinede icmeden yapamiyorum,
kızlar tanem ismi nasıl sizce...
dün akşam büyük kaynım çok beğendiğini söyledi...tanem yada bade diyor...
mestitosh canim ben dogum sonrasi emzirmeyi dusunuyorum bri aksilik olmasa ozaman gunde belki iki fincana indiririm ama suanda iyiiyim,ben aciyi cok seviyorum herkez bebege tehlikeli diyor ya cocuk dogmadiki daha dogsun emzirsem haklilar illede esim cok ustume dusuyor bazen bikiyorum kaydirigubbakcemile3aman ya benim ilk kizda herseyi yedim citim fazlasiyla bunda canim istemiyor kizim 5,935grm normal dogdu bence bunyeye bakar,yoksa bizimkilere kalsa hersey yasak,opuyorumnanaktan
5,935 garm mi??? yani 5 kilo mu???? akannehir
mestitosh canim ben dogum sonrasi emzirmeyi dusunuyorum bri aksilik olmasa ozaman gunde belki iki fincana indiririm ama suanda iyiiyim,ben aciyi cok seviyorum herkez bebege tehlikeli diyor ya cocuk dogmadiki daha dogsun emzirsem haklilar illede esim cok ustume dusuyor bazen bikiyorum kaydirigubbakcemile3aman ya benim ilk kizda herseyi yedim citim fazlasiyla bunda canim istemiyor kizim 5,935grm normal dogdu bence bunyeye bakar,yoksa bizimkilere kalsa hersey yasak,opuyorumnanaktan
günaydın kızlar tanem çok güzel bir isim bence kızım olursa hiç düşünmeden koyarım
kaydirigubbakcemile3evet canim hemde 6kiloya yakin burda eyaletin en buyuk bebegi idi inanki hersey yerdim durmaksizin birde hem okul hemde calisiyordum bilirsin yurtdisinda okular daki sistem cok farkli yinede iy kilo aldim ama inaki kizim baya sasirti dr,larimi cunki sogarada kullanirdim dedilerki anne suyun kurumus cocuk olecek su bu derken 2bucuk saate dogdu maymunum hahaha:=)) en buyuk emzigi aldi ama 40gun emdi cunki ben hastalandim biberonla abdamil le devam yaptim,bu bebegide 3,buucktan yukari istemiyorum eh yas baya var simdik ozaman 18dim simdik 30 birde dogum sonra kilo vermek ben ozamn 1yilda ancak vermistim kaydirigubbakcemile3
Kıızz nasıl doğurdun 6 kilo çocuğu delikafadulden
günaydın herkese.uzun zamandır yoktum.anneannemize gittik.kzıma bir sürü ciciler aldık.
sizin hazırlıklar başladı mı neler yapıorsunuz?
guanydin hosgeldin canim evet tanem cok guzel bencede kulaga cok hos ya tanem allah nasip ederde arkadasimmiz insallah kucagian saglicakla alir amin,sen kacinci haftadasin canim ogrenebildinmi cinsiyetini?
günaydın şekerler nasılsınız..bende öğlene doğru eve gideceğim yarın antalyaya gideceğimiz için hazırlık falan yapacağım biraz...
dünakşam rüyamda hep kızımın ultrason görüntülerini gördüm çok tatlı yaa çok seviyorum canım benim..
masallah!!!baska ne diyelim 6 kilo dogurmussun hemde normal alkisalkisalkis sen kendin toplam kac kilo almistin? vay be hala soktayim 6 kilooo kafamçokkarıştı
canim tam 50kilo idim ve 78kiloyla dogurdum 28kilo aldim bebek 6 idi hemen hemen ebekle suya 13kilo giti bana dayaris kaldi ama 1yilda verdim:=((( hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?