canim tam 50kilo idim ve 78kiloyla dogurdum 28kilo aldim bebek 6 idi hemen hemen ebekle suya 13kilo giti bana dayaris kaldi ama 1yilda verdim:=((( hahahahah
sağolun kızlar...kayınvalidemde beğendi ben ona birtanem derim diyorkaydirigubbakcemile3
elida ne demek acaba????
Maşşallahh diyorum sana ve yavruna
Çocuğun şimdi normal kiloda mı?
kısmet maşallahHerkese İyi günler diliyorum
Saltanatım sende tez zamanda cinsiyetini öğrenmen Umuduylamucizelerimiz sağlıklı olsunda cinsiyet ne farkeder rabbıme emanet..
canim buyuuk kizim ilk cocuk simdik 1,52 boyunda kilo 47 normal iyi ama boyu yasina gore cok uzun normal yani,ama karnimdakide haftasina gore baya buyuk:=((( ben kucuk birsey istiyorum ksimet bakalim neolacak
kısmet canım sana da kızına da maşallahben abime tosun diyorum 5buçuk kilo doğmuş diye. senin kızın maşallah abimi de sollamış. Allah sağlık sıhhat versin...
Kilolu doğan çocuklar genelde o kiloları veremiyormuşta ondan sordum canım.
Allah bağışlasın ikisinide.
cok dogru veremiyorlar burda bende normale indirmek icin cok ugrastim inan bana ama basardim,birde buyuk dogan bebek KILOLU genelde seker hastasi direk oluyor cok sukur eger 6yi tamamlasaydim benim kizda seker hastasi olarak dogacakti,ama attlattim,dilerim snein bebiste saglicakla dogar canim saol,
mospy canim anlamini beyan etmem yalnis anlasilmama sebeb olur diye korkuyorum buyuzden demem daha dogru olaa.s.cak,ama tanem cok guzel inanki kulaga cok hos cok tatli insallah saglicakla kucaklarsin,,
ben 19. haftadayım % 80 erkek demişti doktor bu cumartesi gidicm bakalım ne olucak
Günaydın canım,tatile mi gidiyorsunuz Antalya'ya,daha önce yazdıysan kaçırdım kusurabakma merakettimde.
Bu arada tanem ismi güzel kulağa hoş geliyor,tabi okulda arkdaşları özelliklede erkekler bitanem diye dalga geçmezlerse.Bence güzel bi isim.
yok canım yanlış anlamayız..dahada merak ettim şimdi...bilmiyorumkismile
canim masallah allahim nazarlardan saklasin bende persembe gidecem daha ben hic ogrenemedim:=( saglicakla dogsunlarda onemiy ok ,ama kizim olursa gelin adayi olabilirkaydirigubbakcemile3
evt canım küçük bir tatil...
ya aynı şeyi bende düşündüm laf atarlar kızıma dedim.kaynımda diyor ki ismi başka birşey olsa laf atmayacaklarmı sanki diyor))))))tanem çok güzel diyor.ççbenimde hoşuma gideb bi sim ama ben ismi bin türlü düşünüyorum sonrada vazgeçiyorum işte yok öyle böyle diyerek..
yabancı isimmi<****???
olabilir yani burdada yabancı isimler çok koyuluyor artık çocuklara..farsçalar yunancalar kökenler hep değişik...
ya demek kesın sonuc deıl bunlar ama 2li tarama testım normal cıkmıstı nese kızlarr ınsalahh bısey cıkmazz yarınnn hersey bellı olucak elbettt allahım kötu seyler yasatmasın ınsalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?