2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun kızlar...kayınvalidemde beğendi ben ona birtanem derim diyorkaydirigubbakcemile3

elida ne demek acaba????

mospy canim anlamini beyan etmem yalnis anlasilmama sebeb olur diye korkuyorum buyuzden demem daha dogru olaa.s.cak,ama tanem cok guzel inanki kulaga cok hos cok tatli insallah saglicakla kucaklarsin,,

kısmet maşallah Herkese ıyi günler diliyorum
Saltanatım sende tez zamanda cinsiyetini öğrenmen Umuduylamucizelerimiz sağlıklı olsunda cinsiyet ne farkeder rabbıme emanet..

Maşşallahh diyorum sana ve yavruna
Çocuğun şimdi normal kiloda mı?

canim buyuuk kizim ilk cocuk simdik 1,52 boyunda kilo 47 normal iyi ama boyu yasina gore cok uzun normal yani,ama karnimdakide haftasina gore baya buyuk:=((( ben kucuk birsey istiyorum ksimet bakalim neolacak

canim buyuuk kizim ilk cocuk simdik 1,52 boyunda kilo 47 normal iyi ama boyu yasina gore cok uzun normal yani,ama karnimdakide haftasina gore baya buyuk:=((( ben kucuk birsey istiyorum ksimet bakalim neolacak

Kilolu doğan çocuklar genelde o kiloları veremiyormuşta ondan sordum canım.
Allah bağışlasın ikisinide.

kısmet canım sana da kızına da maşallah ben abime tosun diyorum 5buçuk kilo doğmuş diye. senin kızın maşallah abimi de sollamış. Allah sağlık sıhhat versin...

canim tsklr,evet oyle olmus benim kizda tam bir tosuncuktu aynen ben kaydirigubbakcemile3
ama simdik normallerde gerci aralarda caktirmdan iyi yiyor ama kiyamet kopariyorum simdik buyudu olmaz,soyle citi piti olsun diyorumopuyorumnanaktan

Kilolu doğan çocuklar genelde o kiloları veremiyormuşta ondan sordum canım.
Allah bağışlasın ikisinide.

cok dogru veremiyorlar burda bende normale indirmek icin cok ugrastim inan bana ama basardim,birde buyuk dogan bebek KILOLU genelde seker hastasi direk oluyor cok sukur eger 6yi tamamlasaydim benim kizda seker hastasi olarak dogacakti,ama attlattim,dilerim snein bebiste saglicakla dogar canim saol,

boden hosgeldin canim cok gec oldu ozur dilerim,yazamadim hemencik neguzel etmisin iyi dinlenmissidir,bebis umarim iyidir sevgilerle

günaydın kızlar hihoyyyt
kısmet maşallah kızına canım
mopsy tanem ismi çok güzel bade de öyle şakkıdı
cornelia 'dan haber var mı kızlar geçmişi okurken gördüm umarım her şey yolundadır

Allah korumuş canım şeker hastalığı zor bi hastalık.
Amin canımsağol.

mospy canim anlamini beyan etmem yalnis anlasilmama sebeb olur diye korkuyorum buyuzden demem daha dogru olaa.s.cak,ama tanem cok guzel inanki kulaga cok hos cok tatli insallah saglicakla kucaklarsin,,

yok canım yanlış anlamayız..dahada merak ettim şimdi...bilmiyorumkismile

ben 19. haftadayım % 80 erkek demişti doktor bu cumartesi gidicm bakalım ne olucak

canim masallah allahim nazarlardan saklasin bende persembe gidecem daha ben hic ogrenemedim:=( saglicakla dogsunlarda onemiy ok ,ama kizim olursa gelin adayi olabilirkaydirigubbakcemile3

yabancı isimmi<****???
olabilir yani burdada yabancı isimler çok koyuluyor artık çocuklara..farsçalar yunancalar kökenler hep değişik...

evt canım küçük bir tatil...
ya aynı şeyi bende düşündüm laf atarlar kızıma dedim.kaynımda diyor ki ismi başka birşey olsa laf atmayacaklarmı sanki diyor))))))tanem çok güzel diyor.ççbenimde hoşuma gideb bi sim ama ben ismi bin türlü düşünüyorum sonrada vazgeçiyorum işte yok öyle böyle diyerek..

yok canım yanlış anlamayız..dahada merak ettim şimdi...bilmiyorumkismile

canim sana ozel mesaj attim,acikladim olsun ben yalnsi anlasimaktan yada dunyadaki insanlari kirmaktan cok korkarim,umarim ozel mesaji dogru basardimkaydirigubbakcemile3 cok beceriksizimde hahahahazemuszemus

canim masallah allahim nazarlardan saklasin bende persembe gidecem daha ben hic ogrenemedim:=( saglicakla dogsunlarda onemiy ok ,ama kizim olursa gelin adayi olabilirkaydirigubbakcemile3

önemli olan saglıklı olmaları.olsun canım benim

Ay canım senin adına çok sevindim,inşallah iyice dinlenirsin.

Evet doğru öylede böylede laf atılıyor.
Ah bende öğrensemde senin gibi isim düşünsem ne güzel olurdu.

yabancı isimmi<****???
olabilir yani burdada yabancı isimler çok koyuluyor artık çocuklara..farsçalar yunancalar kökenler hep değişik...

canim seni kutlarim gercekten yazilarina gore cok anlayisli cok modern ileri goruslu bir arkadasa benziyorsun,gelismis felsefeye sahip olmak cok guzel,sahsen seni kutlarim,,sevgilerlea.s.

ya demek kesın sonuc deıl bunlar ama 2li tarama testım normal cıkmıstı nese kızlarr ınsalahh bısey cıkmazz yarınnn hersey bellı olucak elbettt allahım kötu seyler yasatmasın ınsalllah

cornelia canim snei cok merak ediyorum aralarda bakiyorum giris yaptinmi diye bilmiyorumkismileinsallah kotu bir durum olmaz,ama dualarim senin le olsun,insallah hayirlisiyla guzel haberleirni bizlerle paylasirsin sevgilerle a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…