2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla benım aklımda o kadar fazla isim varki...
Ömer- Tolga -Kaan-baturhan-Baturalp-Bartu-
Aras-Çağan-Burçak
bu arada ben ''Burçak'' diye dırenıyorum bu aralar eşim istemıyor... Kız ismi dıyor..aksıne bana daha sert bır erkek ısmını anımsatıyor.

nasılsınız bugün? ben sakız çiğniyordum dişim kırıldı akannehir sanırım kalsiyum yetmediği için dişlerim bozulmaya basladıç napcam şimdi yaaa? :çok üzgünüm:

gunaydin tum annelerrrrr :)
canim bendede ayni sorun var normaldi dislerim popcorn yiyordum cat dedi gitti baktim iki dis alttaki ustteki ufacik kirilmis ama demkki icte siorun var agri yok ama gidicem disciye mecbur nefret ederim disciden o koltuktan alllah yardim etsin bana

kizlar esi evi boyatiyor dun alt katti bu gun gelicekler ust kat gerci ben dokunmuyorum hic bir seye ama dun boya hafif birde sacimi boyadim sonra dokundu galiba nefes alamadim birde buyuk bir sorunum var kizlar belim arada agriyor ama bazen o kadar siddetliki kalcam cikmis gibi oluyor dun aynen oyleydi ilk bacaklarimda agri vardi sonra uzandim kalkamadim kalcam cikmis gibi nasil sanci nasil gecen yerleri supurdum olmustum dunde oyle kopekleri hafif gezdirdim ikmi buyuk kopek bazen kosuyorum arkalarindan zorladi galiba esimde internette bulmus bu aylarda kemiklerimde acilma oluyormus birde zorlayinca 80 lik nine gibi oldum hala yuruyemiyorum sakat kalicam diye cok korktum nasil sanci ya o inanilmaz kalcam tutmuyor bacaklarim titriyordu hic sizdede oldumu arkadaslar ?

Aras,benim soyadım:) ama güzel bi isim bence.
Kaan ve Burçak ta öyle.Ama Burçak bencede kız ismi gibi duruyor.

Aras,Burcak,cagan,Tolga guzelmis cok sik isimler digerleri biraz yillar sonra geri kalabilir gibi geldi baturalp ismim olsun istemezdim cocuk olsam bana kalin sisman adamlari cagristirdi omer o kadar cokki ben biraz daha modern ince insan cagristiran isimleri seviyorum benim fikrim usttekiler gibi .

Canım geçmiş olsun.
Benim bi arkadaşımda aynen senin gibi oldu.İnşallah sen onun gibi olmazsın,çünkü o doğuruncaya kadar çekti bu ağrıyı.
Bizim buralarda kengi deniyor siz ne diyorsunuz bilmiyorum ama böyle sırtta yada bel kısmında oluyor ve bacağa vuruyor bu ağrı.
Arkadaşım kendi başına tuvalete bile gidemezdi.
Bir şu varki seninde dediğin gibi bu aylarda bel ağrısı normalmiş,bende öyle okumuştum.
Tekrar geçmiş olsun canım.

evet, ben de nefret edyom dis hekimlerinden.. agri olmadikca gidesim gelmyo ama erkenden sorunu cozmek daha iyi sanirim... insallah ikimize de kolay gelsin olumunekankayizsmile

gecmis olsun canim! a.s. insallah en yakin zamanda gecer!! bende oyle bisey olmadi simdilik bakalim ileride nolcak.. ohaoldumsmile

tesekkurler canim
aynen dun tuvalete gidemedim agladim esim goturdu dedimki kusura bakma 80 yasinda gibi oldum ama kizdi kopekleri bir daha tek basina goturme yuruyuse zorladilar snei incittin dedi benim mutfagim oturma odam alt katta yatak odalari ustkatta alt kata merdivenlerden oturarak yavas yavas indim ayakta inemiyorum o derece yani yatalak olucam knegi ilk defa duydum hemen bakicam internetten sagol .

kızlar ben yemeğe gidiyorum. sonra görüşürüz. burada kalanlara iyi sohbetler...

Canım bende -çok eğilip kalıkınca -ev süpürünce yanı kısaca ev işi yapınca aynı durumua gelıyorum..ve oturduğum an bıdaha yerımden zor kalkıyorum...belımın altı-popumun üstü çokkkk ağrıyor....
annemde gecen dedı -,''şimdiiden böyle olursan ağırlaşınca .çok zorlanacaksın kızım ''...
İnşaallah zorlanmayız yaa....

eger ilerde zorlasicaksa bunun anlami ben yataktan kalkamicam o hale gelicem galiba korktum zaten ev isi fazla yapmiyordum esim hamilesin fazla yapma diyordu ama kopeklerede dokunmucam daha aksam gelince gezdirsin aciyorum bahcede duruyolar diye cikardim ama iki tane kocaman zorluyolar bazen tetikledi galiba dokunmam artik nasil sanciydi o ya tavelete esim oturttu nine gibi .

kizlar soyle bir goz atayim dedim baya kaynatmisisniz :=)) bel agrisi bendede baslarinda coktu ama simdik baya iyim,insallah boyle devam eder yine bana musade e temizliyorum bitmedi daha off off:=)

arkadaslar birde dun gorumcem ile konustum yine kadin hoca gibi oldu bana ne gelse aklima soruyorum 6 cocugu var gerci biri hala bebek emzirme aklima takildi kadin dediki bana 6 cocuk hic birini emzirmedim neden diye sordum?
kadinda bana gece 4 saatte 3 saatte bir bebek kalkiyor eger emzirirsen hepsinde sen kalkmak zorundasin o da zamanla cok zor geliyor hic bir yere gidemiyorsun bebek olmadan hep yaninda olmak zorunda ama ben milupa verdim hepsine bir gece ben bir gece babasi kalkti kadin gecen tatile gitti babasi bakti bebege bir hafta baktim cocuklarda kocaman uzun boylu hepsi normal gozukuyor zaten kadinin ilk bebegide gerci 6 kilo dogmus bebek kiyafetlerine sigmamis o cocuk su an 12 yasinda acayip iri halen nerdeyse iki tane ben yani acaba ne yapsam?

Kizlar, bugun melegim cok hareketli ya.. bisey mi rahatsiz edyo ve uyamiyo? yoksa normal bisey mi? bide hareketleri cok belirgin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…