vayyy isim bulmaca işine girmişiz...
hadıı önerilere açığız....
benımkı erkek yapın bı öneri...Eşim Ata istiyor ama ben yanına bişi dha ekleyeceğim galiba..
vayyy isim bulmaca işine girmişiz...
hadıı önerilere açığız....
benımkı erkek yapın bı öneri...Eşim Ata istiyor ama ben yanına bişi dha ekleyeceğim galiba..
nasılsınız bugün? ben sakız çiğniyordum dişim kırıldı akannehir sanırım kalsiyum yetmediği için dişlerim bozulmaya basladıç napcam şimdi yaaa? :çok üzgünüm:
Valla benım aklımda o kadar fazla isim varki...
Ömer- Tolga -Kaan-baturhan-Baturalp-Bartu-
Aras-Çağan-Burçak
bu arada ben ''Burçak'' diye dırenıyorum bu aralar eşim istemıyor... Kız ismi dıyor..aksıne bana daha sert bır erkek ısmını anımsatıyor.
Valla benım aklımda o kadar fazla isim varki...
Ömer- Tolga -Kaan-baturhan-Baturalp-Bartu-
Aras-Çağan-Burçak
bu arada ben ''Burçak'' diye dırenıyorum bu aralar eşim istemıyor... Kız ismi dıyor..aksıne bana daha sert bır erkek ısmını anımsatıyor.
kizlar esi evi boyatiyor dun alt katti bu gun gelicekler ust kat gerci ben dokunmuyorum hic bir seye ama dun boya hafif birde sacimi boyadim sonra dokundu galiba nefes alamadim birde buyuk bir sorunum var kizlar belim arada agriyor ama bazen o kadar siddetliki kalcam cikmis gibi oluyor dun aynen oyleydi ilk bacaklarimda agri vardi sonra uzandim kalkamadim kalcam cikmis gibi nasil sanci nasil gecen yerleri supurdum olmustum dunde oyle kopekleri hafif gezdirdim ikmi buyuk kopek bazen kosuyorum arkalarindan zorladi galiba esimde internette bulmus bu aylarda kemiklerimde acilma oluyormus birde zorlayinca 80 lik nine gibi oldum hala yuruyemiyorum sakat kalicam diye cok korktum nasil sanci ya o inanilmaz kalcam tutmuyor bacaklarim titriyordu hic sizdede oldumu arkadaslar ?
gunaydin tum annelerrrrr :)
canim bendede ayni sorun var normaldi dislerim popcorn yiyordum cat dedi gitti baktim iki dis alttaki ustteki ufacik kirilmis ama demkki icte siorun var agri yok ama gidicem disciye mecbur nefret ederim disciden o koltuktan alllah yardim etsin bana
kizlar esi evi boyatiyor dun alt katti bu gun gelicekler ust kat gerci ben dokunmuyorum hic bir seye ama dun boya hafif birde sacimi boyadim sonra dokundu galiba nefes alamadim birde buyuk bir sorunum var kizlar belim arada agriyor ama bazen o kadar siddetliki kalcam cikmis gibi oluyor dun aynen oyleydi ilk bacaklarimda agri vardi sonra uzandim kalkamadim kalcam cikmis gibi nasil sanci nasil gecen yerleri supurdum olmustum dunde oyle kopekleri hafif gezdirdim ikmi buyuk kopek bazen kosuyorum arkalarindan zorladi galiba esimde internette bulmus bu aylarda kemiklerimde acilma oluyormus birde zorlayinca 80 lik nine gibi oldum hala yuruyemiyorum sakat kalicam diye cok korktum nasil sanci ya o inanilmaz kalcam tutmuyor bacaklarim titriyordu hic sizdede oldumu arkadaslar ?
Canım geçmiş olsun.
Benim bi arkadaşımda aynen senin gibi oldu.İnşallah sen onun gibi olmazsın,çünkü o doğuruncaya kadar çekti bu ağrıyı.
Bizim buralarda kengi deniyor siz ne diyorsunuz bilmiyorum ama böyle sırtta yada bel kısmında oluyor ve bacağa vuruyor bu ağrı.
Arkadaşım kendi başına tuvalete bile gidemezdi.
Bir şu varki seninde dediğin gibi bu aylarda bel ağrısı normalmiş,bende öyle okumuştum.
Tekrar geçmiş olsun canım.
Canım bende -çok eğilip kalıkınca -ev süpürünce yanı kısaca ev işi yapınca aynı durumua gelıyorum..ve oturduğum an bıdaha yerımden zor kalkıyorum...belımın altı-popumun üstü çokkkk ağrıyor....
annemde gecen dedı -,''şimdiiden böyle olursan ağırlaşınca .çok zorlanacaksın kızım ''...
İnşaallah zorlanmayız yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?