2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabıı ya ,zorlama kendını ...helekı o köpeklerın peşinde düşünemıyorum koşarken seni...
ben kaşıdan karşıya gecerken bıle koşmamaya çalışıyorum sankı karnım yerınden hopluyor....aman haa. dikkat et..hem bebebğine hemde kendıne...

yaa bu arada benım karın ağrım çok fazlalaştı ...yanlarım aprıyor..adet veya kasık ağrısı değil bu dırek karnım ve yanları ağrıyor acaba bebişim yermı açaıyor yoksa bişeymı var....

Ay canım yaa,tekrar geçmiş olsun.Bencede köpekler zorluyorsa uzak durmanda fayda var.
Aslında biraz herşeyden uzak dur.yani yat dinlen pc başında çok oturma.
İnşallah geçer canım.

onlarin soyundan geliyordur belki.. bide emmeyen cocuklarin yapisi iri olmasina ragmen sagligi, direnci iyi olmaya bilir ki.. bence her durumda emzirmek en dogrusu. hic olmazsa ilk 6 ay emzirmek lazim bence.. zaten 6aya kadar minicik bebegini birakip bi yere gitmek istemezsin degil mi? ben insallah 2 yasina kadar emzirrmeyi dusunyom. dsfsdfsbakalim bi sorun cikmaz insallah cunku annem

Kizlar, bugun melegim cok hareketli ya.. bisey mi rahatsiz edyo ve uyamiyo? yoksa normal bisey mi? bide hareketleri cok belirgin..

ne guzel işte..hareketler başlamış ıyıce....
aslında böyle yazıyorum ama bende senın gıbı düşünüyorum bazen..şimdiden anne olduk galiba...

Canım,benimde karnım ağrıyor ama oturduğum yerden kalktığımda,hapşırdığımda,öksürdüğümde falan ağrıyor,sürekli bi ağrı yok yani.
Ama sende endişelenme normaldir belki böyle olması.

ne guzel işte..hareketler başlamış ıyıce....
aslında böyle yazıyorum ama bende senın gıbı düşünüyorum bazen..şimdiden anne olduk galiba...

hehe :CüvCüv: gercekten simdiden anne moduna gectik galiba. kaydirigubbakcemile3 cok uyuyorsa niye cok uyudu, uyumiyorsa niye uyumuyo diye kafamçokkarıştı

Bencede anne sütünün yerini hiç bir şey tutmaz.Ayrıca gece uykuyu bölüp kalkmak bi fedakarlıktır eee bukadarcık fedakarlığıda yapalım artık dimi çünkü biz anneyiizz.

ayyy bence ben o minicik bebegimi sutum varken emzirmemeye dayanamam ya. vicdanim izin vermez heralde... anne sutunun ne kdr onemli oldugunu bile bile aglayan yavruma vermemek mumkun degil giib.. ama belki 1-2 ay uykusuz kaldiktan snra fikrim degisecek :1rolleyes:

dogru diyosun canim bende hemsire sordugunda emziricem dedim ama bir senedir turkiyeye gelmemis olucam cok ozledim ailemi gormem lazim ama ilk sefer bebegi yanimda tasiyamam yani bebek iki uc aylikken 15 gun ayri kalicak benden cok uzuluyorum cok icimi acitiyor esimve annesi bakicak 15 gun nasil birakicamda gidicem diyorum ama baska carem yok turkiyede halletmem gereken sorunalr var maddi ordaki bazi seylerimi satmak icin gelicem yani arabami falans aticam bekliyo orda kac yil beklicek bebekle yapamam burda kalicak uf ya hepsi ust uste geldi bebekte supriz oldu kizmayin aslinda ben ilk doktora bile gittim aldirmak icin daha cok erken diye dusundum . randevu aldim doktordan 8 haftalikti ama kapida esime baktim agliyo ben istiyorum bu bebegi deyince benimde gonlum el vermedi artik dedim gogus gericez zor yada kolay zaten ilk annem erken diye kiyamet kopardi aldirmadim sonucta girmedim doktora geri ciktim .

iyi yapmissin aldirmamakla.. alkisalkisalkis insallah saglikli ve hayirli evlat olur!! sen o Tr-deki islerini dogumdan once halledemezmisin? yada senin yerine halledebilecek kimse yok mu? ben de ailemi gormeyeli 1bucuk yil oluyo daha da ne kdr goremicem bilmiyorum ama benim sanki umurumda degil bebegim saglikli gelsin de Allah nasip ederse onlari da gorecek gun gelecek diye dusunuyorum. senin durumun da kolay degil Allah yardimcin olsun canim olumunekankayizsmile

bemimde evi süpürdüğümde çok eğilip kalktığımda belim ve totomun üstü acayip ağrıyo sanki yerinden oynamış gibi son aylarda ALLAH yardımcımız olsun :Saruboceq:

aslinda avukata vekalet vererek yaptirabilirim ama cok ozledim ya yedigim ekmek bile bazen tatsiz geliyo diyorumki turkiyede ekmek dahami tatliydi neydi komik ama ben tr iken diyordumki yani burasi super bir ulke tatil icin evet ekonomisi yasam kalitesi dogru yuksek ama insanin kendi evi gibi yokki aksam babamin eve gelip annemin sofra hazirlamasini kardeslerimi acayip ozledim gelirsemsemde avukat parasi falan vermez kendim hallederim diye dusundum hani turkiyede olsam cok koymaz ayrilik belki ama burda herkesin yuzunde gulucuk ama aynid egil dedim alzeymer olmeden bir sey olmadan bir daha goriyim diyorum her gece ruyamda ailemin evini goruyorum o kadar yani belki hamilelik boyle yapti beni fazla duygusalim bakalim bebek gelsinde bakicam ne yapabilirim hayirlisi :)

canım bencede iiki aldırmamışsın bebekler nasipleriyle doğarlar yerimseniben Allah bi çıkış kapısı mutlaka açar :lepi:

bemimde evi süpürdüğümde çok eğilip kalktığımda belim ve totomun üstü acayip ağrıyo sanki yerinden oynamış gibi son aylarda ALLAH yardımcımız olsun :Saruboceq:

canim bendahada elimi dokunmam hic bir seye ilk gunelr esim yapma zaten diyordu arada kacamak aliyordum artik allah almam o aci oldurdu beni sende dikkat et bosver bir kac ay yapma yada yavas yavas yap resinde yardim etsin aksamalri gecmis olsun.

evet cnm ya gurbetlik öyle gerçi benimki şehirlerarası gurbetlik ama hepsi aynı bence bende ekmeğini suyunu havasını bile çok özlüyorum ısparta nın bebeklerimiz gelse onlarla avunsak hihoyyyt

evet, bi taraftan da hamileligin etkisidir. ben de hergun annemi dusunuyorum . keske diyorum annem yanimda olsaydi aksam geldigimde yemek hazir olurdu, bebis hakkinda doya doya konusurduk falan hehe ozliyorum ama bebek gelsin de annemler kendileri kosa kosa gelecek ya. evet, aslinda avukata verecegin paraya kendin gidip gelirsen daha iyi olacak. hayirlisi iste zamani gelince bakarsin. sengözlerimebaksanab yeter ki bebisimiz saglikla gelsin! sositososito

canim bendahada elimi dokunmam hic bir seye ilk gunelr esim yapma zaten diyordu arada kacamak aliyordum artik allah almam o aci oldurdu beni sende dikkat et bosver bir kac ay yapma yada yavas yavas yap resinde yardim etsin aksamalri gecmis olsun.

bende çok yapmamaya karar verdim öff olduğu kadar olsun bebek doğunca yaparız beğenmeyen küçük oğluna almasın dimi sempatiksalakcinni

gecen hafta kizlar turk kebabci gordum nasil sveindirik oldum gidelim yiyelim dedim gittik birde 1.5 saat arabayla yol git don 1.5 saat baktim plastik kebab ya resmen plastik nasil ayni tat imkansiz anliyamiyorum yapan turk ama plastik dedimki yiyemem kusarim geri dondum ayni tat mumkun degil annem yemek gonderiyim sana dedi anne postada olmaz posta 1 hafta zaten yemek yasak gonderemez bir meyve var acayip canimn cekiyo kaynanam mayisin son haftasi kusadasina tatile gelicek iki hafta ondan istedim eline yazdim ingilizce turkce verdim tamam getiririm dedi :)
dedimki anlatamazsan turkce bilmiyo telefonu ver bana ben anlatirim alir gelirsin burada cok aradim bulamadim o meyveyi imkansiz hava sarti uygun degilmis zaten mayisi bekliyorum yicem insallah.

bende çok yapmamaya karar verdim öff olduğu kadar olsun bebek doğunca yaparız beğenmeyen küçük oğluna almasın dimi sempatiksalakcinni

yapma bosver gorumcem iste 6 cocugun var evi gorsen kaciyo ama nasil rahat nasil bebek gecen gittik sominenin yanindaki komurleri yemis bide sarisin mavi gozlu cok sirin yuzu simsiyah olmus kadin temizledi hafif koydu kenera bebegi gecende yapti zaten dedi rahat rahat sikma kendini bunalr hic sikmiyo bir seyde olmuyo bebekten sonra zamanin olunca yaparsin ben 6 cocugun ayagiunda corap gormedim ben gidince buluyorum teker teker giydiriyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…