eger ilerde zorlasicaksa bunun anlami ben yataktan kalkamicam o hale gelicem galiba korktum zaten ev isi fazla yapmiyordum esim hamilesin fazla yapma diyordu ama kopeklerede dokunmucam daha aksam gelince gezdirsin aciyorum bahcede duruyolar diye cikardim ama iki tane kocaman zorluyolar bazen tetikledi galiba dokunmam artik nasil sanciydi o ya tavelete esim oturttu nine gibi .
tesekkurler canim
aynen dun tuvalete gidemedim agladim esim goturdu dedimki kusura bakma 80 yasinda gibi oldum ama kizdi kopekleri bir daha tek basina goturme yuruyuse zorladilar snei incittin dedi benim mutfagim oturma odam alt katta yatak odalari ustkatta alt kata merdivenlerden oturarak yavas yavas indim ayakta inemiyorum o derece yani yatalak olucamknegi ilk defa duydum hemen bakicam internetten sagol .
arkadaslar birde dun gorumcem ile konustum yine kadin hoca gibi oldu bana ne gelse aklima soruyorum 6 cocugu var gerci biri hala bebek emzirme aklima takildi kadin dediki bana 6 cocuk hic birini emzirmedim neden diye sordum?
kadinda bana gece 4 saatte 3 saatte bir bebek kalkiyor eger emzirirsen hepsinde sen kalkmak zorundasin o da zamanla cok zor geliyor hic bir yere gidemiyorsun bebek olmadan hep yaninda olmak zorunda ama ben milupa verdim hepsine bir gece ben bir gece babasi kalkti kadin gecen tatile gitti babasi bakti bebege bir hafta baktim cocuklarda kocaman uzun boylu hepsi normal gozukuyor zaten kadinin ilk bebegide gerci 6 kilo dogmus bebek kiyafetlerine sigmamis o cocuk su an 12 yasinda acayip iri halen nerdeyse iki tane ben yani acaba ne yapsam?
Kizlar, bugun melegim cok hareketli ya.. bisey mi rahatsiz edyo ve uyamiyo? yoksa normal bisey mi? bide hareketleri cok belirgin..
tabıı ya ,zorlama kendını ...helekı o köpeklerın peşinde düşünemıyorum koşarken seni...
ben kaşıdan karşıya gecerken bıle koşmamaya çalışıyorum sankı karnım yerınden hopluyor....aman haa. dikkat et..hem bebebğine hemde kendıne...
yaa bu arada benım karın ağrım çok fazlalaştı ...yanlarım aprıyor..adet veya kasık ağrısı değil bu dırek karnım ve yanları ağrıyor acaba bebişim yermı açaıyor yoksa bişeymı var....
ne guzel işte..hareketler başlamış ıyıce....
aslında böyle yazıyorum ama bende senın gıbı düşünüyorum bazen..şimdiden anne olduk galiba...
onlarin soyundan geliyordur belki.. bide emmeyen cocuklarin yapisi iri olmasina ragmen sagligi, direnci iyi olmaya bilir ki.. bence her durumda emzirmek en dogrusu. hic olmazsa ilk 6 ay emzirmek lazim bence..zaten 6aya kadar minicik bebegini birakip bi yere gitmek istemezsin degil mi? ben insallah 2 yasina kadar emzirrmeyi dusunyom. dsfsdfsbakalim bi sorun cikmaz insallah cunku annem
onlarin soyundan geliyordur belki.. bide emmeyen cocuklarin yapisi iri olmasina ragmen sagligi, direnci iyi olmaya bilir ki.. bence her durumda emzirmek en dogrusu. hic olmazsa ilk 6 ay emzirmek lazim bence..zaten 6aya kadar minicik bebegini birakip bi yere gitmek istemezsin degil mi? ben insallah 2 yasina kadar emzirrmeyi dusunyom. dsfsdfsbakalim bi sorun cikmaz insallah cunku annem
dogru diyosun canim bende hemsire sordugunda emziricem dedim ama bir senedir turkiyeye gelmemis olucam cok ozledim ailemi gormem lazim ama ilk sefer bebegi yanimda tasiyamam yani bebek iki uc aylikken 15 gun ayri kalicak benden cok uzuluyorum cok icimi acitiyor esimve annesi bakicak 15 gun nasil birakicamda gidicem diyorum ama baska carem yok turkiyede halletmem gereken sorunalr var maddi ordaki bazi seylerimi satmak icin gelicem yani arabami falans aticam bekliyo orda kac yil beklicek bebekle yapamam burda kalicak uf ya hepsi ust uste geldi bebekte supriz oldu kizmayin aslinda ben ilk doktora bile gittim aldirmak icin daha cok erken diye dusundum . randevu aldim doktordan 8 haftalikti ama kapida esime baktim agliyo ben istiyorum bu bebegi deyince benimde gonlum el vermedi artik dedim gogus gericez zor yada kolay zaten ilk annem erken diye kiyamet kopardi aldirmadim sonucta girmedim doktora geri ciktim .
iyi yapmissin aldirmamakla.. alkisalkisalkis insallah saglikli ve hayirli evlat olur!! sen o Tr-deki islerini dogumdan once halledemezmisin? yada senin yerine halledebilecek kimse yok mu? ben de ailemi gormeyeli 1bucuk yil oluyo daha da ne kdr goremicem bilmiyorum ama benim sanki umurumda degil bebegim saglikli gelsin de Allah nasip ederse onlari da gorecek gun gelecek diye dusunuyorum. senin durumun da kolay degil Allah yardimcin olsun canim olumunekankayizsmile
dogru diyosun canim bende hemsire sordugunda emziricem dedim ama bir senedir turkiyeye gelmemis olucam cok ozledim ailemi gormem lazim ama ilk sefer bebegi yanimda tasiyamam yani bebek iki uc aylikken 15 gun ayri kalicak benden cok uzuluyorum cok icimi acitiyor esimve annesi bakicak 15 gun nasil birakicamda gidicem diyorum ama baska carem yok turkiyede halletmem gereken sorunalr var maddi ordaki bazi seylerimi satmak icin gelicem yani arabami falans aticam bekliyo orda kac yil beklicek bebekle yapamam burda kalicak uf ya hepsi ust uste geldi bebekte supriz oldu kizmayin aslinda ben ilk doktora bile gittim aldirmak icin daha cok erken diye dusundum . randevu aldim doktordan 8 haftalikti ama kapida esime baktim agliyo ben istiyorum bu bebegi deyince benimde gonlum el vermedi artik dedim gogus gericez zor yada kolay zaten ilk annem erken diye kiyamet kopardi aldirmadim sonucta girmedim doktora geri ciktim .
bemimde evi süpürdüğümde çok eğilip kalktığımda belim ve totomun üstü acayip ağrıyo sanki yerinden oynamış gibi son aylarda ALLAH yardımcımız olsun :Saruboceq:
aslinda avukata vekalet vererek yaptirabilirim ama cok ozledim ya yedigim ekmek bile bazen tatsiz geliyo diyorumki turkiyede ekmek dahami tatliydi neydi komik ama ben tr iken diyordumki yani burasi super bir ulke tatil icin evet ekonomisi yasam kalitesi dogru yuksek ama insanin kendi evi gibi yokki aksam babamin eve gelip annemin sofra hazirlamasini kardeslerimi acayip ozledim gelirsemsemde avukat parasi falan vermez kendim hallederim diye dusundum hani turkiyede olsam cok koymaz ayrilik belki ama burda herkesin yuzunde gulucuk ama aynid egil dedim alzeymer olmeden bir sey olmadan bir daha goriyim diyorum her gece ruyamda ailemin evini goruyorum o kadar yani belki hamilelik boyle yapti beni fazla duygusalim bakalim bebek gelsinde bakicam ne yapabilirim hayirlisi :)
aslinda avukata vekalet vererek yaptirabilirim ama cok ozledim ya yedigim ekmek bile bazen tatsiz geliyo diyorumki turkiyede ekmek dahami tatliydi neydi komik ama ben tr iken diyordumki yani burasi super bir ulke tatil icin evet ekonomisi yasam kalitesi dogru yuksek ama insanin kendi evi gibi yokki aksam babamin eve gelip annemin sofra hazirlamasini kardeslerimi acayip ozledim gelirsemsemde avukat parasi falan vermez kendim hallederim diye dusundum hani turkiyede olsam cok koymaz ayrilik belki ama burda herkesin yuzunde gulucuk ama aynid egil dedim alzeymer olmeden bir sey olmadan bir daha goriyim diyorum her gece ruyamda ailemin evini goruyorum o kadar yani belki hamilelik boyle yapti beni fazla duygusalim bakalim bebek gelsinde bakicam ne yapabilirim hayirlisi :)
canim bendahada elimi dokunmam hic bir seye ilk gunelr esim yapma zaten diyordu arada kacamak aliyordum artik allah almam o aci oldurdu beni sende dikkat et bosver bir kac ay yapma yada yavas yavas yap resinde yardim etsin aksamalri gecmis olsun.
bende çok yapmamaya karar verdim öff olduğu kadar olsun bebek doğunca yaparız beğenmeyen küçük oğluna almasın dimi sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?