gecen hafta kizlar turk kebabci gordum nasil sveindirik oldum gidelim yiyelim dedim gittik birde 1.5 saat arabayla yol git don 1.5 saat baktim plastik kebab ya resmen plastik nasil ayni tat imkansiz anliyamiyorum yapan turk ama plastik dedimki yiyemem kusarim geri dondum ayni tat mumkun degil annem yemek gonderiyim sana dedi anne postada olmaz posta 1 hafta zaten yemek yasak gonderemez bir meyve var acayip canimn cekiyo kaynanam mayisin son haftasi kusadasina tatile gelicek iki hafta ondan istedim eline yazdim ingilizce turkce verdim tamam getiririm dedi :)
dedimki anlatamazsan turkce bilmiyo telefonu ver bana ben anlatirim alir gelirsin burada cok aradim bulamadim o meyveyi imkansiz hava sarti uygun degilmis zaten mayisi bekliyorum yicem insallah.
evet, ben de nefret edyom dis hekimlerinden.. agri olmadikca gidesim gelmyo ama erkenden sorunu cozmek daha iyi sanirim... insallah ikimize de kolay gelsin olumunekankayizsmile
çok ayıp kızlar:) hiç yakıştıramadım.şaka bi yana çok üzüldüm.dişhekimlerinden veya o koltuğa oturmaktan korkuyoruz demenizi anlarım ama nefret etmek ne demek arkadaşlar.o zaman neyse bişey demek istemiyorum..
kızlar merhaba,,birkaç gündür giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir,,biz de bir problem yok bebişim hareketlerini hiissediyoruz artık çok şükür,,hepnizi çok öpüorummm
ben hiç sevmem dişçiye gitmeyi bi de benim çenem çıkıyo hep ondan ağzımı çok açamıyom esnerken bile azıcık açıyom eşime diyom doğum yaparken çıkıyomuş bi de diye ne yaparım ozaman eyvahedigeldismile
canim ya nefret etmiyoruz yani hele agrimiz varsa kosa kosa gitmek zorunda kaliyoruz ama sevmiyoruz o koltuk insani itiyo birde kadin dogum koltugu var tabi ayni etkide korkutan beni allah mumkunse uzak tutsun ama disim kirildi gitmek zorundayim yine sonra agri yapmasin son aylarda diye :)
evet dediğin gibi gitmeyi sevmeyebilirsiniz korkabilirsiniz bu normal ama nefret ederim dişhekiminden diyince arkadaş üzüldüm gerçekten.çenen yerinden çıkıyorsa gerçekten dikkatli ol sakız çiğnemek çekirdek yemek çok konuşmak fazla esnemek hepsi yasak bide normal doğum yapıcaksan bu durumu doktoruna ordaki ebelere mutlaka söyle söyleki böyle bi durumda şaşırmasınlar hazırlıklı olsunlar
çok ayıp kızlar:) hiç yakıştıramadım.şaka bi yana çok üzüldüm.dişhekimlerinden veya o koltuğa oturmaktan korkuyoruz demenizi anlarım ama nefret etmek ne demek arkadaşlar.o zaman neyse bişey demek istemiyorum..
slm kızlar benıı merak edennler olmuşş çıkmadan önce bakayımm dedımmm içimde hiç kötü bişiy yok bebegım gayet saglıklıı bılıorummm o benı uzmedı hıc uzmıcekte bırazdan cıkacam esımı beklıorummm dua edın kızlarr ıns bebegımın bı sorunuyokturr(gelince mutlaka yazıcam merak etmeyınn
slm kızlar benıı merak edennler olmuşş çıkmadan önce bakayımm dedımmm içimde hiç kötü bişiy yok bebegım gayet saglıklıı bılıorummm o benı uzmedı hıc uzmıcekte bırazdan cıkacam esımı beklıorummm dua edın kızlarr ıns bebegımın bı sorunuyokturr(gelince mutlaka yazıcam merak etmeyınn
evet dediğin gibi gitmeyi sevmeyebilirsiniz korkabilirsiniz bu normal ama nefret ederim dişhekiminden diyince arkadaş üzüldüm gerçekten.çenen yerinden çıkıyorsa gerçekten dikkatli ol sakız çiğnemek çekirdek yemek çok konuşmak fazla esnemek hepsi yasak bide normal doğum yapıcaksan bu durumu doktoruna ordaki ebelere mutlaka söyle söyleki böyle bi durumda şaşırmasınlar hazırlıklı olsunlar
kızlar sizce KAYRA nsl isim ANLAMI büyük bi kimseden gelen iyilik,ihsan demekmiş
cok anliyormusum gibi surekli yorum yazip duruyorum ama Kayra cok karizmatik geldi. ama kiz ismi mi erkek ismi mi ayirt edemedim bilmiyorumkismile
olur mu cnm niye öyle düşünüyonlmaz: erkek ismi bende öyle araştırıyom ama benim bulduklarımı eşim eşimin bulduklarını ben beğenmiyom alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?