2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende bekliyorum meyveyi yaaaa bitanesini yedim ama simdi gozum digerinde

evet, ben de nefret edyom dis hekimlerinden.. agri olmadikca gidesim gelmyo ama erkenden sorunu cozmek daha iyi sanirim... insallah ikimize de kolay gelsin olumunekankayizsmile

çok ayıp kızlar:) hiç yakıştıramadım.şaka bi yana çok üzüldüm.dişhekimlerinden veya o koltuğa oturmaktan korkuyoruz demenizi anlarım ama nefret etmek ne demek arkadaşlar.o zaman neyse bişey demek istemiyorum..

canim ya nefret etmiyoruz yani hele agrimiz varsa kosa kosa gitmek zorunda kaliyoruz ama sevmiyoruz o koltuk insani itiyo birde kadin dogum koltugu var tabi ayni etkide korkutan beni allah mumkunse uzak tutsun ama disim kirildi gitmek zorundayim yine sonra agri yapmasin son aylarda diye :)

ben hiç sevmem dişçiye gitmeyi bi de benim çenem çıkıyo hep ondan ağzımı çok açamıyom esnerken bile azıcık açıyom eşime diyom doğum yaparken çıkıyomuş bi de diye ne yaparım ozaman eyvahedigeldismile

kızlar merhaba,,birkaç gündür giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir,,biz de bir problem yok bebişim hareketlerini hiissediyoruz artık çok şükür,,hepnizi çok öpüorummm

kızlar merhaba,,birkaç gündür giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir,,biz de bir problem yok bebişim hareketlerini hiissediyoruz artık çok şükür,,hepnizi çok öpüorummm

iiyiz çok şükür sende iisin inş. opuyorumnanaktan bende dün acayip hissettim çok güzeldi :lepi:

evet dediğin gibi gitmeyi sevmeyebilirsiniz korkabilirsiniz bu normal ama nefret ederim dişhekiminden diyince arkadaş üzüldüm gerçekten.çenen yerinden çıkıyorsa gerçekten dikkatli ol sakız çiğnemek çekirdek yemek çok konuşmak fazla esnemek hepsi yasak bide normal doğum yapıcaksan bu durumu doktoruna ordaki ebelere mutlaka söyle söyleki böyle bi durumda şaşırmasınlar hazırlıklı olsunlar

gitmen lazım zaten çürük ilerledikçe daha kötü olur hem hemile iken çok rahat dolgunu ve diğer tedavilerini yaptırabilirsin

sakız hiç çiğnemiyorum çekirdeği az ama konuşma konusunda ayarsızım :lepi: haklısın dr ave ebelere söylemek lazım doğumhanede bi tane de çene uzmanı olması lazım kaydirigubbakcemile3

slm kızlar benıı merak edennler olmuşş çıkmadan önce bakayımm dedımmm içimde hiç kötü bişiy yok bebegım gayet saglıklıı bılıorummm o benı uzmedı hıc uzmıcekte bırazdan cıkacam esımı beklıorummm dua edın kızlarr ıns bebegımın bı sorunuyokturr(gelince mutlaka yazıcam merak etmeyınn

aayyy kusura bakma ya canim! hic dusunmeden yazmisim :kedi: yoksa sizin mesleginize sonsuz saygim var a.s. sadece demek istedigim iste o koltuktan, seslerden, kokulardan ve acidan cok korkyorum :1no2: gercekten hic ama hic dusunmeden oyle yazivermisim. yoksa gercekten dis hekimi ise nefret etmek ne demek ki!! bagisla sacmaligimi!! lutfen :Saruboceq:

bebeğine yaradandan sağlık dilerim, inşaallah vakti geldiğinde sağlıcakla kucağına almak nasip olur. endişelenmea.s

hayırlı haberlerle gel İNŞALLAH

canım benim iyi haberlerle gelirsin inşallah. içini ferah tut. kötü şeyler düşünme hiç. doktordan gelince de bizi habersiz bırakma. Allah yardımcın olsun canım..

canim ya, nefret edyorum derken gercekten onu kastetmedim. yoksa bi cok akrabam var dis hekim olan onlari da ve 10 yasimdan beri bana ve ailemize bakan aile dis hekimimizi de cok seviyorum. sonsuz saygim var dedigim gibi. sadece iste o koltuk ve korkuya alisamadik bi turlu laf arasi oyle cikti iste yoksa onu demek istemedim. sorryyy vereliniortak

cok anliyormusum gibi surekli yorum yazip duruyorum ama Kayra cok karizmatik geldi. ama kiz ismi mi erkek ismi mi ayirt edemedim bilmiyorumkismile

olur mu cnm niye öyle düşünüyon lmaz: erkek ismi bende öyle araştırıyom ama benim bulduklarımı eşim eşimin bulduklarını ben beğenmiyom alsanaalsanasmile

olur mu cnm niye öyle düşünüyon lmaz: erkek ismi bende öyle araştırıyom ama benim bulduklarımı eşim eşimin bulduklarını ben beğenmiyom alsanaalsanasmile

ya iste Turk olmadigim ve Tr-de sadece 5 sene kaldigim icin isimlerden cok iyi anladigimi soyleyemem :kedi: o yuzden benim yorumumun dogrulugu suphelidir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…