ya iste Turk olmadigim ve Tr-de sadece 5 sene kaldigim icin isimlerden cok iyi anladigimi soyleyemem :kedi: o yuzden benim yorumumun dogrulugu suphelidir yani
tabi kanal tedavisinde filim çok önemli ama doktorun dikkatli yaparsa çok sorun olmaz inşallah en azından dişini kaybetmenden iyidir.bide dişin arkamı öndişinmi eğer öndişinse filmsiz de çok sorun olmaz.arka azılarınsa yani büyük azı dişlerinde birazdaha zordur filmsiz yapmak.geçmş olsun
güzel isim bence.
canım sen ıspartalı mısın benim annem de öyle.eğirdirli bi yanım yani
öyle mi benim annemde babamda eğirdirli ben ıspartalı ozaman hemşeriyiz hihoyyyt
evet canımya hemşeri çıktık kaydirigubbakcemile2
bizimkiler antalyada oturuyorlar ama her yaz sıcaktan kaçıp eğirdire giderler.benim çocukluğum da plajın ordaki askeri lojmanlarda geçti.çok severim ben eğirdiri.haziran ayında malum meyve olunca giidicem yemeye olumunekankayizsmile
selam kızlar biz geldik:CüvCüv:gamyoncuiremsunasılsınız ?
biz pek iyi değiliz kızlar dünden beri moralim altüst oldu((( 4 lü testimizin sonucunda yaş riski çıktı o yüzden amniyosentez yapılacak (((( ne olur dua edin bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlarımızın gözü aydın olsun sağlıkla bebişlerini kucağına alırlar inşallah.
rahatsızlığı olan arkadaşlarımızda çok geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum:Saruboceq:
selam kızlar biz geldik:CüvCüv:gamyoncuiremsunasılsınız ?
biz pek iyi değiliz kızlar dünden beri moralim altüst oldu((( 4 lü testimizin sonucunda yaş riski çıktı o yüzden amniyosentez yapılacak (((( ne olur dua edin bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlarımızın gözü aydın olsun sağlıkla bebişlerini kucağına alırlar inşallah.
rahatsızlığı olan arkadaşlarımızda çok geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum:Saruboceq:
merhabalar.. topic boşalmış epey...
suraycım.. endişe etme ne olur.. içini ferah tut.. uzman kişiye yaptırırsan bir sorun olmaz... yeterki bebiş sağlıklı olsun.. iyi olsun....
bayanlar birşey sorucam... inş bir cvp çıkar... sizlerdede hafif bel ve karın ağrısı oluyormu? sanki adet olcakmış gibi. karnımda şişti sanki biraz.. gergin hissediyorum... 17 haftalık olmasam adet olucam sanırım aynı o belirtilerden....
merhabalar.. topic boşalmış epey...
suraycım.. endişe etme ne olur.. içini ferah tut.. uzman kişiye yaptırırsan bir sorun olmaz... yeterki bebiş sağlıklı olsun.. iyi olsun....
bayanlar birşey sorucam... inş bir cvp çıkar... sizlerdede hafif bel ve karın ağrısı oluyormu? sanki adet olcakmış gibi. karnımda şişti sanki biraz.. gergin hissediyorum... 17 haftalık olmasam adet olucam sanırım aynı o belirtilerden....
banada doktorum demişti eğer şiddetli adet ağrısı gibi olursa o zaman görüşelim diye.. şiddetli değil ama hafiften olmasıda endişelendirdi artarmı acaba diye.. sizlerde de oluyorsa sorun yok sanırım... çok teşekkürler bayanlarr... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?