2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilginize teşekkür ederim içimi rahatlattınız..sağ üst arka azılarım malesef ben doğumdan sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum şimdilik en azından ağrıyı kestik.

öyle mi benim annemde babamda eğirdirli ben ıspartalı ozaman hemşeriyiz hihoyyyt

evet canımya hemşeri çıktık kaydirigubbakcemile2
bizimkiler antalyada oturuyorlar ama her yaz sıcaktan kaçıp eğirdire giderler.benim çocukluğum da plajın ordaki askeri lojmanlarda geçti.çok severim ben eğirdiri.haziran ayında malum meyve olunca giidicem yemeye olumunekankayizsmile

bizde yazın gideriz ananem orda eşim göle gircekmiş şimdiden sayıklamaya başladı güzel yer hihoyyyt

selam kızlar biz geldik:CüvCüv:gamyoncuiremsunasılsınız ?

biz pek iyi değiliz kızlar dünden beri moralim altüst oldu ((( 4 lü testimizin sonucunda yaş riski çıktı o yüzden amniyosentez yapılacak (((( ne olur dua edin bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlarımızın gözü aydın olsun sağlıkla bebişlerini kucağına alırlar inşallah.

rahatsızlığı olan arkadaşlarımızda çok geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum:Saruboceq:

slm canım üzülme amniyosentez zor bi şey değilmiş.şimdiye kadar yaptırıp kötü sonuç alanı da duymadım.merak etme. bebişin sağlıkla dünyaya gelir inşallah

merhabalar.. topic boşalmış epey...
suraycım.. endişe etme ne olur.. içini ferah tut.. uzman kişiye yaptırırsan bir sorun olmaz... yeterki bebiş sağlıklı olsun.. iyi olsun....

bayanlar birşey sorucam... inş bir cvp çıkar... sizlerdede hafif bel ve karın ağrısı oluyormu? sanki adet olcakmış gibi. karnımda şişti sanki biraz.. gergin hissediyorum... 17 haftalık olmasam adet olucam sanırım aynı o belirtilerden....

oluyor canım 2.trimester de çok normal dedi doktorum merak etme

CANIM üzülmeve moralını bozma, her şeyın önlemını almak lazım.... benım ablamda yaptırmıştı çok şükür bişi çıkmadı ve bebeişimizde sağasağlam geldı dunyaya...
darısıda senın başına inşallah...

evet bende de aynı sorunlar var...
pazar gununden berı karnım ve yanlarım ağyor....sanki patlayacak gıbıyım...
bu akşama kadar devam ederse gece nöbetcı doktora gıdeceğim....tarıf bıle edemıyorum ne olduğunu çünkü

sabah oldu hatta adet olacak gibi ama hemen geçti uzun sürmedi

banada doktorum demişti eğer şiddetli adet ağrısı gibi olursa o zaman görüşelim diye.. şiddetli değil ama hafiften olmasıda endişelendirdi artarmı acaba diye.. sizlerde de oluyorsa sorun yok sanırım... çok teşekkürler bayanlarr... a.s.

çok sağolun kızlar vallahi moral oldunuz bana. ne bileyim korkuyorum işte dünden beri dünyam karardı sanki Allahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler. Bakalım yarın sabah bu işte uzaman bir dr a gideceğiz eşimle sonuçları gösterip durum değerlendirilmesinden sonra yapılacak büyük ihtimal. sonucuda yaklaşık 3 hafta sonra çıkacakmış oooff ne zor işler yahueyvahedigeldismile neyse bebeğim yeterki sağlıklı bi şekilde gelsin dünyaya teyzeleri ben herşeye razıyım.

canım bende ilk zamanlar oluyordu ama şimdi geçti şükür. evham yapma bence ama devam ederse dr ile görüş derim.

@suray ALLAH yardımcın olsun sen içini ferah tut ALLAH IN izniyle sağlıcakla bebeğini kucağına alıcan ıNŞALLAH :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…