merhaba kızlar arkadaşım 19 haftalık hamile
hamile kaldığında 55 kiloymuş ama şimdi 10 kilo almış 65 olmuş normalmidir
anladım suraycımmm pekı yaprıacakmısın amınosentez ben düşünmuorumm acıkcasııı bebegın dusme rıskı var temız cıksa sevınıcez ya pekı kötu cıksa aldrcakmıyızz hayırrr... rabbımmm saglık versın ınsallah..ınslh kötu bı durum yoktur benm durumum 233 kişiden birinde görülüoo demekmiş ıns bızde görunmz..
evet canım eşimle karar verdik yaptıracağız. 9 ay boyunca bunun stresini yaşamak istemiyoruz. Allahım kimseyi sınama yarabbim böyle durumlarla.
Şimdi okudum da Suraycım demek böyle, için rahat edecekse yaptır canım, Allah kötüsünü vermesin...
merhab a canim bence cok normal kaydirigubbakcemile3ilk hamileligimde bende baya almistim bence icini ferah tutsun ama buyuk bebek olur,benim kiz kaydirigubbakcemile36kiloya yakin dogmustu kalan kiloda bana kalmsitiopuyorumnanaktan
Şimdi okudum da Suraycım demek böyle, için rahat edecekse yaptır canım, Allah kötüsünü vermesin...
merhaba canim hosgeldin,biliyormusun esim aslen adanali ama g,antep te yasiyorlar kale altinda gecen hafta oradaydim ahh ahh.g,antep cok guzel sehir,sakincasi yoksa sen kac haftalik hamilesin ve bebisin cinsiyeti belli mi?a.s.
merhaba canim hosgeldin bence cok guzel isimler helede diyar ismi cok guzel,ikiz annesi oalcaksin allah saglicakla kucaklamayi nasip etsin,benimde ikizim var 15dk buyuk cok duskunuz bir birimize onsuz yasayamam digerleirnde duskunum ama onsuz olamam,dusun ikimizde ayni anlarda hamile kaldik hahahakaydirigubbakcemile3ben 17,09 o 30,09 ama o ogrendi oglu olacak ben daha ogrenemedim eyvahedigeldismileallah nazarlardan saklasin diyarla opuyorumnanaktanderin i
Bende kilo alamıyorum ne yapacağım umarım bebeğim sağlıklı büyür aman yediklerim ona yarasın kısmet'im gibi maşallah kızına
merhaba canim hosgeldin,biliyormusun esim aslen adanali ama g,antep te yasiyorlar kale altinda gecen hafta oradaydim ahh ahh.g,antep cok guzel sehir,sakincasi yoksa sen kac haftalik hamilesin ve bebisin cinsiyeti belli mi?a.s.
Aaa demek hemşehri sayılıyoruz, 20 haftalık hamileyim canım ben, ilk haftalardan beri buradayım eskilerdenim yani. Kızımız olacak teyzesi. Hoşgeldin aramıza bu arada, siz ne alemdesiniz??
Ben yemeği ocağa koyup hemen geliyorum...
ceylan canim benim kaydirigubbakcemile3 ay gulmekten oldum ozamanlar cok bilgisizdim cahildim simdiki bebekte kilo almiyorum birde fazla buyuk dogsun istemiyorum malum yasta 30larda,aslinda zayif cocuk daha saglikli buna emin ol ben yasadim tecrubemde kendimce boyle dusunuyorum,kaydirigubbakcemile3saglikli olsunda gerisi onemli diel kilosu fazla olmayan bebek hemen aliyor kilolu bebekte ilk 1ayda kilo veriyor ben bunlari yasadim sahsen ilgine duyurumkaydirigubbakcemile5ama gulmekten oldum,sen cok yasa allah imda seni guldursunkaydirigubbakcemile3
ayy negüzelll:) sen de mi tek yumurta ikizisin??
hep diolarki aynı anda güler aynı anda ağlarlar diyolarr bana herşeyi aynı anda hissederlermiş öle mi gerçektenn??? allah hepimizin minikleerini korusunnn:Saruboceq::Saruboceq: allahımm hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almak nasip eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Allahtan sen tecrübelisin aramızda Bizi bilgilendirirsin guclubacismile
aman sen gül canım yüzünde gülücükler eksik olmasın ŞenizŞeniz
cornelia cnm geçmiş olsun bence herşey iyi çıkacak canını sıkma
suraycım aynı şey senin içinde geçerli benim ablamda 40 yaşında anne oldu hiçbir test yaptırmadı şimdi nurtopu gibi bi oğlumuz var
ceylancım bu arada sen göbüşünü koymuşsun diğer topiğe ama yetişemedim
senle satlarımız aynı çok merak ediyorum benimle aynı haftada olan birini merak ediyorum sana zahmet bi daha koyabilirmisin
benim de eşim ıspartalı, bende hemşeri sayılır mıyım :)
Yemeğim tamamdır, arada karıştırıp bakıcam o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?