2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar arkadaşım 19 haftalık hamile
hamile kaldığında 55 kiloymuş ama şimdi 10 kilo almış 65 olmuş normalmidir

merhab a canim bence cok normal kaydirigubbakcemile3ilk hamileligimde bende baya almistim bence icini ferah tutsun ama buyuk bebek olur,benim kiz kaydirigubbakcemile36kiloya yakin dogmustu kalan kiloda bana kalmsitiopuyorumnanaktan

merhab a canim bence cok normal kaydirigubbakcemile3ilk hamileligimde bende baya almistim bence icini ferah tutsun ama buyuk bebek olur,benim kiz kaydirigubbakcemile36kiloya yakin dogmustu kalan kiloda bana kalmsitiopuyorumnanaktan

saol canım bilgilerin için teşekkür ederiz

Bende kilo alamıyorum ne yapacağım umarım bebeğim sağlıklı büyür aman yediklerim ona yarasın kısmet'im gibi maşallah kızına

ayy negüzelll:) sen de mi tek yumurta ikizisin??
hep diolarki aynı anda güler aynı anda ağlarlar diyolarr bana herşeyi aynı anda hissederlermiş öle mi gerçektenn??? allah hepimizin minikleerini korusunnn:Saruboceq::Saruboceq: allahımm hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almak nasip eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Ben de çok kilo aldım yaa, 59la hamile kaldım ve şimdi 70 oldum:umursamaz: Sanırım 25 kilodan fazla almış olurum doğumdan önce. Fazla da yemiyorum ama hareketim çok azaldı...

Bende kilo alamıyorum ne yapacağım umarım bebeğim sağlıklı büyür aman yediklerim ona yarasın kısmet'im gibi maşallah kızına

ceylan canim benim kaydirigubbakcemile3 ay gulmekten oldum ozamanlar cok bilgisizdim cahildim simdiki bebekte kilo almiyorum birde fazla buyuk dogsun istemiyorum malum yasta 30larda,aslinda zayif cocuk daha saglikli buna emin ol ben yasadim tecrubemde kendimce boyle dusunuyorum,kaydirigubbakcemile3saglikli olsunda gerisi onemli diel kilosu fazla olmayan bebek hemen aliyor kilolu bebekte ilk 1ayda kilo veriyor ben bunlari yasadim sahsen ilgine duyurumkaydirigubbakcemile5ama gulmekten oldum,sen cok yasa allah imda seni guldursunkaydirigubbakcemile3

Allahtan sen tecrübelisin aramızda Bizi bilgilendirirsin guclubacismile
aman sen gül canım yüzünde gülücükler eksik olmasın ŞenizŞeniz

canim aynen oyle, ben ve ikizim tek yumurta ikiziyiz ben ikizimsiz yasayamam biz ayni hisederiz hatta ayni giyiniriz hatta ayni anda aglar duygulaniriz,ben 2001 de dgm sonrasi cok buyuk ameliyta la yumurtami kaaybetim ikizim e haber vermedim cunki sakat kalma ihtimalimde vardi o gece beni ruyada gormus haberi olmadan sabah uyandinda ana rahminin ustunde uzun kahverengi bir cizgi halen de var ve 3gun sonra ogrendinde ben halen komadaydim,yani dusun kurban oldugum rabbim ayni gece ruyasina bile beni gondermis,cok ilginc ama oyle oldu,inanki ikiz olmak cok guzel ikiz annesi olmak zor annemden bilirim,allah yardimcin olsun ama buyuduklerinde emegin karsiligini daha cok alacaksin bunada emin olabilirsin,allahim diyar derin ini sana ve esine bagislasin amin,uzun oldu ama akliam eski yillar esti,tsklr dineldigin icina.s.

cornelia cnm geçmiş olsun bence herşey iyi çıkacak canını sıkma
suraycım aynı şey senin içinde geçerli benim ablamda 40 yaşında anne oldu hiçbir test yaptırmadı şimdi nurtopu gibi bi oğlumuz var
ceylancım bu arada sen göbüşünü koymuşsun diğer topiğe ama yetişemedim
senle satlarımız aynı çok merak ediyorum benimle aynı haftada olan birini merak ediyorum sana zahmet bi daha koyabilirmisin

Allahtan sen tecrübelisin aramızda Bizi bilgilendirirsin guclubacismile
aman sen gül canım yüzünde gülücükler eksik olmasın ŞenizŞeniz

canim estagfurullah oyle super bilgim yok ama ben kizimdan dolayi biraz tecrubem var hepsi bu,birde 5yil bebek sahibi olmak icin bekledim yumurtam yoktu benim tek tuple kaldim,bunlarla ilgili bilgimi bildiklerim dogrultusunda yalnis olmadan paylasiyorum saolsun arkadaslar dan ve senden ilginize aliyorsunuz buda beni memnun ediyor,bende cok bilgi aldim burdan bilmeklerim cok vardi sanki ilk kez anneligi yasiyorum sizlerle,allah herkesin gonlune gore meleklerini versin amin,

koyuyum canım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…