2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

niyetim tabiiki bu şekilde değil. bu kadar zaman burdayım bu şekilde ayrılmak zaten hoş olmaz. ama işte şartların ne getireceği belli olmaz o yüzden sormak istedim şimdiden ne önlem alınabilinir yada ilerde ne gibi işlem yapabilirim diye. ben bi ara gidip alayım o yazıyı. hayat bu hiç belli olmaz. bu arada dediğin gibi doğum iznimden sonra bebek bakımında sorun çıkarsa ücretsiz izin isterim ilk etapta. sonrası da Allah kerim:) tekrar teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.

Lilacığım canım inşallah o güzel kalbine doğuyordur ya. opuyorumnanaktan

Şimdiden uyku stoku yap. sonrasında uykusuz geceler gelecek. bebişler diyecek yeter anne zamanında çok yattın kızmayın bize kaydirigubbakcemile3

kızlar dr dan geldım rısk faktöru 1/233 cıkmıss tek sorun bu bebegım ultrasonda grduk kıpır kıpırr saglıklıda gözukuooo ama işte deger 250 ın altında olması bızı korkutuo..yarın fetal anomolı taramasına gdıcezz yanı o ayrıntılı ultrasona 22.haftadaa gdlicektı ama erkek gdıcez ..doktor kesın kızz dıyo ıns bebegım saglıklıdrr dua edın kızlar yaa sızın sonuc kac cıktı???

rİca ederım canım
yardımcı olduysam ne mutlu bana... bu hakkın hep baki kalır...sen calışabılırsen tabıkı devam et iş hayatına...

canım benim sende içini ferah tut. sağolsun kızlar bana moral verdiler. inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız. :Saruboceq:

selam kızlar..cornelia bende seni merak etmişim onun için geldim cnm.gelmişsin doktordan risk faktörü fazla çıkmıl demek..ama bu testler kesin değil.ayrıntılıda bakılması çok iyi...zaten iyi çıksada o riski yine taşıyormuşuz canım...ayrıntılıda net çıkar bence....

mopys cım cok saol cnmm durum böle yarın ayrıntılıya gdıoruzz ınsalhh hıcbıseyde sorun cıkmıcak bnm ıcıme kötu bısey dogmuo ıns öledirr rabbım kımseyı uzmesın ınsallah bebişlerımız saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallah..bebegımı gördum cok mutlu oldum hareket edıo elı kolunu oynatıoo ne gzel bı duygu bu yaa ıns saglıkla kucagımıza alırız..kızlar sızlerın kac cıktı rısk faktöruu herkes yazsın dahada bılgılenırız bölece..

Canım inşallah iyi haberler alırsın,inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın canım.

kızlar detaylı ultrasondan geldik. bebegimin saglıgı iyi görünüyor. 360gr olmus. 25cm civarında dedi doktor. 3 gün önden gidiyormud. 20+1 göründük.

Canım gözün aydın maşallah kocaman olmuş.Benim karnım pek büyümediği için bende merak ediyorum acaba ne kadar oldu diye.İnşallah öğrnecem yakında.

Canım ben o testlerden yaptırmadım,yaptırmayıda düşünmüyorum.
Hem doğruluk payı azmış hemde kafa karıştırıp moral bozuyor.
Merak etme canım inşallah sağlıcakla alacaksın kucağına.
Bak ne güzelde kızmış Allah gönlüne göre versin canım sıkma canını.

suraycım sana ne oldukı??? haberım yok tatlımmm

merhaba canim bugun seni cok emrak ettim ozellikle suanda sana bakinmak icin girdim,okum kadariyla sidmilik sorun yok sanirsam cok sukur ama acikcasi tam anlayamadim cunki turkcemde zayif sanirsam onla alakasi var ama dualarim seninle BAK BIRSEYCIK OLMUYACAK SAGLICAKLA DOGACAK ONCE BUNA SEN INANMALISI!!!!a.s.

anladım suraycımmm pekı yaprıacakmısın amınosentez ben düşünmuorumm acıkcasııı bebegın dusme rıskı var temız cıksa sevınıcez ya pekı kötu cıksa aldrcakmıyızz hayırrr... rabbımmm saglık versın ınsallah..ınslh kötu bı durum yoktur benm durumum 233 kişiden birinde görülüoo demekmiş ıns bızde görunmz..

.kızılcık cnm ıyı yapmısın bnde böle bişiy olcagını bılsem yaptrmazdm herlde 2li temız cıktı dıe yaptrdım ıste bıde benm tup bebek ya oyuzden herseyı ıncelıolar rahat olalım kızlar hiçbişey cıkmıcak emınım zaten yaın dr saglıklı gözukuo derse düşünmuom ben amınosentez ıns gerek kalmaz allhım...

kısmetcım cok sagol canımm...işte anlattıgımm gibii down sendromu olup olmadıgına bakılıyorrr rısk grubuna bakılıyoo..bebekde sorun varmı dıyee...ıste bu rısk bızde bıraz yuksek cıkmısss sınırı bılmıoum ama 250 ın ustunde benm dr um sorun yok dedi bana ama benm 233 cıkıncca süphelendık işte ..yarın deteylı ultrasonaa grıcem bebegımın herseyı ıncelencek tek tek..

ınşallah canım,bozma moralini herşey yolunda gidecektir.
Evet tüp bebek olduğu için daha çok inceliyo olabilirler.
Sıkma canını.
Bu arada 18 haftalıkmışsın maşallah bebeğinin hareketleri başladımı hissediyormusun.
Sabırzılıkla o günlerin gelmesini bekliyorum da ondan soruyorum.

kızlar ben şimdilik çıkıyorum ütüm var birsürü...güya eve iş yapmaya geldim çok uykum geldi uyudum bari şimdi yapayım....
görüşürüz ...
corneli üzme kendini canım eminim ki kızında birşey çıkmayacak canım...çok öptüm

Suraycım şimdi okudum inşallah güğzel haberler alırız sen içini ferah tut Allaha emanet meleklerimiz

canim hamarak hanimin hali bambaska olurmuskaydirigubbakcemile3ah birde ben yapabilsem,inanki ev temizligi tamam ama su camlar vs,beni mahveti cok kirli icimden gelmiyorkaydirigubbakcemile3eskiden hem siyeri hem ev hem yemek ay nasil yapamrisim sidmik bebekle tembellestim,ellerine saglik hamarat annea.s.allah nazarlardan saklasin seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…