ama böyle bir niyet içine girersen , işyerine söylemeden mutlaka o yazıyı al..belli olmaz son anda kanunlar değişir bişey olur, malum SSK da şu aralar herşey değişiyor... o yazıyı alamazsan tazmnıat alamzsın cunku...
niyetim tabiiki bu şekilde değil. bu kadar zaman burdayım bu şekilde ayrılmak zaten hoş olmaz. ama işte şartların ne getireceği belli olmaz o yüzden sormak istedim şimdiden ne önlem alınabilinir yada ilerde ne gibi işlem yapabilirim diye. ben bi ara gidip alayım o yazıyı. hayat bu hiç belli olmaz. bu arada dediğin gibi doğum iznimden sonra bebek bakımında sorun çıkarsa ücretsiz izin isterim ilk etapta. sonrası da Allah kerim:) tekrar teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.
kızlar dr dan geldım rısk faktöru 1/233 cıkmıss tek sorun bu bebegım ultrasonda grduk kıpır kıpırr saglıklıda gözukuooo ama işte deger 250 ın altında olması bızı korkutuo..yarın fetal anomolı taramasına gdıcezz yanı o ayrıntılı ultrasona 22.haftadaa gdlicektı ama erkek gdıcez ..doktor kesın kızz dıyo ıns bebegım saglıklıdrr dua edın kızlar yaa sızın sonuc kac cıktı???
suraycım sana ne oldukı??? haberım yok tatlımmm
selam kızlar biz geldik:CüvCüv:gamyoncuiremsunasılsınız ?
biz pek iyi değiliz kızlar dünden beri moralim altüst oldu((( 4 lü testimizin sonucunda yaş riski çıktı o yüzden amniyosentez yapılacak (((( ne olur dua edin bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlarımızın gözü aydın olsun sağlıkla bebişlerini kucağına alırlar inşallah.
rahatsızlığı olan arkadaşlarımızda çok geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum:Saruboceq:
kızlar detaylı ultrasondan geldik. bebegimin saglıgı iyi görünüyor. 360gr olmus. 25cm civarında dedi doktor. 3 gün önden gidiyormud. 20+1 göründük.
kızlar dr dan geldım rısk faktöru 1/233 cıkmıss tek sorun bu bebegım ultrasonda grduk kıpır kıpırr saglıklıda gözukuooo ama işte deger 250 ın altında olması bızı korkutuo..yarın fetal anomolı taramasına gdıcezz yanı o ayrıntılı ultrasona 22.haftadaa gdlicektı ama erkek gdıcez ..doktor kesın kızz dıyo ıns bebegım saglıklıdrr dua edın kızlar yaa sızın sonuc kac cıktı???
suraycım sana ne oldukı??? haberım yok tatlımmm
anladım suraycımmm pekı yaprıacakmısın amınosentez ben düşünmuorumm acıkcasııı bebegın dusme rıskı var temız cıksa sevınıcez ya pekı kötu cıksa aldrcakmıyızz hayırrr... rabbımmm saglık versın ınsallah..ınslh kötu bı durum yoktur benm durumum 233 kişiden birinde görülüoo demekmiş ıns bızde görunmz..
.kızılcık cnm ıyı yapmısın bnde böle bişiy olcagını bılsem yaptrmazdm herlde 2li temız cıktı dıe yaptrdım ıste bıde benm tup bebek ya oyuzden herseyı ıncelıolar rahat olalım kızlar hiçbişey cıkmıcak emınım zaten yaın dr saglıklı gözukuo derse düşünmuom ben amınosentez ıns gerek kalmaz allhım...
1/277 sınıra yakın yani .
anladım suraycımmm pekı yaprıacakmısın amınosentez ben düşünmuorumm acıkcasııı bebegın dusme rıskı var temız cıksa sevınıcez ya pekı kötu cıksa aldrcakmıyızz hayırrr... rabbımmm saglık versın ınsallah..ınslh kötu bı durum yoktur benm durumum 233 kişiden birinde görülüoo demekmiş ıns bızde görunmz..
evet canım eşimle karar verdik yaptıracağız. 9 ay boyunca bunun stresini yaşamak istemiyoruz. Allahım kimseyi sınama yarabbim böyle durumlarla.
kızlar ben şimdilik çıkıyorum ütüm var birsürü...güya eve iş yapmaya geldim çok uykum geldi uyudum bari şimdi yapayım....
görüşürüz ...
corneli üzme kendini canım eminim ki kızında birşey çıkmayacak canım...çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?