Suraycım şimdi okudum inşallah güğzel haberler alırız sen içini ferah tut Allaha emanet meleklerimiz
merhaba canim gecmis olsuna.s.aslinda hemen hemen tum hamileler yari yariya riskte birde bakacak olursak suanki sistemde doktorlarda epey abartiyor kafa karistiriyor bence fazla dusunmemek lazim,
kızlar cidden bende 3 lü tarama testi yaptırdım ama testi alınca neye dikkat edeceğimi bilmiyorum sınır nedir neye bakacağım Allahım neolur hepimizin yüzünü güldür ..
ceylan cigim merhaba hosgeldin canim nasilsin insallah bebiste sende iyisindiropuyorumnanaktan insallah suray hayirli haberler verir bize dualarimiz onlarla olsun sevgilerle
Suraycım şimdi okudum inşallah güğzel haberler alırız sen içini ferah tut Allaha emanet meleklerimiz
canim ben boyle okudukca arkadaslari aklim karisiyor downsendrum ne misal hic bilmem,burda annelik defterimiz var onda kilo haftasi viginada sorun olup olmamis yazar ama mecburi 15dk kadar ultrasaldan bakarlar bobrekleride kontrol eder birsey varsa hemen renkli ultrasala yolarlar ama oyle 2test 3lu test 4lu test bilmyiorumbilmiyorumkismile,simdik duusnuyorum ben bakiyorum kimligime ama oyle seyler goremiyorum,dowsendrom nedemek beni aydinlata bilrimsin,3lu test yani aklima takildi persembe dr,sorayim bir,bir kizim olmasina ragmen acaba ben gerimi kalmisimkaydirigubbakcemile3ogreneymde bare bilgim olsun
Hoşbulduk canım benim opuyorumnanaktanİyiyiz vajinal mantar haricinde çok iyiyiz fitil kullanıyorum biraz rahatlattı umarım tez zamanda geçer Siz nasılsınız
Suraycım dualarımız seninle..
kizilcik canim merhaba heyecanim yaklasiyor benim persembe 16,50randeumdayim acaba kiz mi erkek mi diye uykularim kaciyor yarin saymasam birgun kaldi ,,,,darisi herkesin basina ogrenemeyen annelerin basina gerci daha bende bilmiyorum ama kismet
ay ceylan cigim hic deme bendede sorun cikti inanki 2aydir tedavideyim gecmiyor en son en agir fitil verdi,6tanesi c vitamini 6taneside en agir fitil inanki biktim fitillerden,ama normalmisde gecmiyor,GECMIS OLSUN;
kızlar benim mesai sona erdi. hepininiz öpüyorum kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.
kızlarrr mrbbb:):):)
dün rüyamda kızlarımı gördüm Diyar ve Derin koyuyordum rüyamda isimlerini nasıl sizcee kaydirigubbakcemile5?? aklıma yattı gibi bi de rüyamda görünce iice etkilendimm eşim biraz mırın kırın ediyo ama ikna ederim onuusempatiksalakcinni:):):)
dün rüyamda kızlarımı gördüm Diyar ve Derin koyuyordum rüyamda isimlerini nasıl sizcee kaydirigubbakcemile5?? aklıma yattı gibi bi de rüyamda görünce iice etkilendimm eşim biraz mırın kırın ediyo ama ikna ederim onuusempatiksalakcinni:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?