2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopysıcım cok saol tatlım kolay gelsın...

kızılcık cnm sende saol ınsallhh hersey yolundadırr.. ultrasonda demek ıstedım kıpır kıpır elını ayagını kolunu oynatıo normaldede tabıkı hıssetmeye basladım artıkk pıtpıt elımı koyuom kalp atıslarını hıssedıom bazenn elını bacagını batırıo karnıma hıssedıosun anlıon artık yavas yavas:))ıns senınde az kaldı cnmm hıssedersın 3 haftaya kadar):)

kızlar cidden bende 3 lü tarama testi yaptırdım ama testi alınca neye dikkat edeceğimi bilmiyorum sınır nedir neye bakacağım Allahım neolur hepimizin yüzünü güldür ..

Suraycım şimdi okudum inşallah güğzel haberler alırız sen içini ferah tut Allaha emanet meleklerimiz

ceylan cigim merhaba hosgeldin canim nasilsin insallah bebiste sende iyisindiropuyorumnanaktan insallah suray hayirli haberler verir bize dualarimiz onlarla olsun sevgilerle

merhaba canim gecmis olsuna.s.aslinda hemen hemen tum hamileler yari yariya riskte birde bakacak olursak suanki sistemde doktorlarda epey abartiyor kafa karistiriyor bence fazla dusunmemek lazim,

Merhaba canım çok teşekkür ederim. tabii doktorlarında yanılma payları var elbette. onların görevi bu durumlarda bizi bilgilendirmek. bakalım canım herşeyin hayrlısı.

Kızılcık canım teşekkür ederim. herşey bebişlerimiz için.

kızlar cidden bende 3 lü tarama testi yaptırdım ama testi alınca neye dikkat edeceğimi bilmiyorum sınır nedir neye bakacağım Allahım neolur hepimizin yüzünü güldür ..

canim ben boyle okudukca arkadaslari aklim karisiyor downsendrum ne misal hic bilmem,burda annelik defterimiz var onda kilo haftasi viginada sorun olup olmamis yazar ama mecburi 15dk kadar ultrasaldan bakarlar bobrekleride kontrol eder birsey varsa hemen renkli ultrasala yolarlar ama oyle 2test 3lu test 4lu test bilmyiorumbilmiyorumkismile,simdik duusnuyorum ben bakiyorum kimligime ama oyle seyler goremiyorum,dowsendrom nedemek beni aydinlata bilrimsin,3lu test yani aklima takildi persembe dr,sorayim bir,bir kizim olmasina ragmen acaba ben gerimi kalmisimkaydirigubbakcemile3ogreneymde bare bilgim olsun

ceylan cigim merhaba hosgeldin canim nasilsin insallah bebiste sende iyisindiropuyorumnanaktan insallah suray hayirli haberler verir bize dualarimiz onlarla olsun sevgilerle

Hoşbulduk canım benim opuyorumnanaktanİyiyiz vajinal mantar haricinde çok iyiyiz fitil kullanıyorum biraz rahatlattı umarım tez zamanda geçer Siz nasılsınız
Suraycım dualarımız seninle..

kizilcik canim merhaba heyecanim yaklasiyor benim persembe 16,50randeumdayim acaba kiz mi erkek mi diye uykularim kaciyor yarin saymasam birgun kaldi ,,,,darisi herkesin basina ogrenemeyen annelerin basina gerci daha bende bilmiyorum ama kismet

Bizim zamanımızda ikili üçlü mü varmış Sadece akılları karıştırmak için Allaha emanet Allah korusun Sadece stres yaşıyoruz

Hoşbulduk canım benim opuyorumnanaktanİyiyiz vajinal mantar haricinde çok iyiyiz fitil kullanıyorum biraz rahatlattı umarım tez zamanda geçer Siz nasılsınız
Suraycım dualarımız seninle..

ay ceylan cigim hic deme bendede sorun cikti inanki 2aydir tedavideyim gecmiyor en son en agir fitil verdi,6tanesi c vitamini 6taneside en agir fitil inanki biktim fitillerden,ama normalmisde gecmiyor,GECMIS OLSUN;

kizilcik canim merhaba heyecanim yaklasiyor benim persembe 16,50randeumdayim acaba kiz mi erkek mi diye uykularim kaciyor yarin saymasam birgun kaldi ,,,,darisi herkesin basina ogrenemeyen annelerin basina gerci daha bende bilmiyorum ama kismet

Sağlıklı olsunda İnşallah gösterir guclubacismileBizimki maşallah her gittiğinde gösteriyor

kızlar benim mesai sona erdi. hepininiz öpüyorum kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.

ay ceylan cigim hic deme bendede sorun cikti inanki 2aydir tedavideyim gecmiyor en son en agir fitil verdi,6tanesi c vitamini 6taneside en agir fitil inanki biktim fitillerden,ama normalmisde gecmiyor,GECMIS OLSUN;

Erken doğum düşüğü tetikliyor diye korkuyorum birde 3 senedir özlenen bir bebek o yüzden çok korkuyorum Fitil bende gynoflor verdi hatta D kategori riskli ama dr.um güvenle kullan dedi bende 1 aydır başetmeye çlışıyorum Fitili ileride atamıyorum sabki kapanmış :)

kızlar benim mesai sona erdi. hepininiz öpüyorum kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.

suray canim gonull rahatliligiyla uyu rica ederim dusunmeme ye dikkat et,dualrim seninle iyi gunler kedine iyi bak kalbine kotu seyler getirme sevgilerle cici anne,,a.s.

kızlarrr mrbbb:):):)

dün rüyamda kızlarımı gördüm Diyar ve Derin koyuyordum rüyamda isimlerini nasıl sizcee kaydirigubbakcemile5?? aklıma yattı gibi bi de rüyamda görünce iice etkilendimm eşim biraz mırın kırın ediyo ama ikna ederim onuusempatiksalakcinni:):):)

Rüyanda gördüysen koy canım bence çok güzel ...bayanssulusmile

Özellikle Diyar çok şahane, Eşini ikna etmeye bak...

merhaba kızlar arkadaşım 19 haftalık hamile
hamile kaldığında 55 kiloymuş ama şimdi 10 kilo almış 65 olmuş normalmidir

merhaba canim hosgeldin bence cok guzel isimler helede diyar ismi cok guzel,ikiz annesi oalcaksin allah saglicakla kucaklamayi nasip etsin,benimde ikizim var 15dk buyuk cok duskunuz bir birimize onsuz yasayamam digerleirnde duskunum ama onsuz olamam,dusun ikimizde ayni anlarda hamile kaldik hahahakaydirigubbakcemile3ben 17,09 o 30,09 ama o ogrendi oglu olacak ben daha ogrenemedim eyvahedigeldismileallah nazarlardan saklasin diyarla opuyorumnanaktanderin i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…