-----2010 KASIM hamişleri----

sen bir sağlık ocağına git baby03 :) orda zaten kaydını yapar haftana göre de tetonozu vururrla.r.

ben susup otursam

kolum delindi yaww:18:

her ay ben zaten kan veriyorum şu troitlerim yüzünden

birde doktorda testler istiyor

su döksem saksı gibim su akıcak kollarımdan

AAAAAAAYYY kız erkkek bi karar verememiş ya doktorlarınız

ya okadar aldık bide sonradan kızdı erkek

erkekdi kız olmasın yaa

varya okadar aldık allah korusun kimseninki değişmesin dahaa

ben yarın kızımın şeysini görmek istiyimmi yinee

emin olıyım DDD inş. göstertir

ama doktorum bana alışveriş yapabilirmiyim diye sorduğumda

evet yapabilirsin dedii

hatta ben dedimki yanlış anlamayın ama bazen kızdı erkek çıkabiliyo dedimm yok yok dediii

çok emindi yanee ama siz böyle diyince bende şüpheleniyorum yaww

kesin emin olupta sonra cinsiyeti farklı çıkan varmı aranısdaa:18:

benim kii kesin demedi işte baby03 5. ayında geldiğinde gene bakar teyit ederiz dedi. o yüzden benim şüphelerim eğer eminse bence sen korkma. senin ki doğru tercihtir. he valla ismi cismi herşeyi beynen fikren hazırlandı. bir sürü de eşya alındı. şimdi değişirse baya değişecek durum var ortada. eerkektir yakocaman annneyim bir çocuğumun cinsiyetini de hissedemeyecem mi? hissedyor oluyummm..

sen kesinleşene kadar fazla bişey alma ozaman cnm

alırsın sonra onları birinede veremessin

kıyamassın

ay insan sinir olur ya

inş. değişmes içine doğan doğrudur hadi hayırlısı :))

yarına umut bağladım inş. pozisyonu düzgün olur da görürüz tekrardan. bir de aşırı hareketli diil benimki usglerde de öyle bir takıldı mı aynı şekilde duruyor uzun süre eller kafasında böyle keyfine düşkün.... erkekler de daha az hareketli oluyorlar diye... ne bileyim pipisini ben de görmüşken... valla bir hep taraftar kıyafetleri aldık gittik bu hafta. kız da olsa fbli giyinecek artık.

cnm erkekler daha sakin oluyor öyle evt

çikolata ye sen gitmeden

olsun kız olsada fbli giyindirirsin

ben giydiririm şahsen nolcakki çokda güsel olur:)))

hayırlı haberlerle gelelim inş. benimde yarın randevum

nazın da yarınmış! hepimiz yarına yığılmışız... en son gittiğimde çikolata yemiştim birazcık daha hareketliydi evet gene yerim yarın hareketlensin die.. bakalım.

nazın da yarınmış! hepimiz yarına yığılmışız... en son gittiğimde çikolata yemiştim birazcık daha hareketliydi evet gene yerim yarın hareketlensin die.. bakalım.

evt :) cnm

ye de oynasın biras

detttt olmaz öyle şeyy gerekliymiş canım vurdurmak yoksa boşuna neden yapsınlar ki....hem bi iğneden korkuyorsun o çocupu nasıl doğuracaksın ben kendimi hep öyle teselli ediyorum dayan ölmezsin diyorum.

ahan da kilit kelime: nasıl doğuracağız biz bu çocukları?:18:

Allah vercek inş kolaylığını onu düşünmek ve telaşlanmak için daha erken son zamanlarda tutuşacağız.....

ara ara insanın aklına gelmiyor değil vallahi. evet ama şimdiden telaş edersek yolun sonu bulunmaz şuanın keyfini çıkarmak en iyisi.

ahan da kilit kelime: nasıl doğuracağız biz bu çocukları?:18:

Nasıl doğuracağızı bende düşünüyorum. hele de bi doğum videosu izledim ahada ben bittim dedim doktorumla konusştum normal doğum ama epidural olarak yapacağım.acıyı sancıyı hissetmek istemiyorum çünküüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…