haber yok ant.dan
ama bence kesin dogurdu :))
kızlar saolun epey bi fikir vermişsiniz...kızmakta hepiniz haklısınız..ama sanırım beni ayesinemk çözmüş...
walla nasıl böyle çözdü anlamadım..gerçekten öyleyim..kayınvaldem hayatta bana iş söylemez...
kayınpederim iş yapsam kızar otur diye...
eşime gelince evet heyecan yapıyor gelecekler diye..sürekli hürmet etmek istiyor haklı olarak..annesi babası diye değil..benim akrabalarım da gelse aynı şeyleri yapıyor...
asıl yerinde duramayan benim...ama bu sefer tavsiyelerinizle durdurucam kendimi...bebeğim herşeyden önemli tabi..
az önce konuştum eşimle...çayı meyveyi sen halledersin şurda 10 günümüz kaldı sabredelim 9 ayı yatarak geçirenler var dedim..tamam dedi...ben de naz yapayım bu arada tabi...
ya kızlar sizi çok seviyorum ben yaaaa....
ne iyi arkadaş oldunuz...ne güzel paylaşıyoruz herşeyimizi...ben size çok alıştım yaaa...
inanın doktor doğumu bu hafta yapmayınca en çok sizinle biraz daha kalıcam diye sevindim..
hoşgeldin canım,beklesin daha annesi ,erken...
biz iyiyiz bu arada,benim kızımda durmuyor,sanırım erken gelmek istiyor sanırım,yarın kontrolüm var göreceğim kızımı...
kızlar saolun epey bi fikir vermişsiniz...kızmakta hepiniz haklısınız..ama sanırım beni ayesinemk çözmüş...
walla nasıl böyle çözdü anlamadım..gerçekten öyleyim..kayınvaldem hayatta bana iş söylemez...
kayınpederim iş yapsam kızar otur diye...
eşime gelince evet heyecan yapıyor gelecekler diye..sürekli hürmet etmek istiyor haklı olarak..annesi babası diye değil..benim akrabalarım da gelse aynı şeyleri yapıyor...
asıl yerinde duramayan benim...ama bu sefer tavsiyelerinizle durdurucam kendimi...bebeğim herşeyden önemli tabi..
az önce konuştum eşimle...çayı meyveyi sen halledersin şurda 10 günümüz kaldı sabredelim 9 ayı yatarak geçirenler var dedim..tamam dedi...ben de naz yapayım bu arada tabi...
ya kızlar sizi çok seviyorum ben yaaaa....
ne iyi arkadaş oldunuz...ne güzel paylaşıyoruz herşeyimizi...ben size çok alıştım yaaa...
inanın doktor doğumu bu hafta yapmayınca en çok sizinle biraz daha kalıcam diye sevindim..
kızlar su NTS nezaman yapılmaya baslıyor. benim dr hiç bahsetmiyor bile?? zaten etliye sutluye karısmaz sormasan konusmaz bir adam??? ben mi sormalıyım? yoksa erken mi?
kızlar eşime kızmakta haklısınız...ben de çok kızıyorum çünkü..doktor söyleyince o da yanımdaydı zaten...umarım anlayış gösterir...32 yaşında eşim..çok yaşlı başlı bi adam da değil...
inan o soruyu sorsam dr lar cok mu biliyor hepsi abartıyor biz hastanemi gorduk diyecek kadar cahil insanlardan bahsediyorum:) yani sadece susuyorum. inanın okadar degişik bir durum yasıyorum ki . ilk bebişimi kaybettim. gelişim eksikliği vardı. 5 aylıktı drlar sonlandırdı.. ikincisine acele ettim rahim duzelmeden oldu ve bebegin eşi asagı yerlesmiş sürekli kanama( gebelişin basından beri belimde bir ip :)) boylama diyorlar. kasınmaktan öldürüyor insanı. :)) 2 gun önce de ogrendim ki ben kalkıp gezsem de bişey olmazmıs cocuguma:) sorun neden neden:) cunku kilit kitlemişler:) onedemek diyorsunuz biliyorum:) bi kilit alıp kitliyorlarmıs dua okuyup sonra bebegin düsmüyormuş.... doguma giderkende o asma kilidi acmak gerekiyormus.... gelde anlat bu insanlara:) ya töbe tçbe allaha cetin gelsin istemiyorum ama sonucta dua var işin ucunda ama dr kalkma diyo. yapısmıslar koluma kalk bişey olmaz kilit kitledik diye:)) korkularından son aya kadar da soylememişler. şimdi dogum yaklastı aniden olursa kilit kitli kalmasın diye soylemişlerr:)))
allah askına 9 ay gecirdim bide öncesi var amaa ömrüm bitti sanki. orta cagda skolastik dönemdeyim sanki. pes bile diyemiyorum ayıp olur diye. sadece ben nerden düstum buraya diyorum kacasım geliyo bazen:) ama yinede gulmeye calısıyorum:)
kafanızı şişirdim ama biraz gülün istedim. 12 lık doguran basımın ustune yani:) cehaletin daha ne boyutları var bakın gorun:)
ben duyunca bu espriyi yapmıstım:)))) yaw bi kızıyorlar gorseniz:) dusunsene gece dr a gidiyorum. acil :) kilit de bizde degil:) bi de herkesin kilidinde isim varmıs:) otopark gibi:)
kadının tel kapalı:) ne yapıcam dedim??? hepsi yarın gidip kilidi alıcaz dedi:) almayın bişey olmaz benimki sezaryen yani dr hırsız gibi girecek dedim:)
bence de doğurmuştur, haber de alamayız ondan bir süre.. inşallah ikisi de çok iyidir
alıntı yapın yanında no yazıyo ya na tıklıyosun istediklerini alıntı ypmk için canıma.s.kızlar kilidim ve ipime bu kadar ılımlı yaklastıgınızdan oturu hepinize tesekkur ederim. birilerine anlattım da içim rahatladı vallahi:)) ayrıca siteyi henuz layıkıyla kullanamıyorum hepinize ayrı tesekkur edemiyorum. su coklu alıntı nasıl yapılıyor ben hala basarAmadım
kızlar kilidim ve ipime bu kadar ılımlı yaklastıgınızdan oturu hepinize tesekkur ederim. birilerine anlattım da içim rahatladı vallahi:)) ayrıca siteyi henuz layıkıyla kullanamıyorum hepinize ayrı tesekkur edemiyorum. su coklu alıntı nasıl yapılıyor ben hala basarAmadım
alıntı yapın yanında no yazıyo ya na tıklıyosun istediklerini alıntı ypmk için canıma.s.
alıntı yapın yanında no yazıyo ya na tıklıyosun istediklerini alıntı ypmk için canıma.s.
bak mesela istediğin mesaja gel sağ altta alıntı yapın yanında no yazıyo ya ona tıkla sonra 2. msjda noya tıkla en son alıntı yapcağın msjda alıntı yapa tıklaanlamamısım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?