2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
s_g takma kafana, bakma biz sasirip gulduk tabi ama basimiza gelse belki ayni sekilde dusunurduk.

zaten surda birsey kalmamis, hersey cok guzel olacak olumlu dusun her zamanki gibi :)

s__g canım gerçekten seninki de tuhaf bi durum...ne komik insanlar var yaaa..
bu kadarını da duymamıştım..neyse sen sağ salim al kucağına bebişini inşallah...
çıkarmamışsın sen de belinden ama ister istemez etkiliyorlar insanı...

ohhh içim rahatladı gece rahat uyuyacagım vallahi:))) bebiş de sende yorulmadan guzel guzel dinlenin ve oyle doguma gidin:) ben daha cok yeniyim bu sitede ama cokkk seviyorum bende herkesiii:) stresim azalıyor:)

hoşgeldin canım,beklesin daha annesi ,erken...
biz iyiyiz bu arada,benim kızımda durmuyor,sanırım erken gelmek istiyor sanırım,yarın kontrolüm var göreceğim kızımı...

bizizm kontrolümüzde perşembe teyzesiopuyorumnanaktan

bende cok merak ediyorum hayırlısıyla ve vaktinde gelsin meleklerropuyorumnanaktan

canım benim , anlıyorum seni... eşinle konuşman iyi olmuş, naz da yap valla :) zaten az bir zaman kaldı değerlendirmek lazım zemuszemus bu arada ben de pek naz yapamam canımın kıymetini bilmem ama aslında yapmak lazım... ben de buradaki tüm arkadaşlara çok alıştım, iyi kötü bir sürü şey paylaştık, inşallah bebekler doğduktan sonra da böyle devam ederiz opuyorumnanaktan
biz de seni seviyoruz canım :))

Son düzenleme:
kızlar kilidim ve ipime bu kadar ılımlı yaklastıgınızdan oturu hepinize tesekkur ederim. birilerine anlattım da içim rahatladı vallahi:)) ayrıca siteyi henuz layıkıyla kullanamıyorum hepinize ayrı tesekkur edemiyorum. su coklu alıntı nasıl yapılıyor ben hala basarAmadım

kızlar su NTS nezaman yapılmaya baslıyor. benim dr hiç bahsetmiyor bile?? zaten etliye sutluye karısmaz sormasan konusmaz bir adam??? ben mi sormalıyım? yoksa erken mi?

Benim doktorum da hala istemedi NST, 27 Nisan' da gideceğim tekrar o zaman alttan muayane ile NST bakacağını söyledi...

Lütfen sakin ol, başkalarını memnun edeceğim diye, risk alma sakın. Zaten hep başkaları ne düşünür diye düşünmekten, kendimizi unutmuyor muyuz? Bencil olmak bazen iyidir :)

Valla canım ne diyim, kültürüm arttı, lik defa duyuyorum böyle şeyler :))) İyi güldüm valla... Ne kadar mantıklı yönümüz "hadi be" dese de, çelişkiler yumağı yaratabilir bu tipler...

bence de doğurmuştur, haber de alamayız ondan bir süre.. inşallah ikisi de çok iyidir

İnşallah, yakın zamanda iyi haberleri gelir

alıntı yapın yanında no yazıyo ya na tıklıyosun istediklerini alıntı ypmk için canıma.s.

neyse ben kaçayım kızlar...kalkıp yavaş yavaş yemeği yapayım..hepinize iyi akşamlar....
aklım da ANT da kaldı..naptı acaba...inşallah kollarındadır bebeği..

bosver ben de beceremiyorum coklu alinti falan, ben de caylagim yerimseniben

Çoklu alıntı yaparken, alıntı yapacağın her gönderinin "no" kısmına basıyorsun, en son alacağın alıntıda "alıntı yap" a basıyorsun. Bazen ben geriye dönmüyorum, en son mesaja "alıntı yap" diyrum, cevap kutusunda onu siliyorum. Bilmem anlatabildim mi opuyorumnanaktan

:) çok kolay aslında istediğin mesajları no ile seç,en sonki alıntıda hem noya hem yanındaki alıntı yapa bas :)

şimdi oldu işte:)))) tamam cok tesekkurler hepinize:) ben yarım saat oldu kacıyorum diyeli hadi gorusuruzz optummm herkesii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…