2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senin yöntem de iyiymiş, ben de öyle yapayım bundan sonra :)

kızlar bugğn benim son iş günüm yaın bir raporumu vermeye gelcem ohh ohh darısı tüm çalışan annişlerin başına inş

bu arada sg biz seninle değil,sana yapılanlarla dalga geçtik,sakın yanlış anlama,benim kayınvalidemde evinin bahçesinde yumurta bulmuştu ve yumurtayla büyü yapıp bahçeye attığımı iddaa etmişti,eşimde duyunca sinirden kudurmuştu,ki kayınvalidem yıllarca fransada yaşamış,3yabancı dil bilen,entellektüel gözüken,düzenli gazetesini felan okuyan bir hatun :))

gözün aydın, iznin hayırlı olsun...
saol canım
tuğbacığım raporunu nerden alıyorsun,nasıl veriyorsun,bana biraz bilgi verebilir misin?
raporu doktordan alcam çalışabilir raporu almıştım bugün bitiyo yarın iş görmez raporu alcam onu kurumuma vercem rapor doktorda var zate sadece boşluklar doldurup sana veriyo
gözüm aydın,iyi tatiller,bol bol dinlen
saol canım

elvan sırf bebeğin kafası büyük diyemi sezeryana karar verildi

evet canım. son dakikada 3 5tane hemoroidim de çıktı. ıkınırken çok kanama yapar vs. diye. bir de doktorum beyaz tenlilerin ıkınırken daha çabuk çatlayacağını söylüyor. zorlanmana gerek yok dedi. ben de zaten sıkışır falan diye korkuyordum. hakkımızda hayırlsı..

tam itiraf.comluk

alemsin kız

kızlar bugğn benim son iş günüm yaın bir raporumu vermeye gelcem ohh ohh darısı tüm çalışan annişlerin başına inş

ay sonunda yani tuğba. ne çalışma aşkı varmış sende. kızın acık beklese de anacığı dinlenebilse bariii

oy oy oy sabır bacııı

kızlar bu saate kadar ant tan haber bekledim. ama ses çıkmadı. neyse doğurmuştur heralde. yemek yapiiim. bu arada sanırım çaya kayınannemler gelcekmiş az önceki aldığım habere göreee kaydirigubbakcemile3

raporu doktordan alcam çalışabilir raporu almıştım bugün bitiyo yarın iş görmez raporu alcam onu kurumuma vercem rapor doktorda var zate sadece boşluklar doldurup sana veriyo

sağol canım,bizim kendi işimiz o yüzden benim daha yeni haberim oldu öyle bir hakkım oldğundan....

sağol canım,bizim kendi işimiz o yüzden benim daha yeni haberim oldu öyle bir hakkım oldğundan....
özelde parayı peşin alınıyo diye biliyom onuda araştır istersen biz aylık almaya devam etcez bir araştır tatlım
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum

selam anneler nasılsınız geçmişi fazla okuyamadım fazla zamanım olmuyor bu ara ama s_g çok şaştım valla seninkilere tamam arada bitane çıkabiliyo da bunların hepsimi böle dünya çocukların yetimlerin duaların hürmetine ayakta duruyor derler duasız bişey olmaz inanan herinsan duaya ihtiyaç duyar ben uzun bi süre din eğitimi aldım ama öle insanlarla karşılaştımki din eğitimi aldığı halde böle şeylere inanıyor dinimizde önce önlemini alcaksın sonra allaha tevekkül edeceksin rabbim hiç bişe yapmadan bana dayanın demiyorki sen doktora git sölediklerine dikkat et ilacını kullan ondansonra dua edip allaha tevekkül et hiç önlem almadan oturup dua etmekde olmaz heleki böle ipmiş kilitmiş olurmu öle saçmalık sen yat oku felak nasları ayetel kürsüyü dua et rabbim korur ay kusura bakmayın çok yazdım galiba ama sinir oldum yani bu ne be hastayıda daha çok hasta ediyo bu insanlar

kızlar açılmadan sertleşmeden bahsetmişsiniz benim üç haftadır sertleşmem adet sancısı gibi sancım bide malum yerde iğne batması gibi oluyo hele yürürken çıkacak zannediyorum iki hafta önce dr kontrol etti alttan açılma yok nst ye koydu sancıda yok üç hafta dinlen dedi ama şikayetlerim geçmdi sertleşme ve iğne batması felaket sorum şu kasılma dediğiniz şeyler naıl oluyor nasıl hissediyorsunuz bu ,ikinci doğumum ama oğlumda hiç böle ağrılar sancılar yaşamadım onun için bilmiyorum anlamıyorum şu kasılmalarınızı bi anlatsanıza nasıl hissediyonuz

sertleşme ve adet sancısı gibi sancı bende de var ama kasılmayı ben de bilmiyorum canım, nst de bende de sancı çıkmamıştı.

hoş geldin canım,benimde ağrılarım bayağı arttı,kasılma rahmin üst noktasından aşağıya doğru sertleşme şeklinde oluyor...elini karnına koyduğunda altında birşeyler toparlanıyor gibi oluyor...

merhaba kızlar beni hatırlayanlarınız olabilir içinizde uzun zamandır girmiyodum.bende son 2 haftadır çok ağırlaştım ayağa kalkarken sol kasığıma bi şey batıyomuş gibi çok ağrıyor..allah nasip ederse bizimde doğumumuz mayısın 2. haftasında.anneler gününe denk gelebilir.ama doktor suyun fazla dedi buda su kesesinin birden patlamasına neden olabilirmiş .aranızda böle olan varmı.çok zorluyor beni suyumun fazla olması .karnım davul gibi gerildi.bebekde yarmagül olucakmış.allahım son günlerim çok zor geçiyor.allah hayırlısıyla hepimize kolaay doğumlar nasip etsin inşllah

hoş geldin canım,geçmişolsun,az kaldı sıkıntıların bitmesine,Allah ın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alınca bütün sıkıntılarımız bitecek...

kızlar benim alt taraf kemiğim ağrıyor ayağa kalkınca..kemikleri kırıp gelecek galiba diyorum..sizde de böyle kemikde ağrı oluyomu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…