2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim alt taraf kemiğim ağrıyor ayağa kalkınca..kemikleri kırıp gelecek galiba diyorum..sizde de böyle kemikde ağrı oluyomu??

oluyo canım,dün aradım doktorumu,çatı açılıyordur dedi yarın bakacak açılma,vs.var mı diye...

hoşgeldin canım...
maşallah bebişin iri olucak sanırımm...şimdiye kadar suyu çok olan duymadım ..Son günlerde mayıs anneleri ağrılardan sızılardan tek tek dökülüyor...kaydirigubbakcemile2
Sağlıkla gelsin mayıs bebişlerii inşallahhh

kızlar benim alt taraf kemiğim ağrıyor ayağa kalkınca..kemikleri kırıp gelecek galiba diyorum..sizde de böyle kemikde ağrı oluyomu??

canım ben de yok ama, arkadaşıma oluyormuşşş..bebek doğum kanalına girince kemikler açılmaya hazırlanıyormuş sanırımm...
sabır çok az kaldı
çooookkeyvahedigeldismile

ah canım benim bebek ters duruyor hatta yan duruyor doğum kanalına böle giremez herhalde...bilmiyorumkismile

bu arada bir ara benim suyum fazlaydı sonradan geçti...

ah canım benim bebek ters duruyor hatta yan duruyor doğum kanalına böle giremez herhalde...bilmiyorumkismile

bu arada bir ara benim suyum fazlaydı sonradan geçti...

aaa gerçekten miii
kaderdaşız deseneeolumunekankayizsmile
benim bebişim de ters duruyor teyzesiiieyvahedigeldismile

allah a sukur tek sıkıntım bu batıl inancları onun dısında cok iyiler .:))) ama cevremde cok acayip insanlar oldugu dogru:) ne yapayım gulup geciyorum bende:) aksi halde elimi sıcak sudan soguk suya koymuyorlar. :) yani esimin ailesinden bahsediyorum:) bana kalk yatma derken iş yap demiyorlar bize gel oturalım gezelim falan:) ama onun dısındakiler tabi can sıkmak için cümleler kuruyorlar ama takmıyorummm:)

canım ip ve kilit hikayen gerçekten hem eğlenceli hem de düşündürücüymüşşşş:hulya:
ne şanslısınnn, bu devirde sıcak sudan soğuk suya el sokmayan gelin çoookk nadirr:gitme:

takma zaten canım,az kaldı çok şükür...

firstday senin sezeryanmı olacak????

evet canım epidural sezeryan olarak konuştuk, çok korkuyorum dediğimde uyuturum eğer dayanmıycak gibi olursan dedi doktorum..perşembe günü gün alıcazz bakalım..eyvahedigeldismile

seninki belli mi???

canım ip ve kilit hikayen gerçekten hem eğlenceli hem de düşündürücüymüşşşş:hulya:
ne şanslısınnn, bu devirde sıcak sudan soğuk suya el sokmayan gelin çoookk nadirr:gitme:

yok gercekten haklarını yiyemem yani eşimin ailesinden bahsediyorum. oyle elti melti muhabbeti yapmıyorum:) yoksa ona kalsa işten çıktıktan sonra gel benim ev işlerimi yap der:) allahtan esimin annesi izin vermiyor hukum gecirmesine:) zaten eve cok gec gidiyorum işlerim cok yogun. yakın oturuyoruz yemege falan cagırıyorlar:) elticimle k.validem bir evde oturuyor. :) gidince daha cok yoruluyorum:) ben yorulmayayım diye de koca kadın onumde kosturmaya calısıyor:) aman dert cok takarsan:))) ama takmamak umursamamak en guzeli:)
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bosver abi dalgana bak çak ozaman çak çak:)

evet canım epidural sezeryan olarak konuştuk, çok korkuyorum dediğimde uyuturum eğer dayanmıycak gibi olursan dedi doktorum..perşembe günü gün alıcazz bakalım..eyvahedigeldismile

seninki belli mi???

şimdilik normal doğum ama bakalım,yarın çatı muaynemde var,bende panik atak var birde,2 şeklinden de korkuyorum,ama normalide yaşamak istiyorum...hayırlısı hakkımızda...

ben birde lohusalığı merak ediyorum,eskiler yok şunu şöyle yap,bunu böyle yap,yapmazsan bu olur falan ....Allah yardımcımız olsun ...zor işmiş,her kafadan bir ses çıkması,hamileliğimin ilk başlarında bende yaşadım,3 hafta kadar yattım,yok işte yatma düşecek bebek durmaz,bizim kanamamız oluyordu birşey olmaz,şunu yap bunu yap....amannn boşverelim dediğin gibi....

bende suda doğumu sorcaktım güya bugun,suyumun yine azaldığındığını öğrenince unuttum:)hoş unutmasam bile bu kadarcık suyla suda doğum mümkün olmaz sanırım

evet canım takarsan kafaya takacak o kadar çoook şey varkiii...elti muhabbetine hiç girmiyorum bileeesempatiksalakcinni

şimdilik normal doğum ama bakalım,yarın çatı muaynemde var,bende panik atak var birde,2 şeklinden de korkuyorum,ama normalide yaşamak istiyorum...hayırlısı hakkımızda...
canım her ne kadar korksam daa normal doğum isterdim...sen de çok korkma bence bizden Şuleyi biliyorsundur..Dün epidural normal doğum yaptı, sadece doğum sancısı çekmiş o da 4 cm açılmaya kadar zaten giderken 2 yada 3 cm açılması vardı..Ondan sonrasını hiç hissetmemiş bile...belki sen de epidural yapabilirsinnn

bende suda doğumu sorcaktım güya bugun,suyumun yine azaldığındığını öğrenince unuttum:)hoş unutmasam bile bu kadarcık suyla suda doğum mümkün olmaz sanırım

devrim nerde yapacaksın doğumu, gittiğin hastanede var mı suda doğum???

ha bide o var dimi...??? amanın onu unutmusum :) 40 gun yalnız kalınmaz diye tutturacaklar:) offf ben patlarım vallahi... gerci su kırk cıkması denen seyi beklemicem:) 5 aydır yatıyorum. 1 hafta bekler sonra atarım kendimi dısarı ben...

suda dogumun suyla alakası varmı ki?? yok beee daha da neler :))) senin suyunlamı dolduracaklar havuzu... ama boyle bişey dusunuyorsan deneyimli dr lazım diyorlar var mı bildigin bi dr???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…