ben akaya gidiyordum,bu su azalmasından sonra ailemin yoğun ısrarıyla ztbye gitmeye başladım,ztbde var suda doğum,eğer son anda kararımı değiştirmezsem ztbde olur sanırım doğumdevrim nerde yapacaksın doğumu, gittiğin hastanede var mı suda doğum???
:)))suda doğumun suyla alakası şöyle var,suyum biraz daha azalırsa hemen doğuma alcaklar beni,yani normali beklemiycem,benim bu hafta doğum yapma itimalim vardı,ciğer geliştirci iğne felan vuruldum,ama geçen hafta suyum düzelmişti,bu hafta yine düşmüş,oda dengesiz işte ne yaptığını bilmiyorsuda dogumun suyla alakası varmı ki?? yok beee daha da neler :))) senin suyunlamı dolduracaklar havuzu... ama boyle bişey dusunuyorsan deneyimli dr lazım diyorlar var mı bildigin bi dr???
canım her ne kadar korksam daa normal doğum isterdim...sen de çok korkma bence bizden Şuleyi biliyorsundur..Dün epidural normal doğum yaptı, sadece doğum sancısı çekmiş o da 4 cm açılmaya kadar zaten giderken 2 yada 3 cm açılması vardı..Ondan sonrasını hiç hissetmemiş bile...belki sen de epidural yapabilirsinnn
:)))suda doğumun suyla alakası şöyle var,suyum biraz daha azalırsa hemen doğuma alcaklar beni,yani normali beklemiycem,benim bu hafta doğum yapma itimalim vardı,ciğer geliştirci iğne felan vuruldum,ama geçen hafta suyum düzelmişti,bu hafta yine düşmüş,oda dengesiz işte ne yaptığını bilmiyor
afiyet olsunnnnnnn,dimi insan içini döküyor,destek yardımlaşma felan güzel bir yer burasıkızlar yemek vakti geldii bana:))) ben kacıyorummm....
haaa unutmadan iyiki varsınızzzz:))))
:)))suda doğumun suyla alakası şöyle var,suyum biraz daha azalırsa hemen doğuma alcaklar beni,yani normali beklemiycem,benim bu hafta doğum yapma itimalim vardı,ciğer geliştirci iğne felan vuruldum,ama geçen hafta suyum düzelmişti,bu hafta yine düşmüş,oda dengesiz işte ne yaptığını bilmiyor
o yazıyı ben yazmadım nasıl benden alıntı olmuş :)benim doktorum epidurale pek sıcak bakmıyor,zorunlu kalmadıkça gerek yok diyor...nedenini tam sormadım soracağım yarın...Şule ye maşallah gerçekten,şimdilik topiğimizde tek normal doğuran o oldu
saol canım,herkes için hayırlısı ama normal doğum normal işte,insanın içinde kalır,yapılcak bişey yoksa napalım,bebişi sağ salim kucağımıza almak en önemlisi tabiykihayırlısı olsun canım,inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,şekli ne olursa olsun önemli değil...
afiyet olsun...kızlar yemek vakti geldii bana:))) ben kacıyorummm....
haaa unutmadan iyiki varsınızzzz:))))
benim doktorum epidurale pek sıcak bakmıyor,zorunlu kalmadıkça gerek yok diyor...nedenini tam sormadım soracağım yarın...Şule ye maşallah gerçekten,şimdilik topiğimizde tek normal doğuran o oldu
ant.ın bugünmüydü doğumuu...o yazıyı ben yazmadım nasıl benden alıntı olmuş :)
antda her ne kadar haber almamış olsakda inşallah normal doğurmuştur
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim izne ayrıldım evdeyim artık sizleri çok merak ettim doğum yapan arkadaşlar varmı
hoşgeldin canım,
doğuranlar var canım...kızlar durmuyor genelde,,,erken geliyorlar
selnacım mrb hatırladınmı ben, epeydir giremedim nasılsın varmı doğum yapan arkadaşlar çok merak ediyorum
var canım,
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/352217-2010-mayis-melekleri-geliyor.html
bu linkten bakabilirsin,bebeklerimiz aceleci davranıyor...seninki kaç haftalık oldu...
kimler tatlım
maşallah canım hepsi iyiymiş çok merak ett,m sizleri evdede net yok şuan misafirlikte girdim senin nekadar kaldı canım ben 36 haftalığım
benim 25 günüm var,36+3 üm bugün ama kızım beklemeyecek galiba o kadar,acayip ağrım var 2-3 gündür,yarın kontrolüm var ,belli olacak yarın,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?