2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devrim nerde yapacaksın doğumu, gittiğin hastanede var mı suda doğum???
ben akaya gidiyordum,bu su azalmasından sonra ailemin yoğun ısrarıyla ztbye gitmeye başladım,ztbde var suda doğum,eğer son anda kararımı değiştirmezsem ztbde olur sanırım doğum

suda dogumun suyla alakası varmı ki?? yok beee daha da neler :))) senin suyunlamı dolduracaklar havuzu... ama boyle bişey dusunuyorsan deneyimli dr lazım diyorlar var mı bildigin bi dr???
:)))suda doğumun suyla alakası şöyle var,suyum biraz daha azalırsa hemen doğuma alcaklar beni,yani normali beklemiycem,benim bu hafta doğum yapma itimalim vardı,ciğer geliştirci iğne felan vuruldum,ama geçen hafta suyum düzelmişti,bu hafta yine düşmüş,oda dengesiz işte ne yaptığını bilmiyor

kızlar yemek vakti geldii bana:))) ben kacıyorummm....

haaa unutmadan iyiki varsınızzzz:))))

benim doktorum epidurale pek sıcak bakmıyor,zorunlu kalmadıkça gerek yok diyor...nedenini tam sormadım soracağım yarın...Şule ye maşallah gerçekten,şimdilik topiğimizde tek normal doğuran o oldu

şimdi anladım:) ))

hayırlısı olsun canım,inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,şekli ne olursa olsun önemli değil...

benim doktorum epidurale pek sıcak bakmıyor,zorunlu kalmadıkça gerek yok diyor...nedenini tam sormadım soracağım yarın...Şule ye maşallah gerçekten,şimdilik topiğimizde tek normal doğuran o oldu
o yazıyı ben yazmadım nasıl benden alıntı olmuş :)
antda her ne kadar haber almamış olsakda inşallah normal doğurmuştur

merhaba kızlar..nasılsınz bebişler nasıl..normal doğumlu bebişmz doğmuş ilk olarak.hayırlısı olsun inş..darısı bizlerin başına.benim doktorumda epidurale sıcak bakmıyor.nasıl doğurcam bilmiyorum

hayırlısı olsun canım,inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,şekli ne olursa olsun önemli değil...
saol canım,herkes için hayırlısı ama normal doğum normal işte,insanın içinde kalır,yapılcak bişey yoksa napalım,bebişi sağ salim kucağımıza almak en önemlisi tabiyki

kızlar yemek vakti geldii bana:))) ben kacıyorummm....

haaa unutmadan iyiki varsınızzzz:))))
afiyet olsun...
evet gerçekten hemen aynı şeyleri yaşadığımız için paylaşım yapmak çok rahatlatıyor insanııı

evet maşallah Şuleciğee...
canım benim doktor sezeryanda normalde dee epidurali savunuyor..Doktorların her biri farklı zatennn

o yazıyı ben yazmadım nasıl benden alıntı olmuş :)
antda her ne kadar haber almamış olsakda inşallah normal doğurmuştur
ant.ın bugünmüydü doğumuu...
Allah yardımcısı olsun, bir avazda kurtulsun inşallahhh:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim izne ayrıldım evdeyim artık sizleri çok merak ettim doğum yapan arkadaşlar varmı

selnacım mrb hatırladınmı ben, epeydir giremedim nasılsın varmı doğum yapan arkadaşlar çok merak ediyorum

maşallah canım hepsi iyiymiş çok merak ett,m sizleri evdede net yok şuan misafirlikte girdim senin nekadar kaldı canım ben 36 haftalığım

benim 25 günüm var,36+3 üm bugün ama kızım beklemeyecek galiba o kadar,acayip ağrım var 2-3 gündür,yarın kontrolüm var ,belli olacak yarın,,

benim 25 günüm var,36+3 üm bugün ama kızım beklemeyecek galiba o kadar,acayip ağrım var 2-3 gündür,yarın kontrolüm var ,belli olacak yarın,,

hayırlısı olsun canım benimde kasılmalrım başladı nst ye girmiştim sancı çıkmadı çok öpüyorum seni ALLAH kurtarsın hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…