2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba nasılsınız cuma dan beri giremedim nete izne çıktım evde net olmayınca ancak annemlerden giriyorum doğum yapanlara kendim doğum yapmış gibi sevindim

ilkgün benim oğlanda ters en son cuma kendi dr umda iken görmüştüm dönmez dedi dr artık eşimin ısrarıyla bugün annemle başka bir hastaneye gittik sanki farklı birşey söylicekmiş gibi ters dedi yine ve kendi dr um 30 nisan için tarih veririken bu günküü dr 23 nisan yani 3 gün sonra alalaım sezeryanla dedi. şaşırdık kaldık.birde etrafımdakiler epidural için kafamı karıştırıyorlar şaşırdım kaldım resmen ne yapsam diye.

öyleyse boşver takma kafana ama süreklide insan sinir olur bide duya duya kendide inanmaya başlar aman sana karışmasınlarda

teşekkür ederim canım galiba olmuyor bende

teşekkür ederim canım galiba olmuyor bende

selam canım bende epeydir epeydir giremiyorum izne ayrıldım evdede net yok şuan misafirlikteyim sanırım sezeryan olucakmış hiç zorlama canım sezeryanla yap doğumunu normal yapabilcekler bile sezeryanla doğum yapıyor önce sağlık

canım bence sen kendi doktoruna güven...hiç kafanı karıştırma..sanırım aramızda iki gün var..benim doğumu ultrason 4 mayıs gösteriyor...seninki de öyle bişeydir...hadi 4-5 gün önce alınsa olur ama 2 hafta önce alınması da pek uygun değil bence..yani benim doktorum öyle diyor hep..bebek ne kadar kalsa o kadar iyi diyor...herşeyi tamamlanmış olur...

bende öyle yapıcam eflatun 6 mayıs doğum tarihi ama ben 3 mayısa kadar bekletmeye çalışıcam rşim almaya geldi çıkıyorum kendinize iiii bakın hanımlar öpüyorum hepinizi

kızlar ne yapıyorsunuz,annem geldi,çok sevinçliyim,bir yandanda çok mutsuzum çünkü annem gelince eşim omuzlarındaki yükü atmış gibi artık ne gün içerisinde arıyor,nede akşam uzak bir yere gitme dediğimde merak edip erteliyor.nasıl olsa annen var diyor,doğru ya diyorum hamile olan benim,sorumluluğun büyüğü annelerde.babalarda bir değişiklik yok.hayat devam ediyor onlar için.birde demezmi biraz önce arkadaşlarla yazın tatil planlarımız var anne yazında kal burda diye.sanırım işine geliyor,annem olduğu için artık özel bir hizmet muamalede kalmadı.anlıycanız dertliyim kızlar.

canım bencede kendi drunu dinle bazı hastaneler biraz erken alıp kuvoz parasına goz dikebiliyorlar 1 gunde 1 gundur diye???? bende ilk önce baska bi dr a gidiyodum ona kalsa 32 haftada alacaktı bebişin eşi asagıda ve riskli diye. allahtan diger doktor olmaz dedi ciger geliştiricide yaptırmadı yat bekle vakit doldur dedi. allahtan onu dinlemişim. 38 haftada alıcaz dedi. tabi buarada bi aksilik olmazsa??

kızlar endlıght da dogum yapmıs ya heyecan artıyo valla hergun ..daha mayıs gelmeden kımbılır kac kısı dogum yapacak.banada dr buyuk ıhtımal sezeryan olacak dedı.39 haftayı beklerız dıyo bende erken alınsın ıstemıyorum benım dr umda ne kalırsa o kadar ıyı dıyo bakalım hayırlısı.
haftaya gıdıcem yıne belkı gunune karar verırıız

amanınnnnn??? benim annem 3 aydır yanımda kocamın bacaklarını kırarım vallahi beni bırakıp giderse:))) saka tabi de agla agla ölürüm :))) ciddiyim haa bebek gibi aglarım ben hiç ktahammül edemem. gecen gun bi şaka yaptı bebiş olunca biz onla gezicez sen evde oturacaksın diye cok küstüm vallahi. sanırım ben cokkkk küsük bi insanım adamın burnundaan getiriyorum???

merhaba arkadaşlar ben 2010 ocak annesiyim
bebişimi kucagıma aldım mevlam sizede nasip etsin

selam kızlar
22 nisan sezeryan tarihi vermişti bugün sezryan öncesi tahlil sonuçlarını göstermeye gittik
kan değerlerim çok düşük çıkmış
içtiğim demir hapları boşa gitmiş
damar yoluyla kan ilacı veriyolar serum gibi
5 gün boyunca devam edecekmiş hergün hastanedeyim yani ctesi son serumu alacam
27 sindede alacakmış bebişimi :))

hadi gözün aydın canım Rabbim kolaylık versin hayırlı bebiş olsun inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…