hayırlısı olsun canım benimde kasılmalrım başladı nst ye girmiştim sancı çıkmadı çok öpüyorum seni ALLAH kurtarsın hepimizi
allah a sukur tek sıkıntım bu batıl inancları onun dısında cok iyiler .:))) ama cevremde cok acayip insanlar oldugu dogru:) ne yapayım gulup geciyorum bende:) aksi halde elimi sıcak sudan soguk suya koymuyorlar. :) yani esimin ailesinden bahsediyorum:) bana kalk yatma derken iş yap demiyorlar bize gel oturalım gezelim falan:) ama onun dısındakiler tabi can sıkmak için cümleler kuruyorlarama takmıyorummm:)
hoş geldin canım,benimde ağrılarım bayağı arttı,kasılma rahmin üst noktasından aşağıya doğru sertleşme şeklinde oluyor...elini karnına koyduğunda altında birşeyler toparlanıyor gibi oluyor...
teşekkür ederim canım galiba olmuyor bende
abera pardon canım aşkın bahar tomurcuğu ile karıştırdım:) sende durumlar nasıl ne zaman kısmetse
ilkgün benim oğlanda ters en son cuma kendi dr umda iken görmüştüm dönmez dedi dr artık eşimin ısrarıyla bugün annemle başka bir hastaneye gittik sanki farklı birşey söylicekmiş gibi ters dedi yine ve kendi dr um 30 nisan için tarih veririken bu günküü dr 23 nisan yani 3 gün sonra alalaım sezeryanla dedi. şaşırdık kaldık.birde etrafımdakiler epidural için kafamı karıştırıyorlar şaşırdım kaldım resmen ne yapsam diye.
ilkgün benim oğlanda ters en son cuma kendi dr umda iken görmüştüm dönmez dedi dr artık eşimin ısrarıyla bugün annemle başka bir hastaneye gittik sanki farklı birşey söylicekmiş gibi ters dedi yine ve kendi dr um 30 nisan için tarih veririken bu günküü dr 23 nisan yani 3 gün sonra alalaım sezeryanla dedi. şaşırdık kaldık.birde etrafımdakiler epidural için kafamı karıştırıyorlar şaşırdım kaldım resmen ne yapsam diye.
kızlar ne yapıyorsunuz,annem geldi,çok sevinçliyim,bir yandanda çok mutsuzum çünkü annem gelince eşim omuzlarındaki yükü atmış gibi artık ne gün içerisinde arıyor,nede akşam uzak bir yere gitme dediğimde merak edip erteliyor.nasıl olsa annen var diyor,doğru ya diyorum hamile olan benim,sorumluluğun büyüğü annelerde.babalarda bir değişiklik yok.hayat devam ediyor onlar için.birde demezmi biraz önce arkadaşlarla yazın tatil planlarımız var anne yazında kal burda diye.sanırım işine geliyor,annem olduğu için artık özel bir hizmet muamalede kalmadı.anlıycanız dertliyim kızlar.
selam kızlar
22 nisan sezeryan tarihi vermişti bugün sezryan öncesi tahlil sonuçlarını göstermeye gittik
kan değerlerim çok düşük çıkmış
içtiğim demir hapları boşa gitmiş
damar yoluyla kan ilacı veriyolar serum gibi
5 gün boyunca devam edecekmiş hergün hastanedeyim yani ctesi son serumu alacam
27 sindede alacakmış bebişimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?