gerçekten mi yaa bukadar geniş kullanım alanı var ben sadece göğüs biliyodum iyi ozaman benim kışın çok dudaklarım kurur sağol
selam kızlar
22 nisan sezeryan tarihi vermişti bugün sezryan öncesi tahlil sonuçlarını göstermeye gittik
kan değerlerim çok düşük çıkmış
içtiğim demir hapları boşa gitmiş
damar yoluyla kan ilacı veriyolar serum gibi
5 gün boyunca devam edecekmiş hergün hastanedeyim yani ctesi son serumu alacam
27 sindede alacakmış bebişimi :))
selam kızlar
22 nisan sezeryan tarihi vermişti bugün sezryan öncesi tahlil sonuçlarını göstermeye gittik
kan değerlerim çok düşük çıkmış
içtiğim demir hapları boşa gitmiş
damar yoluyla kan ilacı veriyolar serum gibi
5 gün boyunca devam edecekmiş hergün hastanedeyim yani ctesi son serumu alacam
27 sindede alacakmış bebişimi :))
gamzenin hikayesini yeni gördüm,biraz ağlayıp geldim,dünde eşim tv alalım geniş ekranda izliyelim artık filmleri dedi,hayal kurmaya başladı,işte sen mısırları patlatmışsın,uzanmışımız salonda ohhh tam o sırada devim ağlamaya başlıyor :))birden sahne gerçek gibi geldi,hemen oğluşumu alıp emzirmek,susturmak istedim,neyseki az kaldı,hamilelikte çok güzel ama oğlumada kavuşmak istiyorum
kızlar günaydın acele haber verip çıkacam çiğdem yaprak sarma nikli arkadaşımızın nişanı gelmiş şu an doktora gidiyo dualarınızı eksik etmeyin kızlar aalah arkadaşımızın yardımcısı olsun bir avazda kurtulur inş birde ben izne ayrıldım doğum yapanlar http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/352217-2010-mayis-melekleri-geliyor.html bu topiğe yazarlarsa sevinirim çünkü evden eskisi kadar sık giremeyebilirim takip etmem daha rahat olur saolun annişler sağlıkla gelsin kuzucuklar
günaydın annişler. dün dr gittim oğlum kocaman olmuş. dr büyük ihtimalle normal doğum görünüyor dedi. susy pozisyonu çok güzel dedi. iyi bir kontrol oldu. dr sorucağım soruları unutmadım hepsiniz sordum ama bu kezde şaşkınlıktan oğlumu görünce kan vermeyi unuttum. bugün gidip kan vericem tekrar. allahtan hastane yakın evime. markete gider gibi gidicem. dr normal doğum deyince çok mutlu oldum. ilk kez nst girdim. oğlumun inadı tuttu ve oynamayı bırak kıpırdamadı bile. sancı çıkmadı. ne yaptıysam inatçı oğlum kıpırdamadı. babası kılıklı :umursamaz:
günaydın annişler. dün dr gittim oğlum kocaman olmuş. dr büyük ihtimalle normal doğum görünüyor dedi. susy pozisyonu çok güzel dedi. iyi bir kontrol oldu. dr sorucağım soruları unutmadım hepsiniz sordum ama bu kezde şaşkınlıktan oğlumu görünce kan vermeyi unuttum. bugün gidip kan vericem tekrar. allahtan hastane yakın evime. markete gider gibi gidicem. dr normal doğum deyince çok mutlu oldum. ilk kez nst girdim. oğlumun inadı tuttu ve oynamayı bırak kıpırdamadı bile. sancı çıkmadı. ne yaptıysam inatçı oğlum kıpırdamadı. babası kılıklı :umursamaz:
gözün aydın tatlım,bende dün gittim hastaneye,bizimkide büyümüş bayağı koca kafalı bişey olmuşgünaydın annişler. dün dr gittim oğlum kocaman olmuş. dr büyük ihtimalle normal doğum görünüyor dedi. susy pozisyonu çok güzel dedi. iyi bir kontrol oldu. dr sorucağım soruları unutmadım hepsiniz sordum ama bu kezde şaşkınlıktan oğlumu görünce kan vermeyi unuttum. bugün gidip kan vericem tekrar. allahtan hastane yakın evime. markete gider gibi gidicem. dr normal doğum deyince çok mutlu oldum. ilk kez nst girdim. oğlumun inadı tuttu ve oynamayı bırak kıpırdamadı bile. sancı çıkmadı. ne yaptıysam inatçı oğlum kıpırdamadı. babası kılıklı :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?