2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten mi yaa bukadar geniş kullanım alanı var ben sadece göğüs biliyodum iyi ozaman benim kışın çok dudaklarım kurur sağol

reca ederim canım ne demek kaydirigubbakcemile5

allah hayırlısnı nasip etsin cnm benım
senın doğum tarıhınıde listemıze ekledım biz habersiz koma emizemuszemus

hadi hayırlısı...günün belli ne güzel..gözün aydın..
neden boşa gitmiş kan ilaçları acaba...
aslında çok dikkat etmek lazım...ben unutuyorum çoğu zaman almıyorum ilacımı...
kansız kalmamamz lazım..sezeryanda da dahafazla kan kaybediliyormuş..

gamzenin hikayesini yeni gördüm,biraz ağlayıp geldim,dünde eşim tv alalım geniş ekranda izliyelim artık filmleri dedi,hayal kurmaya başladı,işte sen mısırları patlatmışsın,uzanmışımız salonda ohhh tam o sırada devim ağlamaya başlıyor :))birden sahne gerçek gibi geldi,hemen oğluşumu alıp emzirmek,susturmak istedim,neyseki az kaldı,hamilelikte çok güzel ama oğlumada kavuşmak istiyorum

ya inanmazsin, dunden beri ayni seyleri dusunuyorum, simdi biz eskiden arada bir yaptigimiz gibi gun boyu tv basinda abur cubur yiyerekten laylaylom takilamayacak miyiz diye :)

kızlar günaydın acele haber verip çıkacam çiğdem yaprak sarma nikli arkadaşımızın nişanı gelmiş şu an doktora gidiyo dualarınızı eksik etmeyin kızlar aalah arkadaşımızın yardımcısı olsun bir avazda kurtulur inş birde ben izne ayrıldım doğum yapanlar http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/352217-2010-mayis-melekleri-geliyor.html bu topiğe yazarlarsa sevinirim çünkü evden eskisi kadar sık giremeyebilirim takip etmem daha rahat olur saolun annişler sağlıkla gelsin kuzucuklar

günaydın annişler. dün dr gittim oğlum kocaman olmuş. dr büyük ihtimalle normal doğum görünüyor dedi. susy pozisyonu çok güzel dedi. iyi bir kontrol oldu. dr sorucağım soruları unutmadım hepsiniz sordum ama bu kezde şaşkınlıktan oğlumu görünce kan vermeyi unuttum. bugün gidip kan vericem tekrar. allahtan hastane yakın evime. markete gider gibi gidicem. dr normal doğum deyince çok mutlu oldum. ilk kez nst girdim. oğlumun inadı tuttu ve oynamayı bırak kıpırdamadı bile. sancı çıkmadı. ne yaptıysam inatçı oğlum kıpırdamadı. babası kılıklı :umursamaz:

İnşallah sağ salim hayırlısıyla kavuşur bebeğine Çiğdem... darısı sırasıyla başımıza :CüvCüv:

Maşallah canım kaç kiloymuş bebişin? Bir de neden kan veriyosun? Benim bebeğimde normal pozisyonda ama şimdiden normal veya sezeryan demek için erken diyo doktorum akışına bırakalım diyo...

gözün aydın, oğluna da kocaman bir maşallah

aaaa çiğdemde mi doğuruyormuş,inşallah bir avazda hayırlısıyla acısız sancısız doğursun

gözün aydın tatlım,bende dün gittim hastaneye,bizimkide büyümüş bayağı koca kafalı bişey olmuş

günaydın kızlarrrr...........

biz gerçekten çok hızlıyız..bebişler çok aceleci...allah yaprak sarmanın yardımcısı olsun.....

zeliha maaşallah oğluna gözün aydın..........

günaydınnnn

çiğdemmm günlerimiz yakındı sanki seninle nasıl heyeca yaptım şimdi yaaa
hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin yarularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…