2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günaydın canım senın bebıs erkek mıydı bende senın gununu az gordugum ıcın heran dogum haberın gelcekmıs gıbı gelıyo dıger arkadasların tarıhlerı fılan bellı ya.ben senın yerıne heyecanlanıyom burda gunun az kalmıs dıye hayırlı dogumlar olsun hepımıze

Canim, benim bebis erkek evet :) ne zaman gelecek diye bekliyorum bakalim ama daha tik yok

Canim, benim bebis erkek evet :) ne zaman gelecek diye bekliyorum bakalim ama daha tik yok

senin çizelgedeki günü gördükçe ben de heyecanlanıyorum valla :))) kızlar pek hamarat çıktı ama erkeklerimiz temboş galiba hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah...

canım benim ilk hamileliğimde suyum çok fazlaydı ama benim bebekten kaynaklı su fazlalığı vardı yemek borusu tıkanıklığından dolayı su yutamadığı için sürekli suyu artıyordu ama senin su fazlalığının benimki kadar olacağını tahmit etmiyorum çünkü benim karnım öyle çok geriliyorduki artık doktor birtakım ilaçlarla o gerginliği azaltıp bebeğin bir süre daha içerde kalması için uğraştı 38. haftada sezeryanıma üç gün kala birden ayağını daldırarak geldi ve acilen sezeryan oldum, su fazlalığının ne zor bir şey olduğunu biliyorum benim suyumu bitirememişlerdi sezeryandan sonra epidural olduğum için izledim yandan su dolan şişeler var diğer kızımda da sezeryan oldum o zaman az bir su çıkmıştı kendine dikkat et bol bol dinlen benim bir öksürmeyle başlamıştı doğum sonlarda olunca çok problem değil bebeğin sağlıklıymış ya önemli olan o benim doğumdan sonra kabusum başlamıştı çünkü hayatta sağlıklı bebek kadar büyük bir ödül yok

senin çizelgedeki günü gördükçe ben de heyecanlanıyorum valla :))) kızlar pek hamarat çıktı ama erkeklerimiz temboş galiba hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah...
niye antın erkek :)ama doğru söylüyorsun,erkek çocuklar zaten tembel oluyo :)r

Adet sancısı gıbı arada bel agrısı olmuyo mu benım basladı ben bıle oyle olunca korkuyom sancılar artcak devamı gelcek dıye.benımde erkek :CüvCüv:

ant. ın haftası baya ileriydi canım, neredeyse miadını doldurmak üzereydi :) ne yaptı acaba, inşallah sağ salim bebeğine kavuşmuştur...
geçmişten baktım da bugün 39+2 görünüyor çizelgesi...

Son düzenleme:

:) sorma ya cizelgedeki gun beklenen tarihi de sayiyor bir de. ben onu da cikarinca 10 gun kaliyor :) 2 Mayis beklenen gunum cunku

evet ant. inki erkekti, bilemiyorum benim sancilarim oluyor ara ara ama daha pek bi isaret yok, bugun biraz ziplasam mi acaba

Adet sancısı gıbı arada bel agrısı olmuyo mu benım basladı ben bıle oyle olunca korkuyom sancılar artcak devamı gelcek dıye.benımde erkek :CüvCüv:

evet belim cok agrimaya basladi, adet sancisi gibi sanci da geliyor ara ara.. :) hayirli olsun oglusun masallah

Maşallah canım kaç kiloymuş bebişin? Bir de neden kan veriyosun? Benim bebeğimde normal pozisyonda ama şimdiden normal veya sezeryan demek için erken diyo doktorum akışına bırakalım diyo...

kan düşüklüğüm vardı ilaç içmiştim ona baklmak için kan vericem canım. büyük ihtimallle dedi zaten kesin konuşmadı.

gözün aydın, oğluna da kocaman bir maşallah

gözün aydın tatlım,bende dün gittim hastaneye,bizimkide büyümüş bayağı koca kafalı bişey olmuş

sağolun kızlar. sağsalim birde bize gelseler artık boshayallersmile

Birde o resımdekı köpeğin değil mi sana bısey yapmıyo mu ben olsam korkarım baya buyuk cunku eyvahedigeldismile
büyük köpekler daha uysal oluyorlar,benim tarçınım 30 35 kiloydu,üstüme atlardı hep ama ben alıştırdığım için,hamileyken atlamaya çalışdığında hayır desem atlamazdı sanırım,malesef 7aydır görmüyorum kızımı,bodrumda kaldı

Birde o resımdekı köpeğin değil mi sana bısey yapmıyo mu ben olsam korkarım baya buyuk cunku eyvahedigeldismile

yok canim ne yapcak bana, heyecanla kardesini bekliyor :))

gunaydinndelikafadulden[/QUOTE]

benim de kedim heyecanla kardeşini bekliyor :)) ilk zamanlar biraz zorlanacağız sanırım ama zamanla alışır inşallah...

yok canim ne yapcak bana, heyecanla kardesini bekliyor :)) gunaydinndelikafadulden
canım arrkadan pek ayırt edilemiyor ama alman çobanmı o,birde evde sizinlemi kalıyor,eğer öyleyse dikkatli olun bebeği kıskanabilir,birde evdeki sırasını kaybetmek istemezler ama zamanla oğlunun en yakın arkadaşı olur

benim de kedim heyecanla kardeşini bekliyor :)) ilk zamanlar biraz zorlanacağız sanırım ama zamanla alışır inşallah...[/QUOTE]

ipeknil evet ilk baslarda biraz dikkat etmemiz lazim :) kedilere de bayilirimm

evet devrimim alman coban kopegi, evde kaliyor bizimle :)
valla simdiden alistirma calismalarina basladik, egitmen arkadaslarimizin tavsiyeleriyle. Evde oyuncak bebekle dolasiyorum, bebek kremi pudrasi kokulari suruyorum, youtube dan da actim mi yenidogan aglama sesi oh! disardan biri gorse kafayi usutmus diyecek :teytey:
yatak odalari tarafina kopek kapisi takilacak bu hafta. zaten bebek odasina cagirilmadan girmemeyi ogrendi kapida bekliyor falan, bakalim...

herkese merhabalar...
bizimde 6 aylık alman kurdumuz var ama bahçede...çok tüyü dökülüyor sizinkilerde döküyor mu?ben en çok tüylerinden korkuyorum....

benim de kedim heyecanla kardeşini bekliyor :)) ilk zamanlar biraz zorlanacağız sanırım ama zamanla alışır inşallah...

valla simdiden alistirma calismalarina basladik, egitmen arkadaslarimizin tavsiyeleriyle. Evde oyuncak bebekle dolasiyorum, bebek kremi pudrasi kokulari suruyorum, youtube dan da actim mi yenidogan aglama sesi oh! disardan biri gorse kafayi usutmus diyecek :teytey:
yatak odalari tarafina kopek kapisi takilacak bu hafta. zaten bebek odasina cagirilmadan girmemeyi ogrendi kapida bekliyor falan, bakalim...[/QUOTE]

bu dediklerini ben de deneyeyim çünkü sanırım şimdiden kıskanıyor, odaya girmek istiyor sürekli.. biz de yatak odama ve bebeğin odasına tel kapı yapacağız ne olur ne olmaz. peluş bebek gibi zararsız bir kedi ama belli olmaz kıskançlıkla ne yapacağı. avatarımdaki kedi de benim ipeğim :))

yatak odalari tarafina kopek kapisi takilacak bu hafta. zaten bebek odasina cagirilmadan girmemeyi ogrendi kapida bekliyor falan, bakalim...[/QUOTE]

canım bahçe yokmu bahçede yaşasa daha iyi değil mi niye riske atıyorsunuz...benim de var labrador eğitimli ama bahçede yaşıyor eve sokamam özellikle bahar aylarında müthiş tüy döküyorlar falan yeni doğan için çok uygun olur mu bilemiyorum..
ama anlıyorum da bir yandan sizi çok alıştınız herhalde.....

benim bahçede köpeğim dışında bir tavşan ve tavuklarımızda var...ayrıca bu hafta bir kuzu aldı eşim bugün 17 günlük oldu..biberonla besleniyor...ama laf aramızda ben karşıdan seviyorum elimi süremiyorum 6 yaşındaki kızım için alıyoruz çok seviyor.............naniknanik

ben çok severim açk ları,çok asil oluyorlar,eminim çok iyi anlaşıcak oğlunla,oyuncaklarını felan başta paylaşmıycakdır :)bizim evdeki herşey tarçın hanımındı,tarçın da bahçede kulübesi olmasına rrağmen evde bizimle kalıyordu,yan komşumuz taşınınca bahçeye inmeye başladı,2tane köpeği vardı çünkü komşumuzun ama gece imkanı yok kalmazdı dışarda,kıyameti koparırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…