gunaydin!!!
Günaydın canım senın bebıs erkek mıydı bende senın gununu az gordugum ıcın heran dogum haberın gelcekmıs gıbı gelıyo dıger arkadasların tarıhlerı fılan bellı ya.ben senın yerıne heyecanlanıyom burda gunun az kalmıs dıye hayırlı dogumlar olsun hepımıze
Canim, benim bebis erkek evet :) ne zaman gelecek diye bekliyorum bakalim ama daha tik yok
merhaba kızlar beni hatırlayanlarınız olabilir içinizde uzun zamandır girmiyodum.bende son 2 haftadır çok ağırlaştım ayağa kalkarken sol kasığıma bi şey batıyomuş gibi çok ağrıyor..allah nasip ederse bizimde doğumumuz mayısın 2. haftasında.anneler gününe denk gelebilir.ama doktor suyun fazla dedi buda su kesesinin birden patlamasına neden olabilirmiş .aranızda böle olan varmı.çok zorluyor beni suyumun fazla olması .karnım davul gibi gerildi.bebekde yarmagül olucakmış.allahım son günlerim çok zor geçiyor.allah hayırlısıyla hepimize kolaay doğumlar nasip etsin inşllah
niye antın erkek :)ama doğru söylüyorsun,erkek çocuklar zaten tembel oluyo :)rsenin çizelgedeki günü gördükçe ben de heyecanlanıyorum valla :))) kızlar pek hamarat çıktı ama erkeklerimiz temboş galibahayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah...
Canim, benim bebis erkek evet :) ne zaman gelecek diye bekliyorum bakalim ama daha tik yok
niye antın erkek :)ama doğru söylüyorsun,erkek çocuklar zaten tembel oluyo :)r
senin çizelgedeki günü gördükçe ben de heyecanlanıyorum valla :))) kızlar pek hamarat çıktı ama erkeklerimiz temboş galibahayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah...
niye antın erkek :)ama doğru söylüyorsun,erkek çocuklar zaten tembel oluyo :)r
Adet sancısı gıbı arada bel agrısı olmuyo mu benım basladı ben bıle oyle olunca korkuyom sancılar artcak devamı gelcek dıye.benımde erkek :CüvCüv:
Maşallah canım kaç kiloymuş bebişin? Bir de neden kan veriyosun? Benim bebeğimde normal pozisyonda ama şimdiden normal veya sezeryan demek için erken diyo doktorum akışına bırakalım diyo...
gözün aydın, oğluna da kocaman bir maşallah
gözün aydın tatlım,bende dün gittim hastaneye,bizimkide büyümüş bayağı koca kafalı bişey olmuş
Canim, benim bebis erkek evet :) ne zaman gelecek diye bekliyorum bakalim ama daha tik yok[/QUO
Birde o resımdekı köpeğin değil mi sana bısey yapmıyo mu ben olsam korkarım baya buyuk cunku eyvahedigeldismile
Günaydınnnnn
büyük köpekler daha uysal oluyorlar,benim tarçınım 30 35 kiloydu,üstüme atlardı hep ama ben alıştırdığım için,hamileyken atlamaya çalışdığında hayır desem atlamazdı sanırım,malesef 7aydır görmüyorum kızımı,bodrumda kaldıBirde o resımdekı köpeğin değil mi sana bısey yapmıyo mu ben olsam korkarım baya buyuk cunku eyvahedigeldismile
Birde o resımdekı köpeğin değil mi sana bısey yapmıyo mu ben olsam korkarım baya buyuk cunku eyvahedigeldismile
canım arrkadan pek ayırt edilemiyor ama alman çobanmı o,birde evde sizinlemi kalıyor,eğer öyleyse dikkatli olun bebeği kıskanabilir,birde evdeki sırasını kaybetmek istemezler ama zamanla oğlunun en yakın arkadaşı oluryok canim ne yapcak bana, heyecanla kardesini bekliyor :)) gunaydinndelikafadulden
canım arrkadan pek ayırt edilemiyor ama alman çobanmı o,birde evde sizinlemi kalıyor,eğer öyleyse dikkatli olun bebeği kıskanabilir,birde evdeki sırasını kaybetmek istemezler ama zamanla oğlunun en yakın arkadaşı olur
benim de kedim heyecanla kardeşini bekliyor :)) ilk zamanlar biraz zorlanacağız sanırım ama zamanla alışır inşallah...
benim de kedim heyecanla kardeşini bekliyor :)) ilk zamanlar biraz zorlanacağız sanırım ama zamanla alışır inşallah...
ben çok severim açk ları,çok asil oluyorlar,eminim çok iyi anlaşıcak oğlunla,oyuncaklarını felan başta paylaşmıycakdır :)bizim evdeki herşey tarçın hanımındı,tarçın da bahçede kulübesi olmasına rrağmen evde bizimle kalıyordu,yan komşumuz taşınınca bahçeye inmeye başladı,2tane köpeği vardı çünkü komşumuzun ama gece imkanı yok kalmazdı dışarda,kıyameti koparırdıevet devrimim alman coban kopegi, evde kaliyor bizimle :)
valla simdiden alistirma calismalarina basladik, egitmen arkadaslarimizin tavsiyeleriyle. Evde oyuncak bebekle dolasiyorum, bebek kremi pudrasi kokulari suruyorum, youtube dan da actim mi yenidogan aglama sesi oh! disardan biri gorse kafayi usutmus diyecek :teytey:
yatak odalari tarafina kopek kapisi takilacak bu hafta. zaten bebek odasina cagirilmadan girmemeyi ogrendi kapida bekliyor falan, bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?