2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler canım...
bizde yıkamayalım beri köpeği düzenini bozucaz yazık....

parazit için aşıları yapıyor ilacını da kullanalım ben zaten pimpirikleniyorum..bundan sonra ihmal etmeyiz..

hayvan sevgisi cok guzel sey mehtapcim, bakimlarina ve egitimlerine dikkat ettikce sagligimiz icin bir tehdit olusturmazlar. Icin rahat olsun :)

çok özledim onu,bitezde bir arkadaşımız bakıyor,eylülde görcem,bu aralar kızanda olması lazım,belki gittiğimde onunda bebekleri olmuş olur zemuszemus

benim kedim de baya bir kızıştı ama çiftleştirmeyeceğim . kısırlaştırmayı düşünüyorum ama bu ara çok zor olur. ne yapacağım bilmiyorum bilmiyorumkismile

Devrimim oy massallah cok lokummus hakkaten :)

Durubaby, tanisamadik ama cok tebrik ederim, Allah kizini sana bagislasin :)

benim kedim de baya bir kızıştı ama çiftleştirmeyeceğim . kısırlaştırmayı düşünüyorum ama bu ara çok zor olur. ne yapacağım bilmiyorum bilmiyorumkismile
ben kısırlaştırmak istemedim,ablam vet.hek,eşide öyle,getir kısırlaştıralım dediler,bende bir kere çiftleşsin ondan sonra dedim,oda anneliği tatsın ,yavruları olsun,anneanne olmak istedim :)
evet pankek tam yemelik tarçın,oyy çok üzdük kızımı ama anlamışdır umarım bizi,allahtan iyi bir yerde bakılıyor

:) evet biz de kisirlastirmadik henuz, bir kere anneligi tatsin istiyorum daha bulamadik uygun damat, babasi cok secici
sorma 6 ayda bir zorlaniyorum biraz poposunda donla geziyor kizim heheee
uzulmemistir tarcin merak etme, ne yaparsak yapalim darilmiyorlar bize

ben de 1 kez anne olsun isterdim ama bizimki camdan dışarı bir bağırıyor mahallede ne kadar kıro maganda kedi var hepsi balkona kapıya dayanıyor, kıyamıyorum kızıma, kendi cinsinden bir aday da henüz karşısına çıkmadı kısmet :))

hahah :) sorma ciftlesme zamaninda benim de kapinin onu mahallenin bickin kopekleriyle doluyor

eşimde çok seçici,konu açılınca bile çıldırıyordu,ama bizim beğendiğimiz bir iki aday vardı bodrumda,öneride buluncam,bir görüşsünler :)kader kısmet

bizim arkadaşın köpeği vardı,tazı cinsi,bir gün evde yanlız bırakmış,evde parti vermiş zilli,5çeşit yavru doğurdu,yuh dedik :)

kızlar yiğenimi doyurduk annemle birlikte,apartmnın koridorunda,bir yandan asansörler,pusette gezdirmeler anca yedi sıpa,yani allah hepimize kolaylık versin

ama bizim bir topiğimiz yokmu bebiş fotoları için

vardı topik tıff açmıştı

bu arada nasıl kızn gamze anlatsana biraz yaaa........gazınız falan ne alemde.sen 36 haftalıkken doğum yaptın değil mi benimde 1 cm açıklık var her an gelebilir yani ............36+3 üm daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…