2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hahaha 5 cesit yavru inanilmaz masallah ablama :)
mama yedirme calismalariniz da sonuc bulmus, tebrikler

ttııfffff nerdesin yaaa hiç konuşamadık seninle.....nasıl açılma sancı durumun kuşum...ben çok endişeliyimmm...huhhuuuhh uuuuhhhuhuuuhuhhu

Allah yardımcısı olsun,sağlıkla bebeğini alır inşallah kucağına...

çok duygulandım yaa,bugun böyle ağlıyarak bitcek sanıırım,aman hamileliklerimiz bitti,şimdi bebeklerimizin resimleride geliyor,yakında burda yok gazlarıiyok ateşleri,dişleri bunları konuşcağız kızlar

herkese merhaba,

bebişini görenlerin gözü aydın,az kaldı yavrularımıza kavuşmaya,
bende bugün göreceğim kızımı,ve birde açılma var mı diye bakacak doktorum,inşallah yoktureyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
doğum şeklimide bugün konuşacağız,yani kısacası çoğu şey bugün netlik kazanacak,hayırlısı bakalım....

hayırlısı canım bizi hemen haberdar et içini ferah tut......

güzel haberlerini bekliyoruz canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah...

güzel haberleler dönersin inşallah canım hakkında hayırlısı olsun

merhaba kızlar haftaya perşembe günü doğum yapacağım, çok az kaldı. Bebeğimin kilosu 3100 gr son 7 gün çok heycanlıyım tecrübeli bir anne olsamda yinede her bebeğin heycanı ayrı oluyor bunu anladım. Benim doktorum herhangi bir test yaptırmadı kan testi vb. aslında benimde kan değerim düşük gebelikten itibaren hergün demir hapı alıyorum heralde aynı gün yapacak. 07:00 de hastanede olacağım. 09:00-09:30 gibi sezeryane alacaklar.29.04.2010 prensime kavuşacağım hayırlısıyla. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım..

maşallah bebeğine Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ...

merhaba kızlar nasılsınız?

bebekkokusu arkadasım hayırlı dogumlar olsun sanada..nasıl heyecanlısındır kimbilir:)

maşallah canım bebeğine,büyümüş,çok ta az kalmış gelmesine,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…