eşimde çok seçici,konu açılınca bile çıldırıyordu,ama bizim beğendiğimiz bir iki aday vardı bodrumda,öneride buluncam,bir görüşsünler :)kader kısmet
bizim arkadaşın köpeği vardı,tazı cinsi,bir gün evde yanlız bırakmış,evde parti vermiş zilli,5çeşit yavru doğurdu,yuh dedik :)
kızlar yiğenimi doyurduk annemle birlikte,apartmnın koridorunda,bir yandan asansörler,pusette gezdirmeler anca yedi sıpa,yani allah hepimize kolaylık versin
kızlar günaydın acele haber verip çıkacam çiğdem yaprak sarma nikli arkadaşımızın nişanı gelmiş şu an doktora gidiyo dualarınızı eksik etmeyin kızlar aalah arkadaşımızın yardımcısı olsun bir avazda kurtulur inş birde ben izne ayrıldım doğum yapanlar http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/352217-2010-mayis-melekleri-geliyor.html bu topiğe yazarlarsa sevinirim çünkü evden eskisi kadar sık giremeyebilirim takip etmem daha rahat olur saolun annişler sağlıkla gelsin kuzucuklar
herkese merhaba,
bebişini görenlerin gözü aydın,az kaldı yavrularımıza kavuşmaya,
bende bugün göreceğim kızımı,ve birde açılma var mı diye bakacak doktorum,inşallah yoktureyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
doğum şeklimide bugün konuşacağız,yani kısacası çoğu şey bugün netlik kazanacak,hayırlısı bakalım....
herkese merhaba,
bende bugün göreceğim kızımı,ve birde açılma var mı diye bakacak doktorum,inşallah yoktureyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
doğum şeklimide bugün konuşacağız,yani kısacası çoğu şey bugün netlik kazanacak,hayırlısı bakalım....
herkese merhaba,
merhaba kızlar haftaya perşembe günü doğum yapacağım, çok az kaldı. Bebeğimin kilosu 3100 gr son 7 gün çok heycanlıyım tecrübeli bir anne olsamda yinede her bebeğin heycanı ayrı oluyor bunu anladım. Benim doktorum herhangi bir test yaptırmadı kan testi vb. aslında benimde kan değerim düşük gebelikten itibaren hergün demir hapı alıyorum heralde aynı gün yapacak. 07:00 de hastanede olacağım. 09:00-09:30 gibi sezeryane alacaklar.29.04.2010 prensime kavuşacağım hayırlısıyla. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım..
hayırlısı canım bizi hemen haberdar et içini ferah tut......
güzel haberlerini bekliyoruz canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah...
güzel haberleler dönersin inşallah canım hakkında hayırlısı olsun
selnacım güzel haberlerle gel inşallah..
merhaba kızlar haftaya perşembe günü doğum yapacağım, çok az kaldı. Bebeğimin kilosu 3100 gr son 7 gün çok heycanlıyım tecrübeli bir anne olsamda yinede her bebeğin heycanı ayrı oluyor bunu anladım. Benim doktorum herhangi bir test yaptırmadı kan testi vb. aslında benimde kan değerim düşük gebelikten itibaren hergün demir hapı alıyorum heralde aynı gün yapacak. 07:00 de hastanede olacağım. 09:00-09:30 gibi sezeryane alacaklar.29.04.2010 prensime kavuşacağım hayırlısıyla. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?