2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba:)))) ben geldimmm:))

gecmişe bakıyordum ... ben göbüşşşş topiginin linkini bilmiyorum. ?? ben de koyacagım göbüiümüüü..

göbüşümü çekdim bende resmini ekliyorum göbüşlere :)

çigdemin hayırlı ve saglıklı haberleri gelsin biran önceee:))))

şimdide durubaby e bakmaya gidiyorummm:)))

slm kızlar.9 tane bebişimiz olmuş.10. su yolda Selma'yı hiç duymamıştım. Hayırlı olsun.Analı babalı büyüsün.Maşallah kuzularımıza

slm kızlar ben nisan annesiyim gerçi bizim kız birazcık aceleci çıktı martta gelmek istedi 29 matta prensesimi kucağıma aldım böyle bir huzur böyle bir koku böyle bir mucizenin tarifi yok uyurken bile onu yanlız bırakasınız gelmeyecek kokusu dünyalara değer zaten hepinize hayırlı doğumlar şimdiden bol bol dinlenin ve uyuyun kızlar sonra çok ihtiyacınız olacak bebğiniz için depolayın :)) rabbim kolay doğumlar nasip eğlesin inşallah hepinize

sağol ,Allah bizlerede sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

ben yiğenimi sevdim de geldim,birde düştü birlikte ağladık :)bebek bu düşe kalka büyüycek
bebekkkokusu hayırlı olsun canım

sagol :))) allah bebişinize uzun ömürler versin saglıklı ve hayırlı olsunn:)

slm arkadaşlar bende mayıs annesiyim
rabbim hepimizi şimdiden sağlıkla bi solukta kurtarsın minik meleklerimizede sağlıklı hayırlı ömür versin inşallah

kızlar koydum bitane foto ama kucuk oldu buyutemedim fotoyu bi turlu???? (( ipimi koymadım. göbüşümü acık koymadım zaten:)))

slm arkadaşlar bende mayıs annesiyim
rabbim hepimizi şimdiden sağlıkla bi solukta kurtarsın minik meleklerimizede sağlıklı hayırlı ömür versin inşallah
hoşgeldin,Allah sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

kızlar koydum bitane foto ama kucuk oldu buyutemedim fotoyu bi turlu???? (( ipimi koymadım. göbüşümü acık koymadım zaten:)))

maşallah canım göbüşüne,hiç kilo almamış gibi duruyorsun...?

bitane foto daha koydum ustumdeki dar gobusum daha belli oluyorrr:))) zaten 2 fotom var(( lavabodan dönerken acele cekilmiş:)))

amanınnn sen ne kilo almışsın nede göbeğin büyümüş,bende kendiminki küçük sanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…