göbüşümü çekdim bende resmini ekliyorum göbüşlere :)
kızlar günaydın acele haber verip çıkacam çiğdem yaprak sarma nikli arkadaşımızın nişanı gelmiş şu an doktora gidiyo dualarınızı eksik etmeyin kızlar aalah arkadaşımızın yardımcısı olsun bir avazda kurtulur inş birde ben izne ayrıldım doğum yapanlar http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/352217-2010-mayis-melekleri-geliyor.html bu topiğe yazarlarsa sevinirim çünkü evden eskisi kadar sık giremeyebilirim takip etmem daha rahat olur saolun annişler sağlıkla gelsin kuzucuklar
heyyy herkes nerede?? göbüşşş linkini bekliyorum hala:))) belki ipimide ceker koyarım:)))
slm kızlar ben nisan annesiyim gerçi bizim kız birazcık aceleci çıktı martta gelmek istedi 29 matta prensesimi kucağıma aldım böyle bir huzur böyle bir koku böyle bir mucizenin tarifi yok uyurken bile onu yanlız bırakasınız gelmeyecek kokusu dünyalara değer zaten hepinize hayırlı doğumlar şimdiden bol bol dinlenin ve uyuyun kızlar sonra çok ihtiyacınız olacak bebğiniz için depolayın :)) rabbim kolay doğumlar nasip eğlesin inşallah hepinize
slm kızlar ben nisan annesiyim gerçi bizim kız birazcık aceleci çıktı martta gelmek istedi 29 matta prensesimi kucağıma aldım böyle bir huzur böyle bir koku böyle bir mucizenin tarifi yok uyurken bile onu yanlız bırakasınız gelmeyecek kokusu dünyalara değer zaten hepinize hayırlı doğumlar şimdiden bol bol dinlenin ve uyuyun kızlar sonra çok ihtiyacınız olacak bebğiniz için depolayın :)) rabbim kolay doğumlar nasip eğlesin inşallah hepinize
heyyy herkes nerede?? göbüşşş linkini bekliyorum hala:))) belki ipimide ceker koyarım:)))
Ben biraz kitap okumaya gidiyorum ohaoldumsmile
hoşgeldin,Allah sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...slm arkadaşlar bende mayıs annesiyim
rabbim hepimizi şimdiden sağlıkla bi solukta kurtarsın minik meleklerimizede sağlıklı hayırlı ömür versin inşallah
kızlar koydum bitane foto ama kucuk oldu buyutemedim fotoyu bi turlu????(( ipimi koymadım. göbüşümü acık koymadım zaten:)))
amanınnn sen ne kilo almışsın nede göbeğin büyümüş,bende kendiminki küçük sanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?