2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde öyle karnım kocaman diğer yerler fazla almamış gibi duruyor..sizlerden daha gerideyim ama çoktan göbek deliğim dümdüz oldu..:))
aldığım 13-14 kilo nereye gidiyor belli değil..:))

selam gusel anneler birgun daha gecti gun sayar durumdayim ant tan haber yok saniri hala ,gunleri belli olanlarin gozu aydin darisi bizlere artik yarin kontrol gunumuz insallah bakalim cati olacak mi

kızlar niye konuşmuyonuz amaaaa..........

benim göbiş düştü hissediliyor .... ama mideden baskı kalktığından dahada bir iştah arttı yaa........sürekli yemek istiyorum pek abur cubur yemem bu günlerde yiyorum....

selam güzel anneler bir süredir giremedim biraz geçmişe bakıp geliyorum inş herkez iyidira.s.

selam gusel anneler birgun daha gecti gun sayar durumdayim ant tan haber yok saniri hala ,gunleri belli olanlarin gozu aydin darisi bizlere artik yarin kontrol gunumuz insallah bakalim cati olacak mi
hayırlısı canım benimde bugün var...

benimki daha düşmedi galiba...elimi koyduğumda parmaklarım düz durmuyor,iştahım yok mide yanmasından ama zoraki yiyorum işte kızım için....

bu arada bende dün oğlumu gördüm.3150 kg olmuş gayet iyi dedi doktor fakat kafası 2 hafta önde normal doğum istiyodum.inş yapabilirim bu gidişle zor görünüyor ama hayırlısı

slm kızlar göbüşlere baktım aman onlar ne öle ya küçük küçük yirim onları bende profile resim koyayım bari buraya koyunca çok küçük oluyo anlaşılmıyo ya da ben beceremiyom

doğum yapan arkadaşlarımızın sayısı 9 olmuş hepsinin gözü aydın allah analı babalı büyütsün.doğuma giden arkadaşımızada hayırlı doğumlar sağsalim kurtulur inş.ant dan bir haber yok sanırım.bende heyecanla bekliyorum darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…