gözünaydın canım maşallah oğluna....
sanki heran suyum gelicek moduna girdim sanirim doguranlardan cok heveslendim :)))))
markete gittim,tam 2kilo dondurma aldım,saltalık ve dondurmadan başka bişey istemiyor canım
doğum yapan arkadaşlarımızın sayısı 9 olmuş hepsinin gözü aydın allah analı babalı büyütsün.doğuma giden arkadaşımızada hayırlı doğumlar sağsalim kurtulur inş.ant dan bir haber yok sanırım.bende heyecanla bekliyorum darısı bizlerin başına
ne bilim mevsimi geldi,heryerde bulunur diye yazdım,çok dikkat ediyorum bu konuya aslında amaallahtan evde var niye söylüyon kız dondurma falan hamile topiği,bak ben dağ başındayım ya olmasaydı :)))))))))))))))
hoşgeldin canım,daha doğuramamışsın :)yakındada bu muhabbet başlıycak offf her gören aman daha doğuramadın mı sen felan diycekler, hastanede 40ları 41lerini görünce insanın morali bozuluyor,yazık yürüyemiyorlar bile,benim birde geç döllenmeselam ben geldim yine
ne bilim mevsimi geldi,heryerde bulunur diye yazdım,çok dikkat ediyorum bu konuya aslında amainşallah canı çeken ve alamayan olmaz
hoşgeldin canım,daha doğuramamışsın :)yakındada bu muhabbet başlıycak offf her gören aman daha doğuramadın mı sen felan diycekler, hastanede 40ları 41lerini görünce insanın morali bozuluyor,yazık yürüyemiyorlar bile,benim birde geç döllenmeben suyum yeterse görürüm 42yi felan
bende hiç aşermedim,annemde her seferinde günahın boynuna diyor,az önce markete giderken anne dedim bana x yaparmısın un aşağıda çocuk uyansın yapim dedi,bende yok vazgeçtim şundan yap dedim,kız sende 9ay bişey istemedim benim oruç tuttuğum günümü buldun dedi :)yazık kadın oruç bende unutmuş sıralıyom güzel güzel:))) üzülme kuşum şaka yaptım ,ben hiç aşermedim ya keşke bi kaç kez adama eziyet etseydiim bitti hamilelik tüh
:))) üzülme kuşum şaka yaptım ,ben hiç aşermedim ya keşke bi kaç kez adama eziyet etseydiim bitti hamilelik tüh
ee yani taş çatlasa 3haftan var,hazır olman lazım artıkevet dogurmadim valla hala, agdaya gittim geldim nolur nolmaz artik, hadi hazirim !
ben hamile kalmadan derdim hep,yazın kışlık,kışın yazlık istiycem,x yemeği istiycem ama gidip xden al diycem,şunu yapcam bunu yapcam ama hiç nazım tuzum olmadı,hatta eşim memleketinden ayrıldı,iş değiştirdi felan diye birde onun psikolojisinin düzelmesini bekledim ilk aylarımda :)ya aynen ben de hic olur olmadik saatlerde olur olmadik seyler istemedim, cok nazsiz gecirdim yani.
zaten esim de"ben senin zaten her istedigini yapiyorum, bana aserme numaralariyla gelme " dedi ahahhaa
kızlar valla bende tutturmadım hiç bi şii aramadı ama konu olunca Allah razı olsun olmadık şey istemedin diyooo sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?