2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ant dan haber yok ,seviyodur şimdi bebişini ohhhhhhhhhhhhhhh

selam ben geldim yine
hoşgeldin canım,daha doğuramamışsın :)yakındada bu muhabbet başlıycak offf her gören aman daha doğuramadın mı sen felan diycekler, hastanede 40ları 41lerini görünce insanın morali bozuluyor,yazık yürüyemiyorlar bile,benim birde geç döllenme ben suyum yeterse görürüm 42yi felan

bodrumda olsaydım muhabbet şöyle olucakdı,bizim gız daha doğuruvermedinmi sen,bizim sarı inek bile doğuruverdiya,ne tutan içinde,koyvergitsin

evet dogurmadim valla hala, agdaya gittim geldim nolur nolmaz artik, hadi hazirim !

:))) üzülme kuşum şaka yaptım ,ben hiç aşermedim ya keşke bi kaç kez adama eziyet etseydiim bitti hamilelik tüh
bende hiç aşermedim,annemde her seferinde günahın boynuna diyor,az önce markete giderken anne dedim bana x yaparmısın un aşağıda çocuk uyansın yapim dedi,bende yok vazgeçtim şundan yap dedim,kız sende 9ay bişey istemedim benim oruç tuttuğum günümü buldun dedi :)yazık kadın oruç bende unutmuş sıralıyom güzel güzel

:))) üzülme kuşum şaka yaptım ,ben hiç aşermedim ya keşke bi kaç kez adama eziyet etseydiim bitti hamilelik tüh

ya aynen ben de hic olur olmadik saatlerde olur olmadik seyler istemedim, cok nazsiz gecirdim yani.
zaten esim de"ben senin zaten her istedigini yapiyorum, bana aserme numaralariyla gelme " dedi ahahhaa

evet dogurmadim valla hala, agdaya gittim geldim nolur nolmaz artik, hadi hazirim !
ee yani taş çatlasa 3haftan var,hazır olman lazım artık
ya aynen ben de hic olur olmadik saatlerde olur olmadik seyler istemedim, cok nazsiz gecirdim yani.
zaten esim de"ben senin zaten her istedigini yapiyorum, bana aserme numaralariyla gelme " dedi ahahhaa
ben hamile kalmadan derdim hep,yazın kışlık,kışın yazlık istiycem,x yemeği istiycem ama gidip xden al diycem,şunu yapcam bunu yapcam ama hiç nazım tuzum olmadı,hatta eşim memleketinden ayrıldı,iş değiştirdi felan diye birde onun psikolojisinin düzelmesini bekledim ilk aylarımda :)

bende öyle çok aşermedim sadece ilk üç ay ekşi daha sonra tatlı şeyler canım istedi.:))

kızlar valla bende tutturmadım hiç bi şii aramadı ama konu olunca Allah razı olsun olmadık şey istemedin diyooo sempatiksalakcinni

kızlar valla bende tutturmadım hiç bi şii aramadı ama konu olunca Allah razı olsun olmadık şey istemedin diyooo sempatiksalakcinni

kızlar selam
bende hiç aşermedim o zaman burdan çıkan sonuca göre aşermek die bişey yok, bazıları abartıyorlar mı ki acabaa??
:uhm:

ben bu sefer ilk başlarda hep et ve tuzlu şeyler istedi canım diğerlerinde daha farklıydı, mevsimsel bir şey hormonlarla alakalı bence ama eşime kıyıp ta öyle abartılı bişeyler istemedim ben de biraz nazlanma ile ilgili tabi bence insanın kendini en çok şımartması gereken dönem hamilelik ama abartmadan etraftakileri bunaltmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…