kızlar selam
bende hiç aşermedim o zaman burdan çıkan sonuca göre aşermek die bişey yok, bazıları abartıyorlar mı ki acabaa??:uhm:
ben bazen rüyamda şuan mevsimi olmayan meyvelerden görüyorum ama illada olsun yiyeceğim demiyorum
ben birde ilginç birşey duymuştum hamileler bazen rüyalarında aşerdikleri şeyi yerlermiş.allah tarafından sanırım.arkadaşım derdiki mesela ogün canım bişey istedi muhakkak rüyamda yiyorum derdi.benim hiç öyle bişey olmadı ama belki yaşayanınız olmuştur.
kızlar selam
bende hiç aşermedim o zaman burdan çıkan sonuca göre aşermek die bişey yok, bazıları abartıyorlar mı ki acabaa??:uhm:
buarada benim gibi bebeğine hala isi bulamayan var mı
buarada benim gibi bebeğine hala isi bulamayan var mı
slm kızlar göbüşlere baktım aman onlar ne öle ya küçük küçük yirim onları bende profile resim koyayım bari buraya koyunca çok küçük oluyo anlaşılmıyo ya da ben beceremiyom
:)) olabilir doğuran doğurana bakasana :))
foto koydum albüme yakından yokmuş ,çekince koyarım tabi doğurmazsam :))))))))
markete gittim,tam 2kilo dondurma aldım,saltalık ve dondurmadan başka bişey istemiyor canım
bodrumda olsaydım muhabbet şöyle olucakdı,bizim gız daha doğuruvermedinmi sen,bizim sarı inek bile doğuruverdiya,ne tutan içinde,koyvergitsin
evet dogurmadim valla hala, agdaya gittim geldim nolur nolmaz artik, hadi hazirim !
sg bunlarda hayata dair konular,mecuren konuşuyoruz,çünkü bunlarda sorun,bence sen ağda yaptırabilceğin birini bul ama biran önce bul,çünkü doğum yaklaşınca yaptırmak doğru değil,kasılmalarını arttırıyormuş,eee bunun lohusası var,muanesi var ,varrda var ama bulamazsanda sorun etme ne yapalım yani bebeklerden dahamı önemli,bazıları muaneye almadan gidiyolarmış,drlar alışmıştır,bakdıklarını,gördüklerini bile sanmıyorum ama biz rrahat edemeyiz
kızlar birazdan oğluşumun yatağı gelicekkkk çok heycanlandım,6dan sonra getirceklerdi,çok az kaldı
işte bu takımın büyüyen beşiği,nevresim ve perdelerimiz de takımın,sadece gardolap ve şifonyeri kendimiz yaptırdık
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=57
canım haklısın ama inan ki kafam karışık. bide artık agda hayal oldu cunku beklemem lazım ama dr her an alabiliriz dediği için suan elim jiletli geziyorum. gulmeyin ama dogum cantamda bile var. :)) 2 gun hastanede kalınca alabilirsem alayım diye:) cok iğrenc bişey... hiç de jilet kullanmayı bilmiyordum:) yavas yavas ogrendim:)
saol canım daha iyileri henüz ismini bulamadığın ama eminim ona yakışan en güzel ismi bulacağın oğlunun olsun nilüfercimDevrimim çok güzel hepsi canım, Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah Devrim beye
teşekkür ederim,benim niyetim de park yatak almaktı sadece,bebek odası yapmayı planlamıyorduk,bir dolap yaptırdık,mutfağa fırın koymak için dolap iştemiştim,adam ölçüyü yanlış alınca oğluşa şifonyer geldi bedavadan :)ablamda bu yatağı ve nevresim takımını aldı doğum hediyesi olarak,bizde bari perdeleri de aynısı olsun dedik,derken takım oldu :)aslında biz düşük maliyetli bir oda hesaplamıştık ama ablamın sayesinde bayağa tuzlu oldu,neyse içime sindi ama :)birde hepsi gelseydi,birde oğluşum gelseydi süper olcakamanın cok guzel... ben park yatak aldım. oda biraz buyuk oldugu için baza ve dolap aldım. dolap su arabalılardan henuz gelmedi. uyku seti de arabalı:)) hem bebiş odası hem cocuk odası yaptım yani:)) ama daha gelmediler:)) gozüm yolda:)) tamamlanınca foto cekip koyarımmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?