bu çoğumuzun sorunu canım, ben eskiden kendim yapardım ağdayı ama son 3-4 aydır imkanı yok yapamıyorum. mecburen kuaföre gidiyorum. yarın çatı muayenem var sabah yine mecbur yaptıracağım :kedi: son haftalarda yaptırmak zaten çok iyi değil sanırım bu son yaptırışım olur :))
canım senin sezeryan olcaksa bu son olur,zaten sendede öylemi oldu bilmiyorum ama benim hem azaldı hemde 1.5ayda felan çıkıyor,erkek çocuklarda böyle olur dediler,hamileliğim boyunca 2kez kaş bıyık aldırdım benbu çoğumuzun sorunu canım, ben eskiden kendim yapardım ağdayı ama son 3-4 aydır imkanı yok yapamıyorum. mecburen kuaföre gidiyorum. yarın çatı muayenem var sabah yine mecbur yaptıracağım :kedi: son haftalarda yaptırmak zaten çok iyi değil sanırım bu son yaptırışım olur :))
saol canım daha iyileri henüz ismini bulamadığın ama eminim ona yakışan en güzel ismi bulacağın oğlunun olsun nilüfercim
teşekkür ederim,benim niyetim de park yatak almaktı sadece,bebek odası yapmayı planlamıyorduk,bir dolap yaptırdık,mutfağa fırın koymak için dolap iştemiştim,adam ölçüyü yanlış alınca oğluşa şifonyer geldi bedavadan :)ablamda bu yatağı ve nevresim takımını aldı doğum hediyesi olarak,bizde bari perdeleri de aynısı olsun dedik,derken takım oldu :)aslında biz düşük maliyetli bir oda hesaplamıştık ama ablamın sayesinde bayağa tuzlu oldu,neyse içime sindi ama :)birde hepsi gelseydi,birde oğluşum gelseydi süper olcak
canım senin sezeryan olcaksa bu son olur,zaten sendede öylemi oldu bilmiyorum ama benim hem azaldı hemde 1.5ayda felan çıkıyor,erkek çocuklarda böyle olur dediler,hamileliğim boyunca 2kez kaş bıyık aldırdım ben
bizim 3ü bulmadı ama 2.5 felan oldu,sırf yatağı ve nevresimi 1000lira zaten ama onu teyzesi aldı :)biz çok daha hesaplı düşünmüştük ama olsun oğluşumun canı sağolsunoyle bizde cok masraf yapmıyacaktık guya. normal bebek takımlarına baktık. begendigimiz 3 milyardı 3 sene sonra aklı erecek herif olacak dedik hem bebek hem cocuk odası olsun dedik. park yatak aldık. sonra baza dolap perde halı uyku setleri bebek ve cocuk:))) derken sanırım bi okadar masraf oldu:))) biz bitek araba yatak almadık buyusun oyle alırız dedik . gelen giden misafir yatar cocugum buyuyene kadar eskimesin dimi:))
bizim 3ü bulmadı ama 2.5 felan oldu,sırf yatağı ve nevresimi 1000lira zaten ama onu teyzesi aldı :)biz çok daha hesaplı düşünmüştük ama olsun oğluşumun canı sağolsun
kızlar çok heycanlıyım ben ya yarından sonra bebişimi kokluycam kısmetse oyyyy yıllardır beklediğim an gelecek inşallah...
kızlar çok heycanlıyım ben ya yarından sonra bebişimi kokluycam kısmetse oyyyy yıllardır beklediğim an gelecek inşallah...
buarada benim gibi bebeğine hala isi bulamayan var mı
yeme kız göbüşümüzü:))))
ya canım bişey soracağım...benim kuaforum agda yapmıyo bana risk alamam diyor(( afedersiniz bende riskli gebelik oldugu için nezaman gelecek bilmedigim için jilet yapmak zorunda kaldım (( tekrar ozur dilerim bunları konusmak hos degil ama şimdi de cekiniyorum sezaryen olacak sonradan muayenesi var ( 2 gunde cıkıyor ya jiletle ( o arada ne yapıcam ben ya?????muayenede cıkmıs olursa amelyatlı olucam ya ????
Ben ben ben ben ben :) neredeyse dogurcam, bebek bu yuzden bekliyor olmasin
S_G cigim, ben hamileligimin basindan beri yaptirdim agdami bilemiyorum benim doktorum izin verdi. Ama senin durumun riskli diye yaptirmaman daha dogru olabilir.
Bu arada neden son haftalarda agda yaptirmak zararli ? Daha iyi ya iste 38 den sonra yaptirmak kasilalim beklemeyelim 40 a kadar bilmem hehe :hihoyyyt
Ben yarin biraz ziplayayim diyorum mesela
ben doktora sormadım ama burada kızlar bahsetmişti kasılma falan yapıyormuş diye, evet senin zamanın geldi zıpla valla aklinialirimsmile
benim ağdacımda kasılma yapıyo dedi kadın çok dikkat ediyo korkuyo valla...
yarın bende yaptıracağım komple 35+3 de yaptırmış olacağım ama olsun cuma dr da randevum var hazır olayım ki bundan sonra her an hazır olmamız lazım...
benimki de çok dikkat ediyor bir de benim canım eskisine göre çok fazla acıyor. aman kadın olmak her halukarda zor valla bilmiyorumkismile
ayy gecen gun annemlerle konusuyoruz. kadın olmak cok zor diye. adet, hamilelik cocuk ev işi normal iş, sonra menapoz bir suru sıkıntı dedik. sonrada biraz rahata eriyoruz bi de baktın ölmüşüz dedik gülmekten kırıldık vallahi:)))
Ağdanın kasılma başlattığını hiç duymamıştım... akannehirama eskiye göre daha çok canım yandığı doğru, geremiyorum ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?