2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok ben dogrusu kendisi basarabilenlerden degilim:)) kuafore gidiyordum. kuaforum de yeni dogum yaptı aynı dr a gidiyorduk:)) benim risklı oldugumu duyunca kusura bakma yapamam dedi kaldım oylece ortada:)))

canım senin sezeryan olcaksa bu son olur,zaten sendede öylemi oldu bilmiyorum ama benim hem azaldı hemde 1.5ayda felan çıkıyor,erkek çocuklarda böyle olur dediler,hamileliğim boyunca 2kez kaş bıyık aldırdım ben

oyle bizde cok masraf yapmıyacaktık guya. normal bebek takımlarına baktık. begendigimiz 3 milyardı 3 sene sonra aklı erecek herif olacak dedik hem bebek hem cocuk odası olsun dedik. park yatak aldık. sonra baza dolap perde halı uyku setleri bebek ve cocuk:))) derken sanırım bi okadar masraf oldu:))) biz bitek araba yatak almadık buyusun oyle alırız dedik . gelen giden misafir yatar cocugum buyuyene kadar eskimesin dimi:))

büyük ihtimal sezeryan olacak, yarın kesinleşecek :) evet canım benim de çok azaldı, dediğin gibi 1,5 ayda falan çıkıyor, iyi de oluyor valla :))

bizim 3ü bulmadı ama 2.5 felan oldu,sırf yatağı ve nevresimi 1000lira zaten ama onu teyzesi aldı :)biz çok daha hesaplı düşünmüştük ama olsun oğluşumun canı sağolsun

bizim 3ü bulmadı ama 2.5 felan oldu,sırf yatağı ve nevresimi 1000lira zaten ama onu teyzesi aldı :)biz çok daha hesaplı düşünmüştük ama olsun oğluşumun canı sağolsun

bizde de herkes bir ucundan tuttu bize pek bişey kalmadı:))) odayı bile bile hediye boyadılar:)))

kızlar çok heycanlıyım ben ya yarından sonra bebişimi kokluycam kısmetse oyyyy yıllardır beklediğim an gelecek inşallah...

kızlar çok heycanlıyım ben ya yarından sonra bebişimi kokluycam kısmetse oyyyy yıllardır beklediğim an gelecek inşallah...

ne kadar güzel, Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. kaolay ve hayırlı doğumlar dilerim...

buarada benim gibi bebeğine hala isi bulamayan var mı

Ben ben ben ben ben :) neredeyse dogurcam, bebek bu yuzden bekliyor olmasin

S_G cigim, ben hamileligimin basindan beri yaptirdim agdami bilemiyorum benim doktorum izin verdi. Ama senin durumun riskli diye yaptirmaman daha dogru olabilir.

Bu arada neden son haftalarda agda yaptirmak zararli ? Daha iyi ya iste 38 den sonra yaptirmak kasilalim beklemeyelim 40 a kadar bilmem hehe :hihoyyyt
Ben yarin biraz ziplayayim diyorum mesela

ben doktora sormadım ama burada kızlar bahsetmişti kasılma falan yapıyormuş diye, evet senin zamanın geldi zıpla valla aklinialirimsmile

ben doktora sormadım ama burada kızlar bahsetmişti kasılma falan yapıyormuş diye, evet senin zamanın geldi zıpla valla aklinialirimsmile

benim ağdacımda kasılma yapıyo dedi kadın çok dikkat ediyo korkuyo valla...
yarın bende yaptıracağım komple 35+3 de yaptırmış olacağım ama olsun cuma dr da randevum var hazır olayım ki bundan sonra her an hazır olmamız lazım...

amanın durun zıplamayın:))) sakin olun az daha sabır:)))) ben korkudan kanamam olur diye hala yatıyorum. kalksam aksama dogum:))) gerçi kilidim var ama :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

benimki de çok dikkat ediyor bir de benim canım eskisine göre çok fazla acıyor. aman kadın olmak her halukarda zor valla bilmiyorumkismile

benimki de çok dikkat ediyor bir de benim canım eskisine göre çok fazla acıyor. aman kadın olmak her halukarda zor valla bilmiyorumkismile

ayy gecen gun annemlerle konusuyoruz. kadın olmak cok zor diye. adet, hamilelik cocuk ev işi normal iş, sonra menapoz bir suru sıkıntı dedik. sonrada biraz rahata eriyoruz bi de baktın ölmüşüz dedik gülmekten kırıldık vallahi:)))

aynen öyle kaydirigubbakcemile3

Ağdanın kasılma başlattığını hiç duymamıştım... akannehirama eskiye göre daha çok canım yandığı doğru, geremiyorum ki....

Ağdanın kasılma başlattığını hiç duymamıştım... akannehirama eskiye göre daha çok canım yandığı doğru, geremiyorum ki....

hosgeldin ozlem,
bugun benim de canim bayagi yandi, agdaci kiz orasi sismis durumda biraz dedi, o yuzden aciyormus. dedim normal mi cok hamile goruyor sonucta evet genelde boyle sisiverir buralar dedi şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…