Ağdanın kasılma başlattığını hiç duymamıştım... akannehirama eskiye göre daha çok canım yandığı doğru, geremiyorum ki....
ipeknil,s-g teşekkürler kızlar
bu arada oğlunun ismi çok hoş, Uras Emre. eşimin ismi emre olmasaydı ben de isterdim emre koymak...
Canım benimde eşimin ismi Emre. Ve Emre olmasaydı oğlumun adını koyardım çok beğeniyorum bende...
Hoşbuldum, pancakee, sen de haklısın :)) Öyle bir durumda var... Ben de bugün bir kitap okumaa daldım, herşeyi unuttum. Yemek de yok, napsam acaba??? Ya bu Elif Şafak'ın "Aşk romanından sonra Şems ile Mevlana' ya sardım, şimdi İranlı bir yazar Saide Kurs' un Kimya hatun romanını bitirmek üzereyim... Tamamen Mevlananın kızı Kimya dilinden yazılmış, bambaşka bir anlatım... Kafam karıştı iyice... kimin yazdığı gerçek acep :????
şu ağda olayına takmış durumdayım bende şuana kadar kendim yaptım simdide yapmam lazım ama yetişemiyorum ki kuaförede gidemiyorum ben başkası yapınca canım çok yanıyor ilk hamileliğimde son zamanlarda jilet yapmıştım oda çok zor oluyor keşke hamilelikte tüylerin hepsi dökülse en azından onunla uğraşmak zorunda kalmazdık
bir de Ahmet Ümit in bab ı esrar ı var bu konuda, okumadıysan tavsiye ederim...
ben isim olarak doğa,naz yada nil düşünüyorum eşim delfin diyor oğlumun adıda toprak sizce hangisi
kızlar çok heycanlıyım ben ya yarından sonra bebişimi kokluycam kısmetse oyyyy yıllardır beklediğim an gelecek inşallah...
Okumadım, bir de onu okuyayım, ilginç geldi bana valla...
sağolun kızlar iyi dilekleriniz için
kansızlık bende ezelden beri vardı
ferrum fort alıyordum kahvaltıdan 2 saat sonra falan eczacı öle demişti
ama kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına alınması gerekiomuş
iki etken yüzünden yaramamış kan hapları
hakkımızda hayırlısı
tabi Aşk kadar romantik değil, poliye gibi ama ben hoşlanmıştım, zaten ilk onu sonra aşk ı okumuştum. ben de taktım senin gibi Mevlana ve Şems e... Konyalı bir arkadaşım var ondan rica ettim oradan Mevlana hakkında kitaplar getirtti bana ama daha okuyamadım.
kız ismi irem güzel düşünen olursa ,
kimya hatunun sonunu okuyamamıştım bazı sebeplerden çok merak ediyorum noldu acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?