2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşbuldum, pancakee, sen de haklısın :)) Öyle bir durumda var... Ben de bugün bir kitap okumaa daldım, herşeyi unuttum. Yemek de yok, napsam acaba??? Ya bu Elif Şafak'ın "Aşk romanından sonra Şems ile Mevlana' ya sardım, şimdi ıranlı bir yazar Saide Kurs' un Kimya hatun romanını bitirmek üzereyim... Tamamen Mevlananın kızı Kimya dilinden yazılmış, bambaşka bir anlatım... Kafam karıştı iyice... kimin yazdığı gerçek acep :????

şu ağda olayına takmış durumdayım bende şuana kadar kendim yaptım simdide yapmam lazım ama yetişemiyorum ki kuaförede gidemiyorum ben başkası yapınca canım çok yanıyor ilk hamileliğimde son zamanlarda jilet yapmıştım oda çok zor oluyor keşke hamilelikte tüylerin hepsi dökülse en azından onunla uğraşmak zorunda kalmazdık

bir de Ahmet Ümit in bab ı esrar ı var bu konuda, okumadıysan tavsiye ederim...

Bende hamileliğimin 3.ayından itibaren ağdaya gitmeye başladım. Çok rahat oluyo, tertemiz olmak süper. Zaten kendin göremiyosun ki bişey.Ben geçen hafta gitmiştim ve fazla da canım yanmıyor. Zaten tüylerim de seyrekleşti, demek hamileliktenmiş seyrekleşmesi. Ayy keşke hep böyle olsaydı. Ben 2 kez lazere gitmiştim paket için sonra hamile kalınca lazer yarıda kaldı. Belki ondan azalmıştır diye düşünüyodum bende...

ben isim olarak doğa,naz yada nil düşünüyorum eşim delfin diyor oğlumun adıda toprak sizce hangisi

Toprağa Doğa çok yakışır ama ben Naz ve Nil i de beğeniyorum, hepsi çok hoş isimler, iki isim düşünüyorsan Delfinin yanına birini ekleyebilirsin belki...

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için
kansızlık bende ezelden beri vardı
ferrum fort alıyordum kahvaltıdan 2 saat sonra falan eczacı öle demişti
ama kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına alınması gerekiomuş
iki etken yüzünden yaramamış kan hapları
hakkımızda hayırlısı

kızlar çok heycanlıyım ben ya yarından sonra bebişimi kokluycam kısmetse oyyyy yıllardır beklediğim an gelecek inşallah...

Ayy ne güzel ya... Çok kıskanıyorum valla sizi, aman maşallah nazar değmesin
Benim bebişim en son gelenlerden olacak sanırım. Daha 35.haftadayız, tam mayıs da doğuracağım ben bu gidişle...

Okumadım, bir de onu okuyayım, ilginç geldi bana valla...

tabi Aşk kadar romantik değil, poliye gibi ama ben hoşlanmıştım, zaten ilk onu sonra aşk ı okumuştum. ben de taktım senin gibi Mevlana ve Şems e... Konyalı bir arkadaşım var ondan rica ettim oradan Mevlana hakkında kitaplar getirtti bana ama daha okuyamadım.

geçmiş olsun ve gözün aydın az kaldı senin de maşallah :)
ben de kan haplarımın saatini pek tutturamadım, inşallah benim de etkisiz olmamıştır...

kız ismi irem güzel düşünen olursa ,

kimya hatunun sonunu okuyamamıştım bazı sebeplerden çok merak ediyorum noldu acep?

o zaman sen de benim okuduğumu oku... Çok başka bir göz ile anlatılıyor durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…