o zaman sen de benim okuduğumu oku... Çok başka bir göz ile anlatılıyor durum
Ben de daha bitirmedim, bana özelden istersen nerede kaldığını yaz, bitirince yazarım sana...
kızlar yarın sabah dr kontrolümüz var.çok heyecanlıyım..
35.haftayız çatı muayenesi olurmu acaba?
kızlar yarın sabah dr kontrolümüz var.çok heyecanlıyım..
35.haftayız çatı muayenesi olurmu acaba?
benim de yarın 3 te kontrolüm , çatı muayenesi de olacağım, aramızda tam 1 hafta var seninle, belki yapar senin doktorun da... güzel haberlerle gelirsin inşallah...
bence yapmaz benim 38 i buluyo 26 sında yapcak
inşallah cnm çok heyecanlıyım zatenopuyorumnanaktan
bende kestiremiyorum yapıp yapmayacagını yinede hazırlıklı gideyim benkaydirigubbakcemile3
tabi canım her doktor farklı sonuçta ama bence 2 hafta sonra yapar şimdiden bi şikayetin yoksa kurcalamaz:))))))))))))))))
ben çıkıyorum kızlar, hepinize iyi akşamlar dilerim opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar, hepinize iyi akşamlar dilerim opuyorumnanaktan
sorma ya bugün çatı muayenesini arastırdım biraz kişiye göre degişiyor sanırım okurken bazen kasıldım bazen rahatladım:)
şikayetim uykusuzluk agrılareyvahedigeldismile
iyi akşamalr cnm
güzel bişiy olmadığı kesin ama katlanıcaz mecbur,benim şikayetimde şuan bebişimin oynamaması ya, uyuyodum yeni kalaktım ondan mı ki kafaya taktıkça oynamıyo bi tekme atsada rahatlasam yoksa akşam doktora giderim valla
benkide bazen durgunlaşıyor cnm telaş yapma bişey yoktur bebişinin Allahın izniyle..tabi benmde içim rahat etsin diye acile gittiğim oldu hareketsiz kaldıgında..dr ne bekliyosun her an senimi yumruklicak dedi:kedi:
son zamanlar yaklaştıkça insan endişeleniyo işte,neyse ben azcık uazanayım kendinize iyi bakın
bu arada oğlunun ismi çok hoş, Uras Emre. eşimin ismi emre olmasaydı ben de isterdim emre koymak...
Ayy ne güzel ya... Çok kıskanıyorum valla sizi, aman maşallah nazar değmesin
Benim bebişim en son gelenlerden olacak sanırım. Daha 35.haftadayız, tam mayıs da doğuracağım ben bu gidişle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?