2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yarın sabah dr kontrolümüz var.çok heyecanlıyım..
35.haftayız çatı muayenesi olurmu acaba?

kızlar yarın sabah dr kontrolümüz var.çok heyecanlıyım..
35.haftayız çatı muayenesi olurmu acaba?

benim de yarın 3 te kontrolüm , çatı muayenesi de olacağım, aramızda tam 1 hafta var seninle, belki yapar senin doktorun da... güzel haberlerle gelirsin inşallah... pardon 2 hafta varmış :))

Son düzenleme:
benim de yarın 3 te kontrolüm , çatı muayenesi de olacağım, aramızda tam 1 hafta var seninle, belki yapar senin doktorun da... güzel haberlerle gelirsin inşallah...

inşallah cnm çok heyecanlıyım zatenopuyorumnanaktan

bence yapmaz benim 38 i buluyo 26 sında yapcak

bende kestiremiyorum yapıp yapmayacagını yinede hazırlıklı gideyim benkaydirigubbakcemile3

tabi canım her doktor farklı sonuçta ama bence 2 hafta sonra yapar şimdiden bi şikayetin yoksa kurcalamaz:))))))))))))))))

sorma ya bugün çatı muayenesini arastırdım biraz kişiye göre degişiyor sanırım okurken bazen kasıldım bazen rahatladım:)
şikayetim uykusuzluk agrılareyvahedigeldismile

ben çıkıyorum kızlar, hepinize iyi akşamlar dilerim opuyorumnanaktan

iyi akşamalr cnm

sorma ya bugün çatı muayenesini arastırdım biraz kişiye göre degişiyor sanırım okurken bazen kasıldım bazen rahatladım:)
şikayetim uykusuzluk agrılareyvahedigeldismile

iyi akşamalr cnm

güzel bişiy olmadığı kesin ama katlanıcaz mecbur,benim şikayetimde şuan bebişimin oynamaması ya, uyuyodum yeni kalaktım ondan mı ki kafaya taktıkça oynamıyo bi tekme atsada rahatlasam yoksa akşam doktora giderim valla

benkide bazen durgunlaşıyor cnm telaş yapma bişey yoktur bebişinin Allahın izniyle..tabi benmde içim rahat etsin diye acile gittiğim oldu hareketsiz kaldıgında..dr ne bekliyosun her an senimi yumruklicak dedi:kedi:

benkide bazen durgunlaşıyor cnm telaş yapma bişey yoktur bebişinin Allahın izniyle..tabi benmde içim rahat etsin diye acile gittiğim oldu hareketsiz kaldıgında..dr ne bekliyosun her an senimi yumruklicak dedi:kedi:

son zamanlar yaklaştıkça insan endişeleniyo işte,neyse ben azcık uazanayım kendinize iyi bakın

kuaförden ağdadan bahsetmişsiniz. ben geçen gün hadi dedim gitmeyeyim doğuma yakın giderim evde kendim kesmeye kalktım 6 yıldır elime almadığım için unutmuşum. rezalet bir halde kaldım neyse bekliyeceğim. 2hafta sonra çatı muaynesi yapar dr sanırım o zamana hazırlıklı giderim.

Ayy ne güzel ya... Çok kıskanıyorum valla sizi, aman maşallah nazar değmesin
Benim bebişim en son gelenlerden olacak sanırım. Daha 35.haftadayız, tam mayıs da doğuracağım ben bu gidişle...

seni çok ii anlıyorum benim için şuanda bile 1 saat bir yıl gibi son zamanlar geçmek bilmedi birtürlü,,,,,aslında kendini başka işe verirsen düşünmezsin saymazsın günleri boşver hamileliğinin tadını çıkar gez toz bir daha böyle rahat gezemezsin ben bugün bile çarşıdaydım vallahi sokaklarda doğuracam bu gidişle delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…