2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar az önce internetten beş aylık bebeğin annesinin ihmalden öldüğünü görünce habere detaylı bakayım dedim sezeryan olmuş beş ay önce karnında doktorlar gazlı bez unutmuşlar, aman doğum sonrası mutlaka kontrole gidelim ağrı duyduğumuzda önemseyelim. Bende sezeryan olacağım. Gitiğimiz hastane güvenilir olsa bile mutlaka yine kontrol ettirelim. Allaha emanet olalım bebişlerimizle beraber...

buarada güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, heycanlı bekleyiş sürüyor tam 7 gün var yani haftaya perşembe bebeğime kavuşacağım Allah ın izniyle.

günaydın kızlar,akşam oğluşun yatağı geldi,odasını yerleştirdik,çokkkk güzel oldu,bütün gece orda oturduk,sabahın köründe kalktım hemen odasına gittim baktım :)sanki çalcaklar
ayrıca dün gece müthiş bir sancıyla uyandım,ara ara kesildi ve tekrar geldi,doğum sancısı olmuycağını düşündük çünkü düzenli değildi

gunaydin, odaniz hayirli olsun :)

evet keskin sancilar bana da geliyor ama duzensiz.

Günaydın kızlar;

Evet canım kendimi başka şeylerle oyalamalıyım. Haftaya izne ayrılıyorum, ondan sonra vakit nasıl geçecek bilmiyorum işte Ben gezemiyorum fazla, çok yoruluyorum.

Canım hayırlı olsun oğluşunun odası. Allah güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah...

Biz oğluşumuza oda yapmadık. Park yatak alacağız en büyük boyutundan, 2 yaşına filan gelince de çocuk odası alacağız, ben şu arabalı yataklardan istiyorum:) Sanki ben kullanacağım:)) Bizim bir tane odamızda genç odası var zaten, öyle hepsi takım değil ama yatak dolap kitaplık filan var. Azcık büyüsün oğlum onları birilerine filan veririz herhalde.olumunekankayizsmile

kızlar günaydıııııııııın
yarın sabah bu saatlerde bebişim kucağımda olacak nasipse

ne kadar güzel ve heyecanlı bir haber . Allah yardımcın olsun, sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... darısı da başımıza inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…