bebek kokusu selam hayırlısı olsun normalmi sezeryanmı[/QUOT
Sezeryan olacak kısmetse ilk doğumumda sezeryandi.Teşekkür ederim canım:)
kimse bişey yazmıyormuuuuuuu
günaydın kızlar,akşam oğluşun yatağı geldi,odasını yerleştirdik,çokkkk güzel oldu,bütün gece orda oturduk,sabahın köründe kalktım hemen odasına gittim baktım :)sanki çalcaklar
ayrıca dün gece müthiş bir sancıyla uyandım,ara ara kesildi ve tekrar geldi,doğum sancısı olmuycağını düşündük çünkü düzenli değildi
saol canım,yine başladı sancılarım,herhalde salı günü olcak kontrılde tuşe yapılırgunaydin, odaniz hayirli olsun :)
evet keskin sancilar bana da geliyor ama duzensiz.
Evet canım kendimi başka şeylerle oyalamalıyım. Haftaya izne ayrılıyorum, ondan sonra vakit nasıl geçecek bilmiyorum işteseni çok ii anlıyorum benim için şuanda bile 1 saat bir yıl gibi son zamanlar geçmek bilmedi birtürlü,,,,,aslında kendini başka işe verirsen düşünmezsin saymazsın günleri boşver hamileliğinin tadını çıkar gez toz bir daha böyle rahat gezemezsin ben bugün bile çarşıdaydım vallahi sokaklarda doğuracam bu gidişle delikafadulden
Canım hayırlı olsun oğluşunun odası. Allah güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah...günaydın kızlar,akşam oğluşun yatağı geldi,odasını yerleştirdik,çokkkk güzel oldu,bütün gece orda oturduk,sabahın köründe kalktım hemen odasına gittim baktım :)sanki çalcaklar
ayrıca dün gece müthiş bir sancıyla uyandım,ara ara kesildi ve tekrar geldi,doğum sancısı olmuycağını düşündük çünkü düzenli değildi
kızlar günaydıııııııııın
yarın sabah bu saatlerde bebişim kucağımda olacak nasipse
kızlar günaydıııııııııın
yarın sabah bu saatlerde bebişim kucağımda olacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?