kızlar nevinin nişanı gelmiş doktora gitti şimdi
süper,hayırlısı olsun canım,sağlıkla,mutlulukla doğsunkızlar günaydıııııııııın
yarın sabah bu saatlerde bebişim kucağımda olacak nasipse
teşekkürler canım,bizde yapmıycakdık ama biraz kendiliğinden geliştiGünaydın kızlar;
Evet canım kendimi başka şeylerle oyalamalıyım. Haftaya izne ayrılıyorum, ondan sonra vakit nasıl geçecek bilmiyorum işteBen gezemiyorum fazla, çok yoruluyorum.
Canım hayırlı olsun oğluşunun odası. Allah güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah...
Biz oğluşumuza oda yapmadık. Park yatak alacağız en büyük boyutundan, 2 yaşına filan gelince de çocuk odası alacağız, ben şu arabalı yataklardan istiyorum:) Sanki ben kullanacağım:)) Bizim bir tane odamızda genç odası var zaten, öyle hepsi takım değil ama yatak dolap kitaplık filan var. Azcık büyüsün oğlum onları birilerine filan veririz herhalde.olumunekankayizsmile
günaydın nilüferherkese günaydııınnnn zemuszemus
kızlar nevinin nişanı gelmiş doktora gitti şimdi
nevinin niki ne?çiğdem ve ant ne yaptı acaba merak ediyorumkızlar nevinin nişanı gelmiş doktora gitti şimdi
nevinin niki ne?çiğdem ve ant ne yaptı acaba merak ediyorum
ben sana özelden telefonumu vereyim,bana mesaj atarsın,soyadını bilsem özel bodrumu arar ordanda öğrenirim,gerçi özel bodrumun yeni doğanlar kısmı var hemen yazıyorlar,ne zaman kaç cm,kaç kilo doğduğunuben de merak ediyorum kızları... inşallah sağ salim kavuşmuşlardır bebeklerine...benim kendi evimde internet yok, hep annemde olduğum için girebiliyorum valla size nasıl haber veririm bilmiyorum :)) 2-3 gün gelmezsem bilin ki doğurdum kaydirigubbakcemile3
gözün aydın,iyi dinlen :)Günaydın hepinizeee sonunda ben de izne ayrılıyorum bugün son iş günüm hayırlısıyla :lepi:
ben sana özelden telefonumu vereyim,bana mesaj atarsın,soyadını bilsem özel bodrumu arar ordanda öğrenirim,gerçi özel bodrumun yeni doğanlar kısmı var hemen yazıyorlar,ne zaman kaç cm,kaç kilo doğduğunu
Günaydın hepinizeee sonunda ben de izne ayrılıyorum bugün son iş günüm hayırlısıyla :lepi:
tuğba çiğdem ne yapmış,haber aldınmıkızlar yine bir sokla uyandım NSA nikli nevin arkadaşımızın nişanmı gelmiş şimdi doktorda dua edin kızlar dah belli değil ama doğum olursa bir avazda kurtarsın rabim allah yardımcısı olsun
arcak seninde gözün aydın bende evdeyim
hayırlı olsun canım odanız..güle güle sağlıkla mutlulukla kullansın bebişin inşallah..günaydın kızlar,akşam oğluşun yatağı geldi,odasını yerleştirdik,çokkkk güzel oldu,bütün gece orda oturduk,sabahın köründe kalktım hemen odasına gittim baktım :)sanki çalcaklar
ayrıca dün gece müthiş bir sancıyla uyandım,ara ara kesildi ve tekrar geldi,doğum sancısı olmuycağını düşündük çünkü düzenli değildi
kızlar günaydıııııııııın
yarın sabah bu saatlerde bebişim kucağımda olacak nasipse
canım sanada günaydın,hep söyliycem unutuyorum,eşimin babasıda antepli,bende antep gelini oluyorum :)evlenince bizim kütük de oraya geçti :)günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?