2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler kızlar darısı başınıza inşallah,,,doğurduktan sonra farklı konuları konuşuruz artık bebişin gazıymış kakasıymış falan Allahım nasip etsin hepimize inşallah o güzel günleri

kızlar günaydıııııııııın
yarın sabah bu saatlerde bebişim kucağımda olacak nasipse
süper,hayırlısı olsun canım,sağlıkla,mutlulukla doğsun

teşekkürler canım,bizde yapmıycakdık ama biraz kendiliğinden gelişti
herkese günaydııınnnn zemuszemus
günaydın nilüfer

nevinin niki ne?çiğdem ve ant ne yaptı acaba merak ediyorum

ben de merak ediyorum kızları... inşallah sağ salim kavuşmuşlardır bebeklerine...benim kendi evimde internet yok, hep annemde olduğum için girebiliyorum valla size nasıl haber veririm bilmiyorum :)) 2-3 gün gelmezsem bilin ki doğurdum kaydirigubbakcemile3

ben sana özelden telefonumu vereyim,bana mesaj atarsın,soyadını bilsem özel bodrumu arar ordanda öğrenirim,gerçi özel bodrumun yeni doğanlar kısmı var hemen yazıyorlar,ne zaman kaç cm,kaç kilo doğduğunu

Günaydın hepinizeee sonunda ben de izne ayrılıyorum bugün son iş günüm hayırlısıyla :lepi:

valla iyi fikir canım, ben de sana vereyim numaramı... evet ara ara girip bakıyorum o yeni doğan sayfasına iyice heyecanlanıyorum bebekleri gördükçe :))

Günaydın hepinizeee sonunda ben de izne ayrılıyorum bugün son iş günüm hayırlısıyla :lepi:

hadi gözün aydın, iznin hayırlı olsun zemuszemus

kızlar dün geceki sancıda tamam dedim,ya açılma başladı yada doğum,salıya kadar bekliycem eğer daha ciddi bişey olmazsa,muanede söyliycem doktora baksınlar artık açılma varmı diye

kızlar yine bir sokla uyandım NSA nikli nevin arkadaşımızın nişanmı gelmiş şimdi doktorda dua edin kızlar dah belli değil ama doğum olursa bir avazda kurtarsın rabim allah yardımcısı olsun
arcak seninde gözün aydın bende evdeyim

tuğba çiğdem ne yapmış,haber aldınmı

hayırlı olsun canım odanız..güle güle sağlıkla mutlulukla kullansın bebişin inşallah..
kızlar günaydıııııııııın
yarın sabah bu saatlerde bebişim kucağımda olacak nasipse

gerçekten çok heycan verici bi haber...sağlıkla kucağına al bebişini..yarın biz de bu saatlerde seni merak eder dururuz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…