2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim bulantılar ve malesef kusmalar yine başladı,ilk 2gün önemsemedim ama bugunde devam ediyor ben anneme geçiyorum,birazda orda dinleneyim,öptüm hepinizi

canım sanada günaydın,hep söyliycem unutuyorum,eşimin babasıda antepli,bende antep gelini oluyorum :)evlenince bizim kütük de oraya geçti :)

öylemi...hemşo sayılırız accık desene..varmı burda oturan akrabaları..gelip gördünmü...
görmeni tavsiye ederim...
çoğu kişi farklı tanıyor antepi..gelince çok seviyorlar...gerçekten öyle..Allah beni ayırmasın memleketimden..ben de çok seviyorum..
yemekleri desen tartışılmaz...istanbulda arkadaş var geçen ucuz uçak bileti bulmuşlar..
gelip yemeklerini tatlılarını yiyip gezip gittiler bir gün içinde...gelenler böyle seviyo işte..

günaydın herkese.38. haftadayım bende.2 gündür ishalim var.dotoruma sorsam mı kararsızım.pazartesi randevum var.su içiyorum sabahtan beri.çocuğu etkiler mi?

hayırlı olsun canım allah tek avazda kurtarsın inşalahhhhhh

günaydın herkese.38. haftadayım bende.2 gündür ishalim var.dotoruma sorsam mı kararsızım.pazartesi randevum var.su içiyorum sabahtan beri.çocuğu etkiler mi?

canım benım ishal çok önemli
hemen druna sor hatta senı hemen çağıracaktır
bolbol sıvı tüket bende ishal olmuştum hemen çağırmıştı ve antibiyotik vermişti

günaydın canlar, bebişine kavuşmaya ramak kalmış anne adaylarının heyecanını yürekten paylaşıyorum bazan karnıma bakıyorum burdan 3 kiloluk bebek nasıl çıkacak diyorum artık son demler sıkıntılar da ona göre fazla tabi Allah ellerimizi sağlıklı bebişlerimizle doldursun inşallah

Günaydın hepinizeee sonunda ben de izne ayrılıyorum bugün son iş günüm hayırlısıyla :lepi:

canımhayırlı olsun darısı başıma bende haftaya Pazartesi son çalışıyorum salı ayrılıyorum yani bugünden sonra bir gün kaldı zor oldu ama bitti allahın izniyle

sezeryan olucak olup çatı muayenesi yaptıran varmı kaçıncı haftalarda yaptırdınız ben 36 da gidicem de yaparmı diye merak ediyorum

amanın cok sanslısın... bizim dolap hala gelmedi( ama dun perdem geldi:)) bende durup durup ona bakıyorum:))

kızlar günaydıııııııııın
yarın sabah bu saatlerde bebişim kucağımda olacak nasipse

cok heyacanlısındır eminim:)))

kızlar nevinin nişanı gelmiş doktora gitti şimdi

aaaaa cok guzel:))

ishal önemli canım dogum belirtisi de olabilir.. degilse bile bebişin beslenmesi acısından da önemli yedigin yaramamıs oluyor... hemen danıs doktora.

ben varıımmmmmmm:)))

kızlar nevinin nişanı gelmiş doktora gitti şimdi
Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah...

canım çok heyecanlı,inşallah çok kolay,ağrısız,sızısız,sağlıklı bir doğum yaparsın...

[

kızlar dün cok kotu bir gece gecirdim her yanım cok kötü agrıdı. kasıklarım kasıldı. aylardır yatmaktan kemiklerim kırılacak gibi agırıyor zaten.(( eşim sabah yanıma geldi içim bosaldı sanki agla aglaaaa nasıl kötü oldum anlatamam( oylece sızmıs kalmısım( 3 saat uyumusum gecenin acısını cıkarmısım:))

günaydın annişler. doğuma gidenler varmış hayırlısıyla allah bir avazda kurtarır inş. günü belli olup yaklaşanlarada allah kolaylık versin. darısı başımıza

merhaba hanımlar,geçmişi ancak bitirebildim...
benimde dün kontrolüm vardı,kızım iyi çok şükür büyümüş,,,

arğı ve sancılarımdan dolayı doktorum açılma var mı diye baktı,çok şükür yokmuş birşey daha...ama çok acıdıohaoldumsmile sanırım fazla kastım kendimi....ağrılar ve kasılmalar doğuma hazırlık aşamasında oluyor dedi...

normal doğumda hala kararlıyız,38 den sonra artık kesinleşir herhalde...

senin kızın daha geleceği yok diye bir dahaki randevumuda 10 gün sonraya verdi,off yaaa ara uzayınca çok sıkılıyorum,bana kalsa 2-3 güne bir gideceğim bebeğimi görmeye...

kızlar Ant. ve tugbatugbatugba dan haber var mı??? tugba bebişimin hareketlerini hissetmiyorum demişti??? tüm gece aklıma takıldı.

Selna maşallah kızına kızlar aceleci dedik ama seninki yerini sevmiş anlaşılan :) hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…