2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy canım bende kontrollerden okadar bıktımki bana kalsa 14u sezaryen demişti o gune kadar bekleyecegim:))) ama haftada 1 kontrol sart ( gidecegim cumartesi gunu(

kızlar hastanede internet varmı bilmiyorum ama dra giderken haber vermek istiyorum. birinizin numarasını alıp mesaj atsam ??? mumkun mu??? gerci daha var ama bellide olmaz benim bebişten:)))

kızlar hastanede internet varmı bilmiyorum ama dra giderken haber vermek istiyorum. Birinizin numarasını alıp mesaj atsam ??? Mumkun mu??? Gerci daha var ama bellide olmaz benim bebişten:)))

canım özelden atabilirim sana telefonumu...

kızlar eşim cıldırdı galiba:) ya gayret edip yarın doguracakmısım yada dayanıp 19 mayısı bekleyecekmişim:)) onemli bir gunde dogsunmusss bebişimiz:))

kızlar Ant. ve tugbatugbatugba dan haber var mı??? tugba bebişimin hareketlerini hissetmiyorum demişti??? tüm gece aklıma takıldı.

ant kucağına almıştır bebeğini..
tubayı bilmiyordum bak şimdi bende meraklandım
inşallah bişey yoktur..:Saruboceq:

kızlar eşim cıldırdı galiba:) ya gayret edip yarın doguracakmısım yada dayanıp 19 mayısı bekleyecekmişim:)) onemli bir gunde dogsunmusss bebişimiz:))

ayy çok hoş vallahi,hiç güleceğim yoktu....delikafaduldendelikafadulden

a.s.merhaba kızlar biz geldik
bebişine kavuşanlar olmuş hayırlı olsun inş. doguma gidenlerinde Allah yardımcısı olsun.. kızlar doktor kızımın kilosuna 2400 dedi bana zayıf geldi bide ben 1 kilo vermişim...
ya sizdede varmı benim yüzümde lekelenmeler başladı burnumdan yanaklarıma çil çıkmış gibi acaba sonra düzelirmi ne yapmam lazım?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…