Selna maşallah kızınakızlar aceleci dedik ama seninki yerini sevmiş anlaşılan :) hayırlısı olsun...
merhaba hanımlar,geçmişi ancak bitirebildim...
benimde dün kontrolüm vardı,kızım iyi çok şükür büyümüş,,,
arğı ve sancılarımdan dolayı doktorum açılma var mı diye baktı,çok şükür yokmuş birşey daha...ama çok acıdıohaoldumsmile sanırım fazla kastım kendimi....ağrılar ve kasılmalar doğuma hazırlık aşamasında oluyor dedi...
normal doğumda hala kararlıyız,38 den sonra artık kesinleşir herhalde...
senin kızın daha geleceği yok diye bir dahaki randevumuda 10 gün sonraya verdi,off yaaa ara uzayınca çok sıkılıyorum,bana kalsa 2-3 güne bir gideceğim bebeğimi görmeye...
kızlar hastanede internet varmı bilmiyorum ama dra giderken haber vermek istiyorum. Birinizin numarasını alıp mesaj atsam ??? Mumkun mu??? Gerci daha var ama bellide olmaz benim bebişten:)))
canım özelden atabilirim sana telefonumu...
canım cok sevinirim diyecegim ama :))) ozelden mesajım hiç olmadı benim :)) bi deneyelim bakalım:) alabilecekmiyim::))
gönderdim canım,bende doğurunca sana haber veririm...
kızlar Ant. ve tugbatugbatugba dan haber var mı??? tugba bebişimin hareketlerini hissetmiyorum demişti??? tüm gece aklıma takıldı.
ant kucağına almıştır bebeğini..
tubayı bilmiyordum bak şimdi bende meraklandım
inşallah bişey yoktur..:Saruboceq:
kızlar eşim cıldırdı galiba:) ya gayret edip yarın doguracakmısım yada dayanıp 19 mayısı bekleyecekmişim:)) onemli bir gunde dogsunmusss bebişimiz:))
çiğdemin suyu azalmış canım nişamnıda gelmiş dün sezeryana aldılar ama daha başka heber alamadım nevinide doktoru geri yollamış pazartesiye kadar bekletecekmiştuğba çiğdem ne yapmış,haber aldınmı
bende geldim kızlar ama sadece takip edicem,yazmaya mecalim yok
çiğdemin suyu azalmış canım nişamnıda gelmiş dün sezeryana aldılar ama daha başka heber alamadım nevinide doktoru geri yollamış pazartesiye kadar bekletecekmiş
ayy çok hoş vallahi,hiç güleceğim yoktu....delikafaduldendelikafadulden
canım sen istanbulda ne taraftasın yakınmıyız:??? ben pendikteyim??? hangi hastaneye gidiyorsun ?? merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?