canım ben avrupa yakasındayım,büyükçekmecede,doktorum özel,muaynanesi var,Bakırköyde,
a.s.merhaba kızlar biz geldik
bebişine kavuşanlar olmuş hayırlı olsun inş. doguma gidenlerinde Allah yardımcısı olsun.. kızlar doktor kızımın kilosuna 2400 dedi bana zayıf geldi bide ben 1 kilo vermişim...
ya sizdede varmı benim yüzümde lekelenmeler başladı burnumdan yanaklarıma çil çıkmış gibi acaba sonra düzelirmi ne yapmam lazım?:uhm:
a.s.merhaba kızlar biz geldik
bebişine kavuşanlar olmuş hayırlı olsun inş. doguma gidenlerinde Allah yardımcısı olsun.. kızlar doktor kızımın kilosuna 2400 dedi bana zayıf geldi bide ben 1 kilo vermişim...
ya sizdede varmı benim yüzümde lekelenmeler başladı burnumdan yanaklarıma çil çıkmış gibi acaba sonra düzelirmi ne yapmam lazım?:uhm:
merhaba kızlarrr.........
selna gözün aydın..umutluyuz sağlıkla alcanım kucağına diğer arkadaşlarında allah yardımcısı olsun...dün ece benim diş yine coştu koştum doktora.bugün yekrar dolgu yapıldı...doğumdan sonra giymek için bir iki cici aldım kendimeeee.........
yakında olur gibi benim doğum...toparlamam lazım kendimi kızlar akşamları müthiş sancım oluyor...uzanıyorum şöyle 1 saat dinlenince geçiyor yine.......
günaydın kızlar,akşam oğluşun yatağı geldi,odasını yerleştirdik,çokkkk güzel oldu,bütün gece orda oturduk,sabahın köründe kalktım hemen odasına gittim baktım :)sanki çalcaklar
ayrıca dün gece müthiş bir sancıyla uyandım,ara ara kesildi ve tekrar geldi,doğum sancısı olmuycağını düşündük çünkü düzenli değildi
SAT a göre 15 Mayıs,normal doğumu bekleyeceğiz,dün kontrolüm vardı doktorum 38+ lardan önce gelmez gibi duruyor dedi...hayırlısı bakalım,anladım canım yeterince uzagız yani:)) neyse bende ozele gidiyorum. ama hastane. medicana asya bide ozel kartal. hayırlısıyla olsun bebişler:))) senin dogum gunun belli mi??
merhaba kızlarrr.........
selna gözün aydın..umutluyuz sağlıkla alcanım kucağına diğer arkadaşlarında allah yardımcısı olsun...dün ece benim diş yine coştu koştum doktora.bugün yekrar dolgu yapıldı...doğumdan sonra giymek için bir iki cici aldım kendimeeee.........
yakında olur gibi benim doğum...toparlamam lazım kendimi kızlar akşamları müthiş sancım oluyor...uzanıyorum şöyle 1 saat dinlenince geçiyor yine.......
maşallah bebeğine canım,zayıf olsaydı doktorun söylerdi canım merak etme...
lekelenmeler bendede başladı,dün doktorum bir hormonun buna sebep olduğunu ,doğumdan sonra hemen geçmediğini ,dikkat etmemiz gerektiğini,güneş ışınlarının bu lekeleri kalıcı yapabileceğini söyledi...
teşekkürler kızlar darısı başınıza inşallah,,,doğurduktan sonra farklı konuları konuşuruz artık bebişin gazıymış kakasıymış falan Allahım nasip etsin hepimize inşallah o güzel günleri
slm kızlar ben geldim..oğluşum doğdu çok şükür 20 nisan sa. 16:00 da epidural normal doğumlar...dr.umun ultrason ölçüsüne göre minyo olucak enfazla 3 kilo doğar dediği bebeğim 3570 gr.51 doğdu..bende bittim tabi...b,lgilerimizi diğer topiğe yazalımda eklesin tuğba teyzemiz
slm kızlar ben geldim..oğluşum doğdu çok şükür 20 nisan sa. 16:00 da epidural normal doğumlar...dr.umun ultrason ölçüsüne göre minyo olucak enfazla 3 kilo doğar dediği bebeğim 3570 gr.51 doğdu..bende bittim tabi...b,lgilerimizi diğer topiğe yazalımda eklesin tuğba teyzemiz
AMANINNNNNN NE MUTLU SANA:))) cok mutlu oldum saglıklı hayırlı olsun insallah analı babalı buyusun:)))) foto foto foto :))))
kızlar dün cok kotu bir gece gecirdim her yanım cok kötü agrıdı. kasıklarım kasıldı. aylardır yatmaktan kemiklerim kırılacak gibi agırıyor zaten.(( eşim sabah yanıma geldi içim bosaldı sanki agla aglaaaa nasıl kötü oldum anlatamam ( oylece sızmıs kalmısım ( 3 saat uyumusum gecenin acısını cıkarmısım:))
a.s. cicilerin hayırlı olsun güzel günlerde giyersin inş. diş içinde geçmiş olsun diş agrısını çok yakından tanırım:çok üzgünüm:
dün gece sag tarafımda çok dayanılmaz agrım oldu sancı degildi ama neydi anlamadım karnım sertleşince bebişin hareketlerini hissetmedim çok korktum şimdi geçti,nefes alamadım agrıdan çok feciydi ya:bbo:
SAT a göre 15 Mayıs,normal doğumu bekleyeceğiz,dün kontrolüm vardı doktorum 38+ lardan önce gelmez gibi duruyor dedi...hayırlısı bakalım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?