gökkuşak ordamısın...benim sütüm gelmedi hala sıktımda 1-2 damlageliyo okadar oğlum emiyo ama gelmeyince aglıyo bizde mama veriyoruz milupa süt çayı içiyorum gelme şansı varmı sence
maşallah bebeğine canım,zayıf olsaydı doktorun söylerdi canım merak etme...
lekelenmeler bendede başladı,dün doktorum bir hormonun buna sebep olduğunu ,doğumdan sonra hemen geçmediğini ,dikkat etmemiz gerektiğini,güneş ışınlarının bu lekeleri kalıcı yapabileceğini söyledi...
inş. geçer ya leke leke görünce sinirlerim bozuldu garibim eşimde yalan söylemekten yamulcak yakında bana moral olsun diye ne desem çok kötü degil yakıştı diyo...canım dr kilosuna normal dediyse normaldir. kilo vermen normal. oluyomus bu aylarda:))
çillenme yok bende ama korkma normal onlarda. hemde dogumdan sonra kendi kendine geciyor:))) mussss:))) bundan eminim:)) musss dediğime bakma.. yasamadıgımdan mişli gecmiş zaman kullandım.
slm kızlar ben geldim..oğluşum doğdu çok şükür 20 nisan sa. 16:00 da epidural normal doğumlar...dr.umun ultrason ölçüsüne göre minyo olucak enfazla 3 kilo doğar dediği bebeğim 3570 gr.51 doğdu..bende bittim tabi...b,lgilerimizi diğer topiğe yazalımda eklesin tuğba teyzemiz
maşallah canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu bir ömür geçirin inşallah canım.
darısı bizlere.
aaa selna haklı. gunesten olusuyorsa dikkat ama zaten gunes kremi kullanıyorsun dimi?? evet de lutfen??? gunes dısında olusan lekelerin tamamı geciyormus drum soylemişti. tecrubeyle de sabitlenmiş bir konu bu...
canım geçmiş olsun az kaldı dayan durumun zor belli ama bebklerimiz için katlancaz.mutlu sona az kaldı sabıır
merhaba hanımlar,geçmişi ancak bitirebildim...
benimde dün kontrolüm vardı,kızım iyi çok şükür büyümüş,,,
arğı ve sancılarımdan dolayı doktorum açılma var mı diye baktı,çok şükür yokmuş birşey daha...ama çok acıdıohaoldumsmile sanırım fazla kastım kendimi....ağrılar ve kasılmalar doğuma hazırlık aşamasında oluyor dedi...
normal doğumda hala kararlıyız,38 den sonra artık kesinleşir herhalde...
senin kızın daha geleceği yok diye bir dahaki randevumuda 10 gün sonraya verdi,off yaaa ara uzayınca çok sıkılıyorum,bana kalsa 2-3 güne bir gideceğim bebeğimi görmeye...
inş. geçer ya leke leke görünce sinirlerim bozuldu garibim eşimde yalan söylemekten yamulcak yakında bana moral olsun diye ne desem çok kötü degil yakıştı diyo...
çok şişko oldum dimi?yooo sana yakıştı
çatlaklarım çıktı çok kötü oldu?yok o kadar kötü durmuyo
ya yüzümde lekelenmelerim başlamış?aaa sen deyince fark ettim çok belli olmuyo
bende yiyorum tabi:sinifsinif: neyse bebişler iyi olsunda...
çooook mutlu oldum yaaaa..hayırlı bir evlat olur inş..geçmiş olsun...MAŞAALLAH kiloda süpermiş
inşallah bir an önce sütün çoğalır canım :ecrin_bebek:
slm kızlar ben geldim..oğluşum doğdu çok şükür 20 nisan sa. 16:00 da epidural normal doğumlar...dr.umun ultrason ölçüsüne göre minyo olucak enfazla 3 kilo doğar dediği bebeğim 3570 gr.51 doğdu..bende bittim tabi...b,lgilerimizi diğer topiğe yazalımda eklesin tuğba teyzemiz
saol canım darısı başına inş..oğluşumu babamız dr.a götürdü hafif sarılık vardıda dün gelsinler eklicem hemen resmini..
ant cım gözün aydın çok sevindim canımmm.........ne güzel toplamış bebişinnn..maaaşallahhh....epidural normal de oldun sonundaaa....ayyyyy yerim sizi ben allaha emanet olun...
antcım hiç halim yok ama seni çok merak ediyordum,görünce yazmadan edemedim,erkeğimiz gelmiş gözün aydın,inan çokkk sevindim
a.s.merhaba kızlar biz geldik
bebişine kavuşanlar olmuş hayırlı olsun inş. doguma gidenlerinde Allah yardımcısı olsun.. kızlar doktor kızımın kilosuna 2400 dedi bana zayıf geldi bide ben 1 kilo vermişim...
ya sizdede varmı benim yüzümde lekelenmeler başladı burnumdan yanaklarıma çil çıkmış gibi acaba sonra düzelirmi ne yapmam lazım?:uhm:
merhaba kızlarrr.........
selna gözün aydın..umutluyuz sağlıkla alcanım kucağına diğer arkadaşlarında allah yardımcısı olsun...dün ece benim diş yine coştu koştum doktora.bugün yekrar dolgu yapıldı...doğumdan sonra giymek için bir iki cici aldım kendimeeee.........
yakında olur gibi benim doğum...toparlamam lazım kendimi kızlar akşamları müthiş sancım oluyor...uzanıyorum şöyle 1 saat dinlenince geçiyor yine.......
geçmiş olsun canım,
sütünde gelir inşallah hemen....
doğum hikayenide anlat en kısa sürede,,,suni sancıyla mı oldu?ne kadar sürdü vs.vs....
teşekkür ederim canımmmm........sancılar bendede var az kaldı napalım hazırlık varr........a.s. cicilerin hayırlı olsun güzel günlerde giyersin inş. diş içinde geçmiş olsun diş agrısını çok yakından tanırım:çok üzgünüm:
dün gece sag tarafımda çok dayanılmaz agrım oldu sancı degildi ama neydi anlamadım karnım sertleşince bebişin hareketlerini hissetmedim çok korktum şimdi geçti,nefes alamadım agrıdan çok feciydi ya:bbo:
teşekkür ederim canımmm........vallahi ölüyorum sandım ağrı kesicide içmedim.bebişime zararlı diyeeeeeSAT a göre 15 Mayıs,normal doğumu bekleyeceğiz,dün kontrolüm vardı doktorum 38+ lardan önce gelmez gibi duruyor dedi...hayırlısı bakalım,
sağol canım,çok geçmiş olsun bu arada,Allah düşmanımın başına vermesin diş ağrısı,benimde sancılarım çok ama doktorum normal dedi,,,
gökkuşak ordamısın...benim sütüm gelmedi hala sıktımda 1-2 damlageliyo okadar oğlum emiyo ama gelmeyince aglıyo bizde mama veriyoruz milupa süt çayı içiyorum gelme şansı varmı sence
inş. canım yok hiç çok üzülüyorum gelir inş..
canım ya bayadır senden haber bekliyorduk gözün aydın çok sevindim maşallah oğluşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?