2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bugün alıcak eşim..ebelere dedim..memeni ver ğraş dediler..yavrum memeyi alıyo ama süt gelmeyince bi süre sonra ağlıyo..mama vermeden önce mememi veriyorum ağzına inş. benimde gelir

antcım ağlasada uzun süre emzir derim ben canım...hemen bıraktırırsan gelmez zaten uzun süre emsinnnn......eme eme gelir.....ama en kolayı süt sağma canımmm.......bolsıvıya da devam et.ağlıyor diye bırakıp meme verirsen akıllı onlar alışır senin memeyi görünce basar yaygarayı alır biberenu ne uğraşsın...sen aç bırak biraz memeyi çeksin canımm.....

noldu acaba

kızlar nevinin nişanı gelmiş doktora gitti şimdi

Allah yardımcısı olsun

günaydın herkese.38. haftadayım bende.2 gündür ishalim var.dotoruma sorsam mı kararsızım.pazartesi randevum var.su içiyorum sabahtan beri.çocuğu etkiler mi?

ishalden 2 3 gün sonra doğum başladı diyenler var ama farklı da olabilir

sezeryan olucak olup çatı muayenesi yaptıran varmı kaçıncı haftalarda yaptırdınız ben 36 da gidicem de yaparmı diye merak ediyorum

tam 36da yapıldı

maşallah oğluşumun adaşınaaa. hadi gözün aydın darısı başımıza

gökkuşak ordamısın...benim sütüm gelmedi hala sıktımda 1-2 damlageliyo okadar oğlum emiyo ama gelmeyince aglıyo bizde mama veriyoruz milupa süt çayı içiyorum gelme şansı varmı sence

sakın pes etme. rezene iç. pekmez ye bir de bol bol yeşillik ve su. sakın göğüslerim küçük ondan falan diye düşünme. benim bir arkadaşın da çok küçüktü. 3gün sonra geldi. pes etmedi. 2hafta sonra gelenler bile varmış. marketten önce bir manuel pompa al. bütün gün sık

bugün alıcak eşim..ebelere dedim..memeni ver ğraş dediler..yavrum memeyi alıyo ama süt gelmeyince bi süre sonra ağlıyo..mama vermeden önce mememi veriyorum ağzına inş. benimde gelir

memeyi ver ve pes etme..gelir canım...gelirr...emdikçe gelir yalnız mamayı kes çok verme...

nasıl geçti doğumun.epidurelden memnn kaldın mı ant.biraz bahset kuşummm........alkisalkisalkis

ant burda birisi yazmıştı,memeyi ağzına verip,enjektörlede mamam veriyorlarmış kenardan,bu yöntemi sor bir istersen canım

ANT hayırlı olsun canım iyi haber alan annlerin hepsine hayrlı olsun
kiloyu da kafaya takmayın kızlar ya benim dün kontrolüm vardı ben de kilolu diye burkuldum biraz bu bebekleri doğurucaz unutmayın, öyle kolay değil

saol canım...darısı başına inş...oldumdaa ne olma ama..oğlan beklenenden büyük olunca...yanlız sütüm yok gelmedi...1-2 damla geliyo gelirmi acaba..mama veriyoruz mecburen..

gözün aydın canım. hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün inş. hayırlısıyla kurtuldun işte. sütlerinide takma sen gelicek bak merak etme. ama mamayı biberon ile vermeyin. ince bebek şırıngaları varya onlarla ver alışmasın biberona. birde gelmesede tut memede oğluşunu çeksin ki sütler gelsin. suni sancı olduğu için geç iniyormuş sütler sezaryendeki gibi. çayını iç rezene çayı iç. gelicek sütlerin sıkma sakın kendini. kokla oğlunu benim için mafoldumben

maşallah kuzuya..allahım sağlıkla uzun ömür versin..

merak ettim şimdi dogum nasıldı?anlat lütfen bende epidural istiyorum nasıl rahat oldumu?ayyyy ne tatlıdır şimdi ya bizde öyle olcakmıyız o günler gelcekmi?:sinifsinif:

ant burda birisi yazmıştı,memeyi ağzına verip,enjektörlede mamam veriyorlarmış kenardan,bu yöntemi sor bir istersen canım

evet meme ağzındayken enjektörle sıkıyoruz demişti. süt geliyor diye bebek çekiyor. sütlerin gelmesine yardımcı oluyormuş. ama sakın sütüm yok deyip biberona alıştırma. tadını alırsa bırakmazlar diyorlar.

ANT Maşallah bebeğine süper kilosu boyu, sütünü de hiç dert etme sakın beslenemiyor diye mama başlama sen çektirdikçe gelecektir bol bol su iç rezene iç uyu ve istirahat et sonra çok geldiğinde boşaltamıycak bile bebişin

öyle vallahi ayşe benim de o yüzden sezeryana dönücez öyle gözüküyor ne yapalım ..ben yalnızca işte normal doğumda karın daha çabuk toparlanıyor falan diyorlar diye normal istiyordum birde bebiş için biraz araştırdımda bazı doktorların sitelerinde böyle bir şey olmadığı sezeryandada karının toparlandığı bebek için dAHA KONFORLU OLDUĞU ANNE İÇİNdaha sıkıntılı ama günümüzde artık her riskin azaldığı falan yazıyor kulaktan dolmalara inanmıyorum ben artık...arkadaş 22 kilo aldı kendide yapılıydı sezeryan oldu üstelik evde şuan çalışmıyor ve yanında yardımcı var ona rağmen sadece emzirerek incecik kaldı göbek möbek yok bebiş 6 aylık..... ayyy çok konuştum .

senin bebiş ne kadar çıktı ayse bir ara ben alıyorum sadece diyordun merak ettim kuşum .benimkide benim gözümü korkuruyor....

Gökkuşak sana tamamen katılıyorum 2 sezeryan oldum üstüste bekarkenki kiloma döndüm onunla hiç ilgisi yok ne sütün gelmesinin ne göbeğin çekilmesinin zaten doğum olayı bittiği anda vucut içerdeki herşeyi atmaya çalışıyor, süt hormonlarını çalıştırıyor ikisi de aynı tabiki de doğal olan en güzeli ama doktorları dinlemekte fayda var bazan gerçekten onca sancı ve sıkıntıdan sonra sezeryana alınıp her iki doğumuda yaşıyorsun hatta kuzenimin arkadaşı önceki gün öyle 1 gün doğum sancısı çekip 9cm açıldıktan sonra doğuramayıp sezeryana alınmış bebeğine bile küsmüs doktoru çatın dar dediği halde direnmiş yani doktorlar bunun için doktor ve bizim için varlar onları körü körüne değil tabi ama dinlemeliyiz diye düşünüyorum ben bir de topikte dönmediğinden dolayı sezeryan olacağına üzülen arkadaşlar inanın sizin için böylesi hayırlıdır böyle düşünün herşeyin olumlu yanından bakın sonuçta her iki şekilde de doğurana kadar hepimizde endişe var hepsinin değişik komplikasyonları olabiliyor Allah sağlıkla kurtarsın bebişimize kavuştursun

kızlar çok ağrım var ya hem karnımda oluyo tuvaletim varmış gibi hemde belime ağrı giriyo sancımı bu acaba değildir dimi düzenli bişey değil ama

canım bence vücutla alakalı birşey,benimde tanıdıklarım var 2 sezeryanlı,göbek ,karın namına hiçbirşeyleri yok,doktorumda 2 çocuğunu sezeryan yapmış 38 beden ve dümdüz,,,

maşallah canım,çokmuymuş kilosu,benim doktorum ultrasonda 3 kg. çıkıyorsa 2800 kg. diyor,kilo konusu yanıltıcı olabilir diyor,birde ölçerken en küçük kesiti baz alıyor,bende sürprüzle karşılaşmaktan korkuyorum normal olacağı için,bu arada NST nasıldı?

öyle çok çok büyük değil de 1 hafta önden gidiyormuş, 2750 şimdi vaktinde doğarsa zorlar bizi dedi doktorum erken doğarsa sorun değil de ben normal doğumu çok isityorum, hem oğlum hem kendim için benim yaralarım çok zor iyileşir ameliyat narkoz vs fikri beni sıkıyor lohusa depresyonuna girermişim gibi geliyor sezeryan olursam normal doğum istiyorum çok o yüzden şu sıralar dikkat edicem nasıl olsa son ay diyordum ve geçen aydan sonra da çok yoruldum açıkçası hiç beklemiyordum son kontrolde bi iki gün de gerideydi ufak tefek olur oğlum diyordum ama ultrasonda parmakalrını bi gösterdi boğum boğum onun için iyi de bi de annesi var:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…