teşekkür ederim canımmmm........sancılar bendede var az kaldı napalım hazırlık varr........
teşekkür ederim canımmm........vallahi ölüyorum sandım ağrı kesicide içmedim.bebişime zararlı diyeeeee
ant cım üzülme canım ve stres yapma evet gelir.hastanede hemşirelere söyledin miii...benim arkadaşın 3-4 gün sonra geldi bazen oluyor..süt sağma lullanmalısın canım mama yerine arada sütünü sağ çıktığı kadar içir mamayı çıkan sütün le yap başta az gelir sonra çoğalır kuşum.her fırsattada bebeğini yapıştır memeye unutmasın kokunu biberon rahatlığına alışırsa seni istemez...mutlaka süt sağma ile hallet yoksa al canım.
güzel bişiy olmadığı kesin ama katlanıcaz mecbur,benim şikayetimde şuan bebişimin oynamaması ya, uyuyodum yeni kalaktım ondan mı ki kafaya taktıkça oynamıyo bi tekme atsada rahatlasam yoksa akşam doktora giderim valla
kızlar nevinin nişanı gelmiş doktora gitti şimdi
günaydın herkese.38. haftadayım bende.2 gündür ishalim var.dotoruma sorsam mı kararsızım.pazartesi randevum var.su içiyorum sabahtan beri.çocuğu etkiler mi?
sezeryan olucak olup çatı muayenesi yaptıran varmı kaçıncı haftalarda yaptırdınız ben 36 da gidicem de yaparmı diye merak ediyorum
slm kızlar ben geldim..oğluşum doğdu çok şükür 20 nisan sa. 16:00 da epidural normal doğumlar...dr.umun ultrason ölçüsüne göre minyo olucak enfazla 3 kilo doğar dediği bebeğim 3570 gr.51 doğdu..bende bittim tabi...b,lgilerimizi diğer topiğe yazalımda eklesin tuğba teyzemiz
gökkuşak ordamısın...benim sütüm gelmedi hala sıktımda 1-2 damlageliyo okadar oğlum emiyo ama gelmeyince aglıyo bizde mama veriyoruz milupa süt çayı içiyorum gelme şansı varmı sence
bugün alıcak eşim..ebelere dedim..memeni ver ğraş dediler..yavrum memeyi alıyo ama süt gelmeyince bi süre sonra ağlıyo..mama vermeden önce mememi veriyorum ağzına inş. benimde gelir
saol teyzesi...darısı başınıza inş...
saol canım...darısı başına inş...oldumdaa ne olma ama..oğlan beklenenden büyük olunca...yanlız sütüm yok gelmedi...1-2 damla geliyo gelirmi acaba..mama veriyoruz mecburen..
slm kızlar ben geldim..oğluşum doğdu çok şükür 20 nisan sa. 16:00 da epidural normal doğumlar...dr.umun ultrason ölçüsüne göre minyo olucak enfazla 3 kilo doğar dediği bebeğim 3570 gr.51 doğdu..bende bittim tabi...b,lgilerimizi diğer topiğe yazalımda eklesin tuğba teyzemiz
ant burda birisi yazmıştı,memeyi ağzına verip,enjektörlede mamam veriyorlarmış kenardan,bu yöntemi sor bir istersen canım
ANT hayırlı olsun canım iyi haber alan annlerin hepsine hayrlı olsun
kiloyu da kafaya takmayın kızlar ya benim dün kontrolüm vardı ben de kilolu diye burkuldum biraz bu bebekleri doğurucaz unutmayın, öyle kolay değil
öyle vallahi ayşe benim de o yüzden sezeryana dönücez öyle gözüküyor ne yapalım ..ben yalnızca işte normal doğumda karın daha çabuk toparlanıyor falan diyorlar diye normal istiyordum birde bebiş için biraz araştırdımda bazı doktorların sitelerinde böyle bir şey olmadığı sezeryandada karının toparlandığı bebek için dAHA KONFORLU OLDUĞU ANNE İÇİNdaha sıkıntılı ama günümüzde artık her riskin azaldığı falan yazıyor kulaktan dolmalara inanmıyorum ben artık...arkadaş 22 kilo aldı kendide yapılıydı sezeryan oldu üstelik evde şuan çalışmıyor ve yanında yardımcı var ona rağmen sadece emzirerek incecik kaldı göbek möbek yok bebiş 6 aylık..... ayyy çok konuştum .
senin bebiş ne kadar çıktı ayse bir ara ben alıyorum sadece diyordun merak ettim kuşum .benimkide benim gözümü korkuruyor....
ANT hayırlı olsun canım iyi haber alan annlerin hepsine hayrlı olsun
kiloyu da kafaya takmayın kızlar ya benim dün kontrolüm vardı ben de kilolu diye burkuldum biraz bu bebekleri doğurucaz unutmayın, öyle kolay değil
öyle çok çok büyük değil de 1 hafta önden gidiyormuş, 2750 şimdi vaktinde doğarsa zorlar bizi dedi doktorum erken doğarsa sorun değil de ben normal doğumu çok isityorum, hem oğlum hem kendim için benim yaralarım çok zor iyileşir ameliyat narkoz vs fikri beni sıkıyor lohusa depresyonuna girermişim gibi geliyor sezeryan olursam normal doğum istiyorum çok o yüzden şu sıralar dikkat edicem nasıl olsa son ay diyordum ve geçen aydan sonra da çok yoruldum açıkçası hiç beklemiyordum son kontrolde bi iki gün de gerideydi ufak tefek olur oğlum diyordum ama ultrasonda parmakalrını bi gösterdi boğum boğumöyle vallahi ayşe benim de o yüzden sezeryana dönücez öyle gözüküyor ne yapalım ..ben yalnızca işte normal doğumda karın daha çabuk toparlanıyor falan diyorlar diye normal istiyordum birde bebiş için biraz araştırdımda bazı doktorların sitelerinde böyle bir şey olmadığı sezeryandada karının toparlandığı bebek için dAHA KONFORLU OLDUĞU ANNE İÇİNdaha sıkıntılı ama günümüzde artık her riskin azaldığı falan yazıyor kulaktan dolmalara inanmıyorum ben artık...arkadaş 22 kilo aldı kendide yapılıydı sezeryan oldu üstelik evde şuan çalışmıyor ve yanında yardımcı var ona rağmen sadece emzirerek incecik kaldı göbek möbek yok bebiş 6 aylık..... ayyy çok konuştum .
senin bebiş ne kadar çıktı ayse bir ara ben alıyorum sadece diyordun merak ettim kuşum .benimkide benim gözümü korkuruyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?