2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok ağrım var ya hem karnımda oluyo tuvaletim varmış gibi hemde belime ağrı giriyo sancımı bu acaba değildir dimi düzenli bişey değil ama

düzenli değilse korkma bence,birde duşa gir ve çok sıcak olmayan suyu karnına beline tut,işe yarıyor ,dinlen sonrada eğer geçmezse ararsın doktorunu...benimde ağrılarım çok fazla dün gittim doktora,ne açılma ne sancı hiç birşey çıkmadı..rahim kendini doğuma hazırlıyormuş...

benimkide seninkiyle aynı sayılır dr. normal ama daha çok büyürse normal doğumu zorlaştırır dedi. ama böyle giderse 3500 3600 olurmu dedim geçer dedi. bakalım hayırlısı. bende senin gibi normal doğum istiyorum çok. hissetmek istiyorum epidural olsa bile hissediyorsun çünkü.

bizim beklediğimizden çok, alt sınırlar olur diyorduk minyon bir ailesayılırız ama şimdiden 2750 olmuşuz eşim sen dombili oldun yetmedi oğlumuzu da dombili yapmışsın diyorkaydirigubbakcemile3 nst için biribirmizi beklememiz iyi olmuş çnkü tek kişilik oda öyle sohbet etme imkanımız olmazdı herhalde ben de biraz uykusuz kalmışım herhalde uyumamak için zor tutttum kendimi yat ve bebek hareket ederse düğmeye basyarım saat faln öyle hisli bi durum değildi, kalp atışları bazen yükseliyor o çok güzeldi,
doktora bu sefer şikayetimiz çok bel kasık ağrısı vs olduysak biz bi dünyaya gelsek dedim öyle iki bel ağrısıyla doğurulsaydıı ohhhhooo dedi laelaelaelaelae

evet canım ben bi duşa girip dinleniyim geçmezse ararım doktorumu sağol.
çıkıyım bari öptüm hepinizi kızlar görüşürüz uğrarım yine.

yaaa kızlar kimsede tugbatugbatugba nın telefonu yokmu?? dun kotuyum bebişin hareketlerini hissetmiyorum diyip cıktı en son birdaha da girmedi??? ben hala meraktayımmm?? dunden beri takip ediyorum bi haber yok.

doğumu kolaylaştırmak için hurma diyorlardı hurma yemeye başladım ben bir de bi izne çıkabilirisem yürüyüşe başlycam
her gören sen bi ay beklemezsin diyor ona da biraz güveniyorum bir ay beklemiyim diyorum 1 bilemedin 2 hafta içinde ben de doğuma gidiyorum demek istiyorum:asigim:

dün bende aynı şeyi söyledim doktoruma,ağrılarım çok fazla doğurayım artık dedim,güldü daha erken dedi ,inşallah 39 + ları görürüz dedi...hepimiz için hayırlısı olsun canım,çok şükür az kaldı,katlanacağız artık...bu arada normal doğum için epidural düşünüyor musun?

alkisalkisalkis
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet canım kesinlikle diretmemek lazım doktorları dinlemek lazımm...artık hepsi konforlu....şartlanmamak lazımmm.........:içelim:

hemen ekledi, teyzesi ölür ona tekrar gözün aydın sütün gelmemesinden şikayet etmişsin inş gelir canım canını sıkma
kızlar çok ağrım var ya hem karnımda oluyo tuvaletim varmış gibi hemde belime ağrı giriyo sancımı bu acaba değildir dimi düzenli bişey değil ama
tatlım dinlen uzan bence benim yarım ssaat sürdüğü oluyo dinlenince yine geçmezsedoktorunu ara
bakalımmmmmmm

maaşallah kuşum ama gayet iyi ne fazla ne az bence sen aynen devam et....3500 falan doğar o da normal bence..birde 150 200 gr altını düşün diyor doktorum bana....3500 doğurursun kuşum

sezeryanda da epidural var hiç ameliyat psikolojisine girmene gerek yok...

aynen bende oyle demek ıstıyorum. ıkı gundur ayakları kaburgalarıma baskı yapıyor. canım cok acıyor. cıglıgı basıyorum. gecen gun hıssettım bastırdım tam oraya ınan reflekslerı guclenmıs nasıl cektı ayagını essek oğlum. sanki etlerim çürümüş gibi acıyor. içerden çürüttü galıba

evet hurmayı bende yiyorum hatta doktorum tavsiye etti kitaptada okumuştum besleyiciymiş,bide kızlar son aya girildiginde her akşam çamaşırına zeytinyagı sürmek dogumu kolaylaştırıyomuş,geçen gün bir akrabamız anlattı kadının 4 çocugu var digerleri çok zor olmuş ama sonuncusunda bunu yapmış dogumu çok kolay olmuş evde yapmış...ya ben yapmadım pek inanmadım ama aklımda takılmadı degil CADIARZU acaba bi zararı olurmu?anacım doktoruda arayıp soramamki utanırım valla(ip işine döndü iyimi?) biraz araştırdım netten yapanlarda varmış?bu dogum korkusu insana neler yaptırıyoeyvahedigeldismile

canım nerde yaptırdın sekerleri. ben evden sipariş edebilirmiyim acaba??? dısarı cıkamıyorum ya( bi de nekadara yaptırdın??? bende istiyorummm:))
evdende sipariş edebilirsin,yattıgın yerden kendinde malzemelerini sipariş edip yapabilirsin,gitti gidiyorda çok var,onun dışında birmax diye bir site var ordanda malzemelerini sipariş edebilirsin
birde canım tuğba genelde 4 5 gibi gelir,o zamana kadar merak etmene gerek yok

canım nerde yaptırdın sekerleri. ben evden sipariş edebilirmiyim acaba??? dısarı cıkamıyorum ya( bi de nekadara yaptırdın??? bende istiyorummm:))

tam yzacaktım kiiii devrim olayı aydınlatmış canımmm.....ben malzemelerini kendim alıp yaptım her şeyini....

bir maxın fiyatları çok uygunn...birde gitti gidiyorda hazır sipariş veriyorsun gelir....

merhabalar kızlar..

bu sabah kontrole gittik bebişim 2,391 boyuda 45 cm
dr 3,200 dogar bu bebiş dediopuyorumnanaktan
sizce iyimi kilosu? haftaya carsamba gidicez tekrar sonraki hafta bir gün eksilterek salı..sonrada pzt zaten o hafta içindede doğar bebiş dedi dropuyorumnanaktan

çok heyecanlıyım az kaldı..normal görünüyor dogumum inşallah bir aksilik çıkmaz

tam yzacaktım kiiii devrim olayı aydınlatmış canımmm.....ben malzemelerini kendim alıp yaptım her şeyini....

bir maxın fiyatları çok uygunn...birde gitti gidiyorda hazır sipariş veriyorsun gelir....

sagolun kızlarrr:))

maşallah oğluşuna gözün aydınn

hayırlısı olsun canım maaşallah bebişine kilosu gayet iyi canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…