kızlar çok ağrım var ya hem karnımda oluyo tuvaletim varmış gibi hemde belime ağrı giriyo sancımı bu acaba değildir dimi düzenli bişey değil ama
öyle çok çok büyük değil de 1 hafta önden gidiyormuş, 2750 şimdi vaktinde doğarsa zorlar bizi dedi doktorum erken doğarsa sorun değil de ben normal doğumu çok isityorum, hem oğlum hem kendim için benim yaralarım çok zor iyileşir ameliyat narkoz vs fikri beni sıkıyor lohusa depresyonuna girermişim gibi geliyor sezeryan olursam normal doğum istiyorum çok o yüzden şu sıralar dikkat edicem nasıl olsa son ay diyordum ve geçen aydan sonra da çok yoruldum açıkçası hiç beklemiyordum son kontrolde bi iki gün de gerideydi ufak tefek olur oğlum diyordum ama ultrasonda parmakalrını bi gösterdi boğum boğumonun için iyi de bi de annesi var:icecream:
bizim beklediğimizden çok, alt sınırlar olur diyorduk minyon bir ailesayılırız ama şimdiden 2750 olmuşuz eşim sen dombili oldun yetmedi oğlumuzu da dombili yapmışsın diyorkaydirigubbakcemile3 nst için biribirmizi beklememiz iyi olmuş çnkü tek kişilik oda öyle sohbet etme imkanımız olmazdı herhalde ben de biraz uykusuz kalmışım herhalde uyumamak için zor tutttum kendimi yat ve bebek hareket ederse düğmeye basyarım saat faln öyle hisli bi durum değildi, kalp atışları bazen yükseliyor o çok güzeldi,maşallah canım,çokmuymuş kilosu,benim doktorum ultrasonda 3 kg. çıkıyorsa 2800 kg. diyor,kilo konusu yanıltıcı olabilir diyor,birde ölçerken en küçük kesiti baz alıyor,bende sürprüzle karşılaşmaktan korkuyorum normal olacağı için,bu arada NST nasıldı?
düzenli değilse korkma bence,birde duşa gir ve çok sıcak olmayan suyu karnına beline tut,işe yarıyor ,dinlen sonrada eğer geçmezse ararsın doktorunu...benimde ağrılarım çok fazla dün gittim doktora,ne açılma ne sancı hiç birşey çıkmadı..rahim kendini doğuma hazırlıyormuş...
doğumu kolaylaştırmak için hurma diyorlardı hurma yemeye başladım ben bir de bi izne çıkabilirisem yürüyüşe başlycambenimkide seninkiyle aynı sayılır dr. normal ama daha çok büyürse normal doğumu zorlaştırır dedi. ama böyle giderse 3500 3600 olurmu dedim geçer dedi. bakalım hayırlısı. bende senin gibi normal doğum istiyorum çok. hissetmek istiyorum epidural olsa bile hissediyorsun çünkü.
bizim beklediğimizden çok, alt sınırlar olur diyorduk minyon bir ailesayılırız ama şimdiden 2750 olmuşuz eşim sen dombili oldun yetmedi oğlumuzu da dombili yapmışsın diyorkaydirigubbakcemile3 nst için biribirmizi beklememiz iyi olmuş çnkü tek kişilik oda öyle sohbet etme imkanımız olmazdı herhalde ben de biraz uykusuz kalmışım herhalde uyumamak için zor tutttum kendimi yat ve bebek hareket ederse düğmeye basyarım saat faln öyle hisli bi durum değildi, kalp atışları bazen yükseliyor o çok güzeldi,
doktora bu sefer şikayetimiz çok bel kasık ağrısı vs olduysak biz bi dünyaya gelsek dedim öyle iki bel ağrısıyla doğurulsaydıı ohhhhooo dedi laelaelaelaelae
Gökkuşak sana tamamen katılıyorum 2 sezeryan oldum üstüste bekarkenki kiloma döndüm onunla hiç ilgisi yok ne sütün gelmesinin ne göbeğin çekilmesinin zaten doğum olayı bittiği anda vucut içerdeki herşeyi atmaya çalışıyor, süt hormonlarını çalıştırıyor ikisi de aynı tabiki de doğal olan en güzeli ama doktorları dinlemekte fayda var bazan gerçekten onca sancı ve sıkıntıdan sonra sezeryana alınıp her iki doğumuda yaşıyorsun hatta kuzenimin arkadaşı önceki gün öyle 1 gün doğum sancısı çekip 9cm açıldıktan sonra doğuramayıp sezeryana alınmış bebeğine bile küsmüs doktoru çatın dar dediği halde direnmiş yani doktorlar bunun için doktor ve bizim için varlar onları körü körüne değil tabi ama dinlemeliyiz diye düşünüyorum ben bir de topikte dönmediğinden dolayı sezeryan olacağına üzülen arkadaşlar inanın sizin için böylesi hayırlıdır böyle düşünün herşeyin olumlu yanından bakın sonuçta her iki şekilde de doğurana kadar hepimizde endişe var hepsinin değişik komplikasyonları olabiliyor Allah sağlıkla kurtarsın bebişimize kavuştursun
hemen ekledi, teyzesi ölür ona tekrar gözün aydın sütün gelmemesinden şikayet etmişsin inş gelir canım canını sıkmaslm kızlar ben geldim..oğluşum doğdu çok şükür 20 nisan sa. 16:00 da epidural normal doğumlar...dr.umun ultrason ölçüsüne göre minyo olucak enfazla 3 kilo doğar dediği bebeğim 3570 gr.51 doğdu..bende bittim tabi...b,lgilerimizi diğer topiğe yazalımda eklesin tuğba teyzemiz
tatlım dinlen uzan bence benim yarım ssaat sürdüğü oluyo dinlenince yine geçmezsedoktorunu arakızlar çok ağrım var ya hem karnımda oluyo tuvaletim varmış gibi hemde belime ağrı giriyo sancımı bu acaba değildir dimi düzenli bişey değil ama
bakalımmmmmmmteyzeleri bebek şekerlerimizi kapı süslerimizi..cici ekledikkkkk
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...eklerine-aldiklarimiz-hazirliklarimiz-25.html
teyzeleri bebek şekerlerimizi kapı süslerimizi..cici ekledikkkkk
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...eklerine-aldiklarimiz-hazirliklarimiz-25.html
öyle çok çok büyük değil de 1 hafta önden gidiyormuş, 2750 şimdi vaktinde doğarsa zorlar bizi dedi doktorum erken doğarsa sorun değil de ben normal doğumu çok isityorum, hem oğlum hem kendim için benim yaralarım çok zor iyileşir ameliyat narkoz vs fikri beni sıkıyor lohusa depresyonuna girermişim gibi geliyor sezeryan olursam normal doğum istiyorum çok o yüzden şu sıralar dikkat edicem nasıl olsa son ay diyordum ve geçen aydan sonra da çok yoruldum açıkçası hiç beklemiyordum son kontrolde bi iki gün de gerideydi ufak tefek olur oğlum diyordum ama ultrasonda parmakalrını bi gösterdi boğum boğumonun için iyi de bi de annesi var:icecream:
doğumu kolaylaştırmak için hurma diyorlardı hurma yemeye başladım ben bir de bi izne çıkabilirisem yürüyüşe başlycam
her gören sen bi ay beklemezsin diyor ona da biraz güveniyorum bir ay beklemiyim diyorum 1 bilemedin 2 hafta içinde ben de doğuma gidiyorum demek istiyorum:asigim:
doğumu kolaylaştırmak için hurma diyorlardı hurma yemeye başladım ben bir de bi izne çıkabilirisem yürüyüşe başlycam
her gören sen bi ay beklemezsin diyor ona da biraz güveniyorum bir ay beklemiyim diyorum 1 bilemedin 2 hafta içinde ben de doğuma gidiyorum demek istiyorum:asigim:
evdende sipariş edebilirsin,yattıgın yerden kendinde malzemelerini sipariş edip yapabilirsin,gitti gidiyorda çok var,onun dışında birmax diye bir site var ordanda malzemelerini sipariş edebilirsincanım nerde yaptırdın sekerleri. ben evden sipariş edebilirmiyim acaba??? dısarı cıkamıyorum ya( bi de nekadara yaptırdın??? bende istiyorummm:))
canım nerde yaptırdın sekerleri. ben evden sipariş edebilirmiyim acaba??? dısarı cıkamıyorum ya( bi de nekadara yaptırdın??? bende istiyorummm:))
evdende sipariş edebilirsin,yattıgın yerden kendinde malzemelerini sipariş edip yapabilirsin,gitti gidiyorda çok var,onun dışında birmax diye bir site var ordanda malzemelerini sipariş edebilirsin
birde canım tuğba genelde 4 5 gibi gelir,o zamana kadar merak etmene gerek yok
tam yzacaktım kiiii devrim olayı aydınlatmış canımmm.....ben malzemelerini kendim alıp yaptım her şeyini....
bir maxın fiyatları çok uygunn...birde gitti gidiyorda hazır sipariş veriyorsun gelir....
evdende sipariş edebilirsin,yattıgın yerden kendinde malzemelerini sipariş edip yapabilirsin,gitti gidiyorda çok var,onun dışında birmax diye bir site var ordanda malzemelerini sipariş edebilirsin
birde canım tuğba genelde 4 5 gibi gelir,o zamana kadar merak etmene gerek yok
maşallah oğluşuna gözün aydınnmerhabalar kızlar..
bu sabah kontrole gittik bebişim 2,391 boyuda 45 cm
dr 3,200 dogar bu bebiş dediopuyorumnanaktan
sizce iyimi kilosu? haftaya carsamba gidicez tekrar sonraki hafta bir gün eksilterek salı..sonrada pzt zaten o hafta içindede doğar bebiş dedi dropuyorumnanaktan
çok heyecanlıyım az kaldı..normal görünüyor dogumum inşallah bir aksilik çıkmaz
merhabalar kızlar..
bu sabah kontrole gittik bebişim 2,391 boyuda 45 cm
dr 3,200 dogar bu bebiş dediopuyorumnanaktan
sizce iyimi kilosu? haftaya carsamba gidicez tekrar sonraki hafta bir gün eksilterek salı..sonrada pzt zaten o hafta içindede doğar bebiş dedi dropuyorumnanaktan
çok heyecanlıyım az kaldı..normal görünüyor dogumum inşallah bir aksilik çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?